Mano 0 (I) Rh+.
Jo, teisybė, kad pirmos (nulinės) kraujo grupės žmonių kraują galima iš bėdos pilti visiems (nesu tikra dėl 4 grupės), svarbu, kad Rh atitiktų.
Dėl Rh minus...Vaikinams tikrai vienodai šviečia, minusas pas juos ar pliusas, merginoms, turinčioms minusą, gali kilti komplikacijų gimdant. Būtų galima pasidomėt tiksliau, bet čia vėliau gal kada ;}
ep dar pirmoje žinutėje minėjo apie charakterio priklausomumą nuo kraujo grupės. ne man spręsti, kiek čia tiesos, bet norintys pasiskaityti apie save ir kitus, gali eiti čia: https://day.lt/kraujo_grupes
I neigiama [aka Rh - ] Gydytoja lyg sakė,kad iš bėdos šitą kraujo grupę galima perpilti visom likusioms. Tik atvirštinis variantas negalioja- man tinkama tik tokia pat kr.grupe. Kaip altruistiška. Vos ne
Antra (A) kraujo grupė dažnai dar vadinama vegetarų grupe.
Tai paaiškinama: kaip ir ep'as rašė,-grupė atsirado, kai žmogus medžiotojas tapo žemdirbiu ir jo racioną didžiąja dalimi sudarė augalinis maistas.
Dėl rezus ženklo, tai taip, jei motinos Rh-, o tėvo Rh+,tuomet didelė tikimybė, kad bus problemų su palikuonimis.
Na,bet kiek žinau, jei abiejų Rh-, tuomet viskas gerai.
Tai va,merginom su Rh- atsargiai antrą pusę rinktis reikia
Mano kraujo grupė A(II)Rh+.
Va ką papildyt galėčiau:
Į kokias ligas linkęs žmogus:
0 - Kraujo krešėjimo ligos; uždegiminės ligos - sąnarių uždegimai; vangi skydliaukės funkcija; opos; alergijos.
A - Širdies ligos; vėžys; mažakraujystė; kepenų ir tulžies pūslės ligos; I tipo diabetas.
B - I tipo diabetas; lėtinio nuovargio sindromas; autoimuninės ligos; Lou Gehrigo liga, vilkligė; išsėtinė sklerozė.
AB - Širdies ligos; vėžys; mažakraujystė.
Aš visą knygą apie kraujo grupes turiu, tai čia iš jos.
tipas, kurį lemia eritrocitų membranose esantys antigenai. Žinomiausios reikšmingos žmogaus kraujo grupių sistemos yra AB0 ir rezus sistema (Rh). Kraujo grupę lemiantys antigenai yra baltymai, prie kurių gali būti prijungti polisacharidai.
AB0 sistema
Galimos kraujo grupės:
* 0 (I)
Tai pirminė žmogaus kraujo grupė, kurią, manoma, turėjo dar neandertaliečiai. Jie gyveno laukinėje gamtoje ir maisto pasirūpindavo medžiodami ir rinkdami uogas.
* A (II)
Manoma, kad ši kraujo grupė atsirado 2500 – 1500 metų p. m. e., kai žmogus-medžiotojas tapo žemdirbiu ir pradėjo jaukintis laukinius gyvūnus.
* B (III)
Manoma, kad ši kraujo grupė atsirado 15 – 10 tūkstančių metų pr. m. e. Himalajų apylinkėse.
* AB (IV)
Manoma, kad ši kraujo grupė naujausia, atsiradusi prieš 1000 metų dėl žmonių migracijos. Tai rečiausia kraujo grupė, ją turi tik apie 5% visų pasaulio žmonių.
Rh sistema
* Rh+
* Rh-
Tai va noreciau padarit mazicia apklausa, del kraujo grupes.
* Japonijoj manoma, kad nuo kraujo grupes priklauso charakteris, ten net darbdavis priimdamas i darba gali jos pasiterauti
* pastebejau kad pas karius kraujo grupe atvaizduota ant drabuziu.
* ir dar kai kurie zmones turi ant rankos (maciau ir ant pirstu) tatoo su savo k.grupe, cia tai man idomu pasirode.
