| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2018 m. birželio 21 d. 15:37:19
Pirmą kartą išgirdau ir iškart liaupsinu. Truputį nepatiko tas staigus lūžis po pirmų dviejų posmų, kai Kelly pradėjo taškyti klavišais Emerson'išku stiliumi, laimei, tai truko trumpai ir aš sugebėjau reabilituotis į šitą melancholišką avantiūrą vėl. Tikrai puikiai išdirbtas 15 minučių darbas. Ilgametražiai kūriniai, mano nuomone, yra Marillion stiprioji pusė (išskyrus Fish'o eros Grendel, kada tiesiog grupė perdėtai bandė pasirodyti itin ambicingais muzikantais, bet nieko labai įspūdingo neišėjo). Liūdna, kad juos kuria labai vangiai ir galbūt tik dabar jie pradeda suprasti, kad kompleksiškos konstrukcijos yra jų arkliukas (FEAR albumas orientuotas grynai į vientisą koncepciją, o man žiauriai patinka Gaza iš Sounds That Can't Be Made). Turbūt vienas stipriausių man žinomų Marillion kūrinių dabar, 10 balų.
2013 m. rugpjūčio 15 d. 22:43:48
Po gan ilgos pertraukos klausausi šio nepaprasto kūrinio ir dabar mano susižavėjimo krūvis tenka dainos pabaigai, pradedant nuo 9:30 iki galo. Gniaužia kvapą.
2011 m. gruodžio 2 d. 21:19:06