lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 9 d. 16:33:59
Samagonskis rašė:
lietusryte rašė:
Samagonskis rašė:
lietusryte rašė: 2 Load
3 St.Anger
tu gal Ride The Lightining, And Justice For All ar Kill' em All neesi girdejas?
Jeigu Metallica ištisai grotų tik trash metalą,tai nebūtų joks pasiekimas.
mano nuomone kiekviena grupe turi apsistoti ties vienu savo stiliumi ir visi Metallicos thrasho albumai labai skiriasi vienas nuo kito, tik naujasis Death Magnetic primena kazka pries 20 m.
Man tai atrodo nelogiška.Jei grupė ilgą laiką grotų vienodu stiliumi [visiškai vienodu],tai kiekvienas albumas būtų lygiai toks pats.Vertinu grupes,kurios kiekviename albume,turi vis naujų,kitokių stilių priemaišų, nes taip išgaunamas originalus skambesys.O ne visalaik kartojant tą patį.Mano nuomone,jei Metallica visada grotų tik trashą,tai taptų komercija.Vien dėl to albumai Load,Reload,St.Anger - man neatrodo komerciški.Ypač St.Anger'is man pasirodė įdomesnis,už sensenius albumus,nes turi naują skambesį,kurio ankščiau Metallicoje nebuvo.
Samagonskis (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 9 d. 16:29:08
lietusryte rašė:
Samagonskis rašė: Metallica nuo 1990 m. tikrai yra komercija, to nepaneigsi nei ka.
Nuvalkiota mintis.Man tai atrodo visiškai kvaila.Taip pat,kaip recenzijos apie St.Angerį,internete,metalistų forumuose.Jeigu kai kam atrodo,kad jis lievas,tai tipo,jų nuomonės užtenka,kad save įtikintum jog tai ištiesų ''blogas'' albumas.
tai tu nori pasakyt, kad Metallica visai nekomercine grupe?
Samagonskis (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 9 d. 16:28:11
lietusryte rašė:
Samagonskis rašė:
3 St.Anger
Jeigu Metallica ištisai grotų tik trash metalą,tai nebūtų joks pasiekimas.
mano nuomone kiekviena grupe turi apsistoti ties vienu savo stiliumi ir visi Metallicos thrasho albumai labai skiriasi vienas nuo kito, tik naujasis Death Magnetic primena kazka pries 20 m.
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 9 d. 16:28:09
Samagonskis rašė: Metallica nuo 1990 m. tikrai yra komercija, to nepaneigsi nei ka.
Nuvalkiota mintis.Man tai atrodo visiškai kvaila.Taip pat,kaip recenzijos apie St.Angerį,internete,metalistų forumuose.Jeigu kai kam atrodo,kad jis lievas,tai tipo,jų nuomonės užtenka,kad save įtikintum jog tai ištiesų ''blogas'' albumas.
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 9 d. 16:22:30
Samagonskis rašė:
3 St.Anger
Load ir St.Anger - mano mėgstamiausi albumai.O ta jų kritika,man atrodo juokinga.Jeigu Metallica ištisai grotų tik trash metalą,tai nebūtų joks pasiekimas.St.Angeris man atrodo daug geresnis ir įdomesnis nei paskutinis Death Magnetic,nes vertinu tas grupes,kurios eksperimentuoa ir nestovi vietoje.O tie palyginimai,dėl komercijos man atrodo kvaili.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. rugsėjo 9 d. 16:35:42
2008 m. rugsėjo 9 d. 16:34:00
2008 m. rugsėjo 9 d. 16:33:59
2 Load
3 St.Anger
Man tai atrodo nelogiška.Jei grupė ilgą laiką grotų vienodu stiliumi [visiškai vienodu],tai kiekvienas albumas būtų lygiai toks pats.Vertinu grupes,kurios kiekviename albume,turi vis naujų,kitokių stilių priemaišų, nes taip išgaunamas originalus skambesys.O ne visalaik kartojant tą patį.Mano nuomone,jei Metallica visada grotų tik trashą,tai taptų komercija.Vien dėl to albumai Load,Reload,St.Anger - man neatrodo komerciški.Ypač St.Anger'is man pasirodė įdomesnis,už sensenius albumus,nes turi naują skambesį,kurio ankščiau Metallicoje nebuvo.
2008 m. rugsėjo 9 d. 16:29:08
Metallica nuo 1990 m. tikrai yra komercija, to nepaneigsi nei ka.
2008 m. rugsėjo 9 d. 16:28:11
2 Load
3 St.Anger
2008 m. rugsėjo 9 d. 16:28:09
Metallica nuo 1990 m. tikrai yra komercija, to nepaneigsi nei ka.
2008 m. rugsėjo 9 d. 16:25:20
2008 m. rugsėjo 9 d. 16:22:30
2 Load
3 St.Anger
2008 m. rugsėjo 9 d. 16:17:48
2 Load
3 St.Anger
2008 m. rugsėjo 9 d. 14:11:26
2 Ride The Lightining
3 Death Magnetic, Kill' em All
2008 m. rugpjūčio 18 d. 16:24:23
2. Ride the Lightining
3. Kill 'em All
2008 m. rugpjūčio 8 d. 02:53:24
2 Ride The Lightining
3 Kill 'em All
kiti jų albumai net nepatinka.
2008 m. birželio 19 d. 22:04:13
2. "Master Of Puppets"