| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2018 m. gegužės 29 d. 20:12:36
Aš atsimenu, kad aš Formentera Lady mėgau labiau anksčiau dėl gana absurdiškos priežasties - music'e kol buvo perklausos, čia buvo įkeltas įrašas su nukirstu dainos instrumentiniu galu (pastarasis priskirtas Sailor's Tale). Ir tas instrumentinis galas, aišku, man nepatinka, jis tiesiog "muzikos vyniojimas į vatą". Kai sužinojau, kokia klasta čia buvo atlikta, pradėjau daug labiau mėgti Sailor's Tale ir daug mažiau Formentera Lady ir ši pozicija išliko iki dabar. Formentera Lady išties yra gana graži daina, bet instrumentinės dalys mane nervina išskyrus kai kuriuos šaunius kontraboso momentus, todėl 9 balai.
2018 m. gegužės 29 d. 19:49:52
Turbūt viena pirmesnių King Crimson dainų, kurią apskritai išgirdau, taigi be to, kad ji beprotiškai graži, įsimintina ir muzikaliai bei atmosferiškai unikali, ji dar turi ir žymiai didesnę reikšmę už kitas jų diskografijos dainas. Negalima, tiesiog draudžiama duoti mažiau 10.
2012 m. rugsėjo 30 d. 21:43:43
Nuostabu. Kontraboso partijos labai puikios (tokios netgi ekscentriškos), melodija graži... Neturiu ką ir be pasakyti. Daugybė liaupsių ir daugybė balų - ir viskas...