Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
4Blackberry | ![]() Hall & Oates Dėkoju YouTube už pasufleravimą ir priminimą apie šį gėrį. O ir seniai siūlyta į dienos dainą. |
||||
malia | ![]() Depeche Mode |
||||
einaras13 | ![]() Black Sabbath Visuomet malonu prisiminti šią epiką. |
||||
PLIKASS | ![]() a-ha |
||||
DjVaids | ![]() C.C. Catch |
||||
Silentist | ![]() Simply Red |
||||
Sahja | ![]() Nu Virgos (VIA Gra) |
2008 m. liepos 7 d. 22:27:42
2008 m. liepos 7 d. 19:57:37
2008 m. birželio 13 d. 23:17:38
2008 m. birželio 13 d. 20:38:27
Puiku,kai festivaliai pakviečia maždaug skirtingų stilių grupes,tačiau jos bent kažkuo turi būti panašios.Geras festivalis turi turėti maždaug savo skonį,lankytojus...O dabar per daug skirtingų lygių grupės sukergiamos,tai kažkaip lygis festivalio krenta...Atrodo,viskas daroma tik tam kad įtikt kuo įvairesniai publikai,ir tokiu būdu kuo daugiau pinigėlių susišluot...
taigi tik pirma karta rengiamas, manau del to jie bijo apsiribot ties vienu kazkokiu stilium.
O man asmeniskai daugiau maziau idomus jie beveik visi. Netgi tuos Cinema Bizarre idomu butu pamatyt.
2008 m. birželio 13 d. 20:37:09
kodėl aš nieko apie jį negirdėjau
bet jei varyčiau tai turbūt tik antrą dieną
tai sakau, baisiai mazai reklamos buvo... pati tik "Laisvalaikyj" ketvirtadieni perskaiciau :X
2008 m. birželio 13 d. 18:13:33
bet jei varyčiau tai turbūt tik antrą dieną
2008 m. birželio 13 d. 18:13:08
2008 m. birželio 13 d. 18:07:03
2008 m. birželio 13 d. 17:49:55
Be2Gether - geriau..O kas dėl Saltsound - kvaila įdėja sukergti Atb ir Reamonn.Nes turi būti arba šokių muzikos festivalis,arba roko.Dabar Skylė visiškai neįsipaišo į programą.Aš tai organizatorių vietoje,būčiau palikęs Atb.Dar pakvietęs Sel ir panašias grupes.Būtų puikiausias šokių muzikos festas.Nes prie paplūdimio tinka elektroninė muzika.O roko festivalių ir taip turime...
O man atrodo kad visai neblogai ir taip. jau kiek iskart skirtingu skoniu klausytoju prirenka. tik tiek, kad mazoka reklamos buvo, o taip greitai ivyks jau viskas, nelabai isivaizduoju, kokios sekmes sulauks.
Man pvz Sventoji gerooookai arciau uz Baltarusijos pasieni, ir pajuryj smagiau turetu but. Todel kol kas 1:0 Saltsound'o naudai.
2008 m. birželio 13 d. 15:34:44
2008 m. birželio 13 d. 10:11:12
Kas nors ketinat važiuot? Aš manau, kad veitoj B2getehr čia keliausiu.
Gera vasarėlė nusimato.