Aš tai penktoj klasėj su juo susipažinau kažkur,man tėtis ir rekomendavo pas mus namuose itariu 90% jo knygu kur į lietuvių kalbą išverstos...o ir perskaičius esu nemažai
Nelabai aš King'ą skaitau, bet čia jau mano reikalas.
Šiaip - kodėl ne? Teisingai sakė kleckus - reguliuot nereikia, jei nepatiks/nesupras - patys neskaitys. Nežinau, kaip su visom SK knygom, bet kokios nors „Kerė“ ar „Uždegančioji žvilgsniu“ tai tikrai puikiai ir jaunesniame amžiuje tinkamos skaityt.
O pirmą jo knygą („Naminių gyvūnėlių kapinės“) tai kokių dvylikos būdama, atrodo, perskaičiau. Mama davė, sakė - įdomi.: )) Patiko tada.
mano manymu vaikams iš vis negalima reguliuoti ką skaityti(na nebent patarti). taip kad tegu skaito nuo kada nori, juo labiau kad Kingo knygos tikrai neprastos
Tinka. Bele tik skaito. Mano draugas gal antroj klasėj pradėjo SK skaityt. Nieko ten tokio žiauraus. Tiksliau, nežiauriau nei TV filmai. O dar vaizduotę lavina.
kam reikalingas 1 teravatas kosmose? Cia tau ne flopikas su 1.44 megabaitu talpa like good old 1996 kai as pirmakart santykiavau su PC.
O Humanoidinių robotų („Tesla Optimus“) valdymui ir jų reakcijos realiuoju laiku užtikrinimui. Vliatj!
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2008 m. birželio 15 d. 20:37:21
O vaikams jos tikrai leistinos, jau šiais laikais tai bile skaito blemba
2008 m. birželio 15 d. 20:37:19
2008 m. birželio 15 d. 20:27:47
2008 m. birželio 15 d. 20:06:26
2008 m. birželio 15 d. 19:59:16
2008 m. birželio 15 d. 00:07:14
Šiaip - kodėl ne? Teisingai sakė kleckus - reguliuot nereikia, jei nepatiks/nesupras - patys neskaitys. Nežinau, kaip su visom SK knygom, bet kokios nors „Kerė“ ar „Uždegančioji žvilgsniu“ tai tikrai puikiai ir jaunesniame amžiuje tinkamos skaityt.
O pirmą jo knygą („Naminių gyvūnėlių kapinės“) tai kokių dvylikos būdama, atrodo, perskaičiau. Mama davė, sakė - įdomi.: )) Patiko tada.
2008 m. birželio 14 d. 23:55:58
2008 m. birželio 14 d. 23:54:29
2008 m. birželio 14 d. 22:56:03
2008 m. birželio 14 d. 22:54:16
2008 m. birželio 14 d. 22:47:44
kada patis susipazonot su SK kuryba?