Šlykščiausia reklama? Omnitel baneris tinklapiuose,,, kai klausau muzikos ir lankausi lietuviškuose saituose apie muziką ar sportą, vis netyčia pele jį priliečiu, ir prasideda tas nervinantis stūgavimas. Apskritai banerius su garsais reikėtų uždraust.
mane visos reklamos labaij nervina..bet kaijkurias kurios naujos idomu paziuret pvz omitel..man labaij patinka kj ishjuokiama tele2 su ta kosmine sakaijta..o seijp visiems pritariu ta jippi;kietas ,tusas ir t.t
ballsas rašė: mane tai užknisa, kai TELE2 giriasi, kiek jie ten investavo į ryšio kokybę, kiek ten klientų turi ir tos reklamos visi kiti bla bla bla... vis tiek tele2 yra gaidys. Malačiai omnitel, gražiai savo reklamas dabar daro, tele2 išjuokdami
joa, tos omnio reklamos tai geris
mane tai užknisa, kai TELE2 giriasi, kiek jie ten investavo į ryšio kokybę, kiek ten klientų turi ir tos reklamos visi kiti bla bla bla... vis tiek tele2 yra gaidys. Malačiai omnitel, gražiai savo reklamas dabar daro, tele2 išjuokdami
mane tai nervina reklama vijoleta ir jos drauges( kur ezio leda reklamuoja) ir ta kur sako londons atim ezis duod (irgi ezi reklamuoja ) nu bet labiausiai nervina TV SHOP reklamos
2) Dėl hip hop kultūros žemnimo ir išjuokimo.
3) Todėl, kad ten visiška nesamonė ir aiškiai matomas pinigų traukimas iš vaikų.
If u hatin you're bound to get irate
madness is what u demonstrate that's exactly how anger works and operates
U gotta have love just to set it straight
Take control of your mind and meditate
Let your soul gravitate to the love WILL.I.AM ir Black eyed pea
I ain't got no money
I ain't got no car to take you on a date
I can't even buy you flowers
I ain't got no Visa
I ain't got no Red American Express
We can't go nowhere exotic
It don't matter ----- poor TIMBALAND
Iš tikro tai, talentas tik labiau atsiskleidžia su metais, o ne mažėja, nes susidaro didžiausias sukauptos patirties / įgūdžių koncentratas. Bet išties įdomu, kaip jie "ant tiek" gerai grojo, kad Dream Theater toli dar.
Rush irgi savo kai kuriuose koncertuose atlieka Moving Pictures ištisai. Bet Rush kaitalioja setlistą ir turi didelę jūrą gabalų rezerve... tokias varijuot mėgstančias grupes aš labai gerbiu.
Darosi populiaru muzikantams susirinkti ir gyvai sugroti tam tikrą albumą ištisai (Cavalera, the Gathering) arba štai BEAT prikelia King Crimson. Seniems fanams pasidžiaugti, naujiems - atrasti.
Tuo tarpu aš po Beat konco Osle. Aš nesu matęs tiek talento scenoje, nepaisant 72 metų vidurkio. Dream Theater netgi, sakyčiau, nowhere near tos ketveriukės. Ištaškė absoliučiai. Gal kada ilgesnį recenzinį žodį skelsiu šia tema.
2006 m. balandžio 2 d. 19:13:52
2006 m. balandžio 2 d. 18:55:28
2006 m. balandžio 1 d. 18:40:51
2006 m. kovo 17 d. 16:20:03
2 "domestos" kai su tais mikrobais juolab kai valgai.... norisi viska isvemt
2006 m. kovo 14 d. 11:30:44
this sucks!
2006 m. kovo 14 d. 08:15:10
2006 m. kovo 11 d. 16:05:33
2006 m. kovo 11 d. 16:01:20
2006 m. kovo 11 d. 15:40:14
mane tai užknisa, kai TELE2 giriasi, kiek jie ten investavo į ryšio kokybę, kiek ten klientų turi ir tos reklamos visi kiti bla bla bla... vis tiek tele2 yra gaidys. Malačiai omnitel, gražiai savo reklamas dabar daro, tele2 išjuokdami
joa, tos omnio reklamos tai geris
2006 m. kovo 8 d. 14:43:16
2006 m. kovo 8 d. 13:45:15
2006 m. kovo 8 d. 13:27:40
2006 m. kovo 7 d. 02:49:11
Aš kadangi mėsos nevalgau, tai man ši:
2006 m. vasario 7 d. 17:18:50
2006 m. vasario 7 d. 17:09:49
1) Dėl vaikų psichikos gadinimo.
2) Dėl hip hop kultūros žemnimo ir išjuokimo.
3) Todėl, kad ten visiška nesamonė ir aiškiai matomas pinigų traukimas iš vaikų.
2006 m. vasario 7 d. 16:46:45
lb nervina.
2006 m. vasario 7 d. 16:24:26
2006 m. vasario 6 d. 16:33:17
2006 m. vasario 6 d. 16:25:07
2006 m. vasario 2 d. 14:35:55