Nesuprantu, ar taip išreiškiama psichodelika, bet tas trūkčiojimas man asocijuojasi su grynu įrašo broku. Manau su šia daina Crimsonai perlenkė lazdą. Tik fleitos improvizacija kiek taiso padėtį. Kūrinys tik die hard fanams arba dar apsirūkusiems.
Prasta įrašo kokybė, lyginant su tuo, kurį aš turiu. Tiesiog vokalas modifikuojamas per vokoderį (ką naudojo ir įvairūs elektronistai, pvz tuo pat metu egzistavę Kraftwerkai, o pas King Crimson'us jau 1969-aisiais tai buvo naudojama - prisiminkime „21st Century Schizoid Man“). Čia sunkiai sekasi tai pavadinti psichodelika. King Crimson visgi talpinama į eksperimentinio roko lentyną, tai čia vienas iš tų atvejų, kada King Crimson viršijo visus limitus. Hardo fanams nepatiks, nes nėra jokio sunkumo, visos instrumentinės partijos palaidos - elektrinis pianinas, saksofonas ir fleita sau, gitara sau, bosas irgi improvizuoja. Tai pavadinčiau kažkokiu free experimental jazzrock, nes kūrinys tikrai velka stogą savo betvarke. Mėgstantiems įprastines struktūras perliukų King Crimson repertuare net neverta ieškot. Nors aš šitam kūriniui irgi nelabai simpatizuoju, kaip ir visas Lizard albumas man yra problematiškas ir labiausiai nesuprastas iš viso grupės repertuaro.
Nesuprantu, ar taip išreiškiama psichodelika, bet tas trūkčiojimas man asocijuojasi su grynu įrašo broku. Manau su šia daina Crimsonai perlenkė lazdą. Tik fleitos improvizacija kiek taiso padėtį. Kūrinys tik die hard fanams arba dar apsirūkusiems.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2015 m. spalio 1 d. 15:59:51
Prasta įrašo kokybė, lyginant su tuo, kurį aš turiu. Tiesiog vokalas modifikuojamas per vokoderį (ką naudojo ir įvairūs elektronistai, pvz tuo pat metu egzistavę Kraftwerkai, o pas King Crimson'us jau 1969-aisiais tai buvo naudojama - prisiminkime „21st Century Schizoid Man“). Čia sunkiai sekasi tai pavadinti psichodelika. King Crimson visgi talpinama į eksperimentinio roko lentyną, tai čia vienas iš tų atvejų, kada King Crimson viršijo visus limitus. Hardo fanams nepatiks, nes nėra jokio sunkumo, visos instrumentinės partijos palaidos - elektrinis pianinas, saksofonas ir fleita sau, gitara sau, bosas irgi improvizuoja. Tai pavadinčiau kažkokiu free experimental jazzrock, nes kūrinys tikrai velka stogą savo betvarke. Mėgstantiems įprastines struktūras perliukų King Crimson repertuare net neverta ieškot. Nors aš šitam kūriniui irgi nelabai simpatizuoju, kaip ir visas Lizard albumas man yra problematiškas ir labiausiai nesuprastas iš viso grupės repertuaro.
2015 m. spalio 1 d. 14:45:15