Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Mėgstamiausia / fainiausia reklama

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 56789101112
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
extraordinary
2005 m. liepos 9 d. 09:10:45
man pati fainiausia reklama "Sprite" ( " sweiks garbaniau 100 metu! zinai, meska grizta..." )

"When you have kids coming up yo you telling you they want to kill themselves everyday, saying our music is the only thing that stops them, you are like, what if our music stops being the reason that he lives?" JOEL MADDEN
Atsakyti
Arny
2005 m. liepos 9 d. 09:04:32
per mtv rodo mentos atrodo reklama, kur pauksciai rekia

2005 m. liepos 7 d. 10:51:16
Sprite ho-how!! Fanta bamboocha
Kęsts i Vyts
Ir per MCM vieną kartą tokią gerą rodė. Eina jaunuolis, už parankės vedasi bobutę. Eina taip iš lėto, vaikinas su mobu. Ateina ten kažkur, taip lėtai vaikinas atsisėda ant suoliuko, bobutė jį pasodina iš lėto, o pati nuskuodžia greitai

2005 m. liepos 7 d. 10:37:13
Ezio (rasyk 30 kartu:miau,pupuliuk..)... juokauju... net nezinau =]]]

2005 m. liepos 7 d. 09:43:34
patinka norvegiska viena reklama, kur metalistas kazkaip issitraukia popsine kasete, uzsideda aptemptas rozines kelnes ir ji uztinka draugai kazkas panasaus...

Atsakyti
wIn-mOd-b0t2xy_3d
2005 m. liepos 7 d. 09:17:08
sprajto su ho-hou =]

2005 m. liepos 7 d. 09:01:18
Fainiausias reklamos "soundtrackas" tai buvo labai seniai rodytoj reklamoj, kur reklamino cigaretes "Golden American 25". O iš dabartinių tai man patinka "Karūnos"

Tu atspėji... svajas saldžiausias.... Ir virsti aistra... karščiausia...

ar kažkaip ten. Tango rulez

Atsakyti
uzkasta_negyva
2005 m. liepos 7 d. 08:57:10
uj, man patinka Ežio reklamos su Kęstu ir Vytu ;]] tokios juokingos.. ;]] arba kitos Ežio, kur jų nėra ;] su "neieškok, pigiau nerasi".
šiaip per MTV gerų reklamų bent anksčiau parodydavo. man patikdavo "puma" reklamos ir buvo viena vienintelė, reklamuojanti tel. melodiją, kuri man patiko. ten ateidavo tarakonas į parduotuvę ir man patikdavo paskutinė frazė..;]]

2005 m. liepos 7 d. 08:40:42
man kazkada patiko omnitelio, kur su juoda pantera zmogas vaiksciojo... ir dar buvo kazkokia apie sunis

2005 m. liepos 6 d. 21:18:44
man patinka reklama kur per mtv toks velnias soka ir dainuoja figaro

2005 m. liepos 6 d. 21:10:21
siaip karunos sokoldado reklama visai faina, zanussi reklama faina kur su bolero muzika

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
ShadowOfDeath
2005 m. liepos 6 d. 21:07:00
Man patinka Bamboocha CocaCola ir Sprite.. "...meškūūtis..." ;}

2004 m. gruodžio 13 d. 19:59:43
Dar Cocacolos, kai tie pizduliukai nykstukai yra.

2004 m. gruodžio 13 d. 19:57:24
Kur tėtis po 10 min nupirks gitarą.
Kur kitas tėtis neatsimena savo atžalos vardo.
Kęsts ir Vyts.
Anksčiau buvo geros Sprite reklamos, paskutinioji šiek tiek nuobodoka.
Telefonų reklamos neblogos: Olimpinių žaidynių metu buvo reklamos, kur mobilusis telefonas įšoka į puodą su sriuba, arba iš telefono ekrano išskrenda ietis, perverianti picą.

2004 m. gruodžio 13 d. 16:07:47
me_crazy_4_me
kokia?

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
me_crazy_4_me
2004 m. gruodžio 4 d. 00:08:32
neseniai mano bratka su draugais nufilmavo reklama kazhkokiam konkursui, tai ji mano megstamiausia tiesiog nerealiai faina ir linksma

2004 m. gruodžio 4 d. 00:03:21
gal jos ir sentimentalios, banalios ir pan, bet man pacios fainiausios - kaledines reklamos... tokios sviesios ir siltos... (:
ir dar ta "coca-colos" reklama, kur kaip kazkas sake riaubiskyte dainuoja.
ir dar nezinau kokio dalyko reklama, kur visokie pre-teen amziaus biciukai ir panikes groja gitarom ir krato galvikes a la metallica.
o naujausio modelio telefonu reikia, kad galetum visus is eiles fotkint, filmuot irasinet kokius protingus pasnekesius ar pan. vnz, tos visos funkcijos tikrai smagios...

2004 m. gruodžio 3 d. 20:29:29
man dar patiko fantos kai kurios kur anksciau rodydavo papludimy, arba su siaudeliu. cocacolos visai pakenciamos(ta su nuogu manekenu)
aj ir kur tevas neatsimena vaiko vardo visada privercia nusisypsot
ir dar yra tokia liofbergs lila kur tevas atrodo su sunum ar dukra per lietu ant supyniu supasi(iki tos vietos kur atsiranda boba su kava) aj siaip kazkokia miela

2004 m. gruodžio 3 d. 16:56:06
cocacolos! kur Riaubiskyte dainuoja pati fainiausia reklama!

Atsakyti
The_Wicked_One
2004 m. gruodžio 3 d. 14:21:53
pissed_bitch----> nu man irgi,bet ten tai tevas kitko is savo sunaus tikisi!

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 56789101112
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Madonna Madonna
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3544
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 47705