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2008 m. birželio 15 d. 21:39:49
Jo, teisybė, kad pirmos (nulinės) kraujo grupės žmonių kraują galima iš bėdos pilti visiems (nesu tikra dėl 4 grupės), svarbu, kad Rh atitiktų.
Dėl Rh minus...Vaikinams tikrai vienodai šviečia, minusas pas juos ar pliusas, merginoms, turinčioms minusą, gali kilti komplikacijų gimdant. Būtų galima pasidomėt tiksliau, bet čia vėliau gal kada ;}
ep dar pirmoje žinutėje minėjo apie charakterio priklausomumą nuo kraujo grupės. ne man spręsti, kiek čia tiesos, bet norintys pasiskaityti apie save ir kitus, gali eiti čia: https://day.lt/kraujo_grupes
2008 m. birželio 15 d. 17:36:02
2008 m. birželio 15 d. 15:23:29
is 100 vaikino, pagal krauja praejna apie 7-8
idomu, gal cia dar atsiras neigiamu vaikinu
2008 m. birželio 15 d. 15:07:19
Antra (A) kraujo grupė dažnai dar vadinama vegetarų grupe.
Tai paaiškinama: kaip ir ep'as rašė,-grupė atsirado, kai žmogus medžiotojas tapo žemdirbiu ir jo racioną didžiąja dalimi sudarė augalinis maistas.
Dėl rezus ženklo, tai taip, jei motinos Rh-, o tėvo Rh+,tuomet didelė tikimybė, kad bus problemų su palikuonimis.
Na,bet kiek žinau, jei abiejų Rh-, tuomet viskas gerai.
2008 m. birželio 15 d. 14:44:43
Va ką papildyt galėčiau:
Į kokias ligas linkęs žmogus:
0 - Kraujo krešėjimo ligos; uždegiminės ligos - sąnarių uždegimai; vangi skydliaukės funkcija; opos; alergijos.
A - Širdies ligos; vėžys; mažakraujystė; kepenų ir tulžies pūslės ligos; I tipo diabetas.
B - I tipo diabetas; lėtinio nuovargio sindromas; autoimuninės ligos; Lou Gehrigo liga, vilkligė; išsėtinė sklerozė.
AB - Širdies ligos; vėžys; mažakraujystė.
Aš visą knygą apie kraujo grupes turiu, tai čia iš jos.
2008 m. birželio 15 d. 14:39:33
2008 m. birželio 15 d. 14:37:33
O aš prie tų 15% su Rh- arba Rh D
https://supermama.lt/portal/content/view/ 3132/2/
2008 m. birželio 15 d. 14:25:38
AB0 sistema
Galimos kraujo grupės:
* 0 (I)
Tai pirminė žmogaus kraujo grupė, kurią, manoma, turėjo dar neandertaliečiai. Jie gyveno laukinėje gamtoje ir maisto pasirūpindavo medžiodami ir rinkdami uogas.
* A (II)
Manoma, kad ši kraujo grupė atsirado 2500 – 1500 metų p. m. e., kai žmogus-medžiotojas tapo žemdirbiu ir pradėjo jaukintis laukinius gyvūnus.
* B (III)
Manoma, kad ši kraujo grupė atsirado 15 – 10 tūkstančių metų pr. m. e. Himalajų apylinkėse.
* AB (IV)
Manoma, kad ši kraujo grupė naujausia, atsiradusi prieš 1000 metų dėl žmonių migracijos. Tai rečiausia kraujo grupė, ją turi tik apie 5% visų pasaulio žmonių.
Rh sistema
* Rh+
* Rh-
Tai va noreciau padarit mazicia apklausa, del kraujo grupes.
* Japonijoj manoma, kad nuo kraujo grupes priklauso charakteris, ten net darbdavis priimdamas i darba gali jos pasiterauti
* pastebejau kad pas karius kraujo grupe atvaizduota ant drabuziu.
* ir dar kai kurie zmones turi ant rankos (maciau ir ant pirstu) tatoo su savo k.grupe, cia tai man idomu pasirode.
* tik apie 15% zmoniu turi Rh-
* WIKI
pas mane A(II)Rh+
ps jeigu jus zinot ka idomaus apie kraujo grupes tai prasom papildyt