nesakyčiau, kad prasčiausia skaityta, bet didžiausias nusivylimas yra "Rugiuose prie bedugnės". perskaičiau tą knygą ir neliko jokios minties apie ją, tik gailėjimas to sugaišto laiko.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Dauguma meilės romanų a'la Santa Barbara yra nieko verti kūriniai.
Ko dar nepatarčiau skaityti, tai Richardo Bacho "Iliuzijos", "Palikę užuovėją". Šios knygos - tai tipiškas amerikiečių postringavimas a'la "broliai, seserys, džiaukimės kiekviena diena, nes kiekviena tokia puiki, tokia nuostabi" bla bla bla. Negaliu pakęsti tokių knygų. Buvo truputi kaip ir skaudu nusivilti, nes R. Bacho "Tiltas per amžinybę" ir "Džonatanas Livingstonas Žuvėdra" yra WOW. Dėl to ir kitais kūriniais susidomėjau ... bet teko nusivilti. Deja.
bandau ka nors sugalvot bet nieko nepaviksta
Šatrijos Ragana "Sename Dvare"
Net iki galo nesugebėjau perskaityti. Nuobodi, labai sunkiai skaitėsi.
Guodžia bent jau tas, kad mačiau pagal šią knygą pastatytą spektaklį. Tai maždaug esmę žinau...
Coelh , tiksliai neprisimenu , berods - as sedejau verkdama prie ,,kaskokio ezero" Zodziu s***s , veltui sugaisau laika ja skaitydama , is autoriaus parasiusio Alchemika tikejausi daugiau
Na, kartais supranti, kad knyga šūdas, tik ją perskaitęs. Ir beje, nemažai blogų knygų yra labai įdomios.
Va, prisiminiau, visos P. Coelho knygos, dan Brown knygos, tas vienas meilės romanas kurį perskaičiau, nemaža dalis fantastikos, krūva detektyvų.
Bet ypač Browno Da Vinčio kodas nepatiko. Skaityti buvo įdomu, bet tik tiek. Ir Coelho įdomu visai skaityti, bet tai tėra fast-food...
Kažkokio amerikiečių (spėju) atoriau "Būtybė". Apie kažkokį (taip neatskleista kokį) vaikinuką, jo trileriškus nuotykius. Gal būtų įdomu, bet knyga neišbaigta, lėkšta, pabaiga - nesusipratimas. Ir siužetas pigus, neoriginalus, nors autorius potencialo lyg ir turi...
Dostojevskio - Nusikaltimas ir Bausmė. Idėja lyg ir puiki, bet išpildymas tai apgailėtinas tiesiog
apskritai, rusai yra mano mėgstamiausi rašytojai, bet va Dostojevskio tai negaliu pakęst
va kaip tik viena kopija toks knygos pas mane ant stalo ir nors pro langą mesk.
o šiaip tai man turbūt burgess "heroinas" ir selendžerio "rugiuose prie bedugnės" ne dėl to, kad prastos knygos, bet tiesiog man asmeniškai jos PER DAUG išliaupsintos ir kai prisiklausius kokia gera knyga, perskaičius nusivyliau.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. rugpjūčio 11 d. 16:08:07
2008 m. liepos 31 d. 14:40:14
Palangos Juze-nieko nesupratau,ne bum bum ne bam bam
aš iš jos pavadinimo nuspėjau, kad jos neapsimoka skaityt. kai buvo duotas sąrašas ;>
2008 m. liepos 31 d. 14:37:40
2008 m. liepos 25 d. 23:27:33
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. liepos 25 d. 10:26:36
Ko dar nepatarčiau skaityti, tai Richardo Bacho "Iliuzijos", "Palikę užuovėją". Šios knygos - tai tipiškas amerikiečių postringavimas a'la "broliai, seserys, džiaukimės kiekviena diena, nes kiekviena tokia puiki, tokia nuostabi" bla bla bla. Negaliu pakęsti tokių knygų. Buvo truputi kaip ir skaudu nusivilti, nes R. Bacho "Tiltas per amžinybę" ir "Džonatanas Livingstonas Žuvėdra" yra WOW. Dėl to ir kitais kūriniais susidomėjau ... bet teko nusivilti. Deja.
2008 m. liepos 8 d. 11:09:33
Nors Lenkijoj knyga yra labai gerai įvertinta, bet man nepatiko.
2008 m. liepos 8 d. 01:41:20
2008 m. liepos 8 d. 00:54:32
''anyksciu siles" liesos mokytoja liepe perskaityti...
''amziaus geles'' man pasirode ''tupa'' knyga...
2008 m. birželio 9 d. 23:04:35
cia tipo pagal tai kiek puslapiu perskaitei, kol atidejai i sali?
bandau ka nors sugalvot bet nieko nepaviksta
2008 m. birželio 9 d. 22:46:47
Net iki galo nesugebėjau perskaityti. Nuobodi, labai sunkiai skaitėsi.
Guodžia bent jau tas, kad mačiau pagal šią knygą pastatytą spektaklį. Tai maždaug esmę žinau...
2008 m. birželio 9 d. 22:33:02
2008 m. birželio 9 d. 19:32:35
2008 m. birželio 9 d. 19:08:23
Va, prisiminiau, visos P. Coelho knygos, dan Brown knygos, tas vienas meilės romanas kurį perskaičiau, nemaža dalis fantastikos, krūva detektyvų.
Bet ypač Browno Da Vinčio kodas nepatiko. Skaityti buvo įdomu, bet tik tiek. Ir Coelho įdomu visai skaityti, bet tai tėra fast-food...
2008 m. birželio 9 d. 19:01:59
Kai man knyga nepatinka, as jos iki galo ir neskaitau, nesikankinu.
labai teisingai pasakyta... va kodel as neprisimenu nei vienos blogos...
2008 m. birželio 9 d. 17:52:18
2008 m. birželio 9 d. 17:32:56
2008 m. birželio 9 d. 17:29:27
apskritai, rusai yra mano mėgstamiausi rašytojai, bet va Dostojevskio tai negaliu pakęst
2008 m. birželio 8 d. 22:23:28
9 Klasės Matematikos vadovėlis
o šiaip tai man turbūt burgess "heroinas" ir selendžerio "rugiuose prie bedugnės" ne dėl to, kad prastos knygos, bet tiesiog man asmeniškai jos PER DAUG išliaupsintos ir kai prisiklausius kokia gera knyga, perskaičius nusivyliau.
2008 m. birželio 8 d. 21:55:48
2008 m. birželio 8 d. 21:52:46
9 Klasės Matematikos vadovėlis
Ten nieko skaityt nereikia, reikia sprest