| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2018 m. birželio 28 d. 18:11:41
Na, ganėtinai įspūdingas kūrinys, jis kaip ta vandenyno banga pasigauna ir nusineša į kelionę su savimi. Ir žiūriu, toli ieškoti nereikėjo, ši daina yra mano susidarytame dainų sąraše, kurias privalau perklausyti. Anksčiau Marillion dainos man labai didelio įspūdžio nekėlė, bet dabar drąsiai galiu sakyti, kad ledai yra pralaužti, belieka laukti tolimesnių atradimų šios grupės fronte.
2018 m. birželio 27 d. 21:05:02
Pasigestu tokių kūrinių visoje Marillion diskografijoje. Ocean Cloud yra tiesiog žudantis ilgas kūrinys, kaip ir Gaza, Neverland ir Interior Lulu. Bet tuo ir pasibaigia visa Marilllion jėga, kuria žaviuosi. Vis dar nesuvokiu, kodėl Marillion nebandė savęs stambioje formoje, o daugiau sukūrė paprastesnių, popsiškesnių, neilgų numerių.
Ocean Cloud vietomis užburia atmosferiška lengva melodija, kuri man labai neša į vieną šio dešimtmečio progresyvaus roko korifėjų Cosmograf, kur Hogarth'o vokalas skamba kaip niekada emocingai. O kartais viskas prasprogsta į Waters'išką agresiją ir net pasijunti, kad klausai The Wall, tik su dar progresyvesne instrumentuote. Ypač žaviuosi originaliomis Trewavas boso linijomis, kurios kartais nuneša į tai, ką Bert'as Ruiter'is darė su Focus savo geriausiais laikais, o vietomis - į Wetton'o stiliuką, bet išlikdamas tuo pačiu Pete Trewavas, kuriuo visada ir buvo. Iš esmės labai skoningai sukonstruta viskas.
Tikras perlas Marbles albume ir iš esmės šiek tiek gaila, kad Marbles yra kiek apgaulingas albumas - turi kelias visiškai nerealias ilgas kompozicijas, bet visa kita nesiprašo gražesnio žodžio nei "užkamša".
2013 m. kovo 14 d. 10:09:51
Nesiliauju žavėjęsis misterio Styveno Hogarto talentais. Šitaip išritulioti istoriją, įaudžiant į užburinančią muziką - nerealus potyris.