mmmmmmmm, RudenShmekla, gavai "Atsilusia Muse"? Tu - laimingas zmogus, ar zinai tai?
.......40 metu dirbo elektriku... oho... visko pasitaiko. o dabar kas jis toks? nebedirba?
"kai buna taip tuscia namuos...mano sirdi spaudzia seseliai....as tikiu, kad ji nesustos, ir gyvens bent juoko delei....kol lankau visus kampus ir svajoju apie nieka.....ir tik nedrasiai prisimenu jus, kuriuos rytui brekstant palieku................nes gyvenimas..grazus...."
jo klausant gyvenimas tikrai darosi grazesnis
ash ka tik isigijau Jo ATSHILUSIA MUSE - groja & groja dabar man Jis be susutojimo. Shiaip jau kai Pabuni Tokiame Koncerte suvoki , akd nieko daugiau sh gyvenimo ir netrokshti, tik klausyti Tokios Muzikos. Man ishvis patinka Dainuojamoji Poezija, Vienas mano geras draugas Ja atlieka, tiesiog ilgai be Jos gyventi negaliu. Tai TAIP Hipishka & Miela.: )
labai labai geras zmogus, ta Kaniava. taip pat esu buvus jo pasirodyme, tai velniskai patiko. labai grazios jo dainos ir is vis... jo savas jis zmogus, kaip pazistamas senas. ir aktorius labai geras. is "keistuliu" ji visad labiausiai mylejau... turiu jo dabar diska... klausau kartais.
mirshtu del Shitos Dainos, nes Ji man Suzadina pacius keisciausius jausmus... Hmz, Jis Keistas. Pazystu Dar Viena Labai Labai panashu i Ji Zmoga. Jis Nuostabus Aktorius, Nuostabios Aktores Sunus, bet del NIEKAM nesuvokiamu priezasciu kokius 40 metu dirbo ELEKTRIKU, gali patiketi?!: ( juokas pro asharas.: )
Vat. Gerai, ISHGERKIME uz PEACE ir uz Kaniava.: )
RudenShmekla.... ..taip, jis - nuostabus ...kaip aktorius, kaip dainininkas, kaip dainu kurejas, kaip zmogus, kaip asmenybe, kaip................................ tiesiog.
"o mes priciupsim pavasario veja...ir patikrinsim kur jam sparnai dygsta...pasijusim lengvai isproteje, bet zinosime bent, kas cia teisus, o kas klysta.."...
2004 m. lapkričio 6 d. 16:06:10
normaliai gi shneku, be jokio pykcio, paniekos ir etc.briedis, mano leksikoje, shiltas zhodis, kuriuo pavadinu drauga, pazistama ar siaip koki zmogu.nieko pries ta Kaniava jusu neturiu, maniau kalba eina apie Eduarda Arkliava, bet ne pasirodo.ok, peace.
Tu irgi Briedis. Bet Briedis visai geras padaras.: )
Tu nors isivaizduoji apie Ka kalbu?...: ) Nes man LABAI LABAI nepatinka, kai TAIP shneki apie TOKI Zmoga.
ash esu shiuo metu pakirsta JO.: )
visuomet zinojau, jog Jis nepaprastas, BET priesh keleta dienu Buvau Jo Autoriniame Vakare ir... Miriau Miriau. Toks Mielas ir Savas...: )
Jis Ishprotejes ir Tuo patenkintas.
Jis Ieshko Vejo Sparnu.
Jis Uzaugo Vienumoje ir tikis, kad Jo Dienos neprazus.
Jis KAZKA paliko Tolimoje Shalyje.
& galop JIS tikisi, jog Angelai Mylisi Saugiai...: )
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. lapkričio 10 d. 22:32:50
2004 m. lapkričio 10 d. 19:56:50
2004 m. lapkričio 9 d. 23:01:22
.......40 metu dirbo elektriku... oho... visko pasitaiko.
"kai buna taip tuscia namuos...mano sirdi spaudzia seseliai....as tikiu, kad ji nesustos, ir gyvens bent juoko delei....kol lankau visus kampus ir svajoju apie nieka.....ir tik nedrasiai prisimenu jus, kuriuos rytui brekstant palieku................nes gyvenimas..grazus...."
jo klausant gyvenimas tikrai darosi grazesnis
2004 m. lapkričio 9 d. 21:38:16
2004 m. lapkričio 9 d. 18:08:42
2004 m. lapkričio 6 d. 22:59:28
2004 m. lapkričio 6 d. 22:55:31
2004 m. lapkričio 6 d. 21:40:56
mirshtu del Shitos Dainos, nes Ji man Suzadina pacius keisciausius jausmus... Hmz, Jis Keistas. Pazystu Dar Viena Labai Labai panashu i Ji Zmoga. Jis Nuostabus Aktorius, Nuostabios Aktores Sunus, bet del NIEKAM nesuvokiamu priezasciu kokius 40 metu dirbo ELEKTRIKU, gali patiketi?!: ( juokas pro asharas.: )
Vat. Gerai, ISHGERKIME uz PEACE ir uz Kaniava.: )
2004 m. lapkričio 6 d. 19:12:14
"o mes priciupsim pavasario veja...ir patikrinsim kur jam sparnai dygsta...pasijusim lengvai isproteje, bet zinosime bent, kas cia teisus, o kas klysta.."...
2004 m. lapkričio 6 d. 19:00:21
2004 m. lapkričio 6 d. 16:14:07
TAIP, PEEEACE.: ) Pernelyg ilgai Filosofavau apie ZEMES Pabaiga...
2004 m. lapkričio 6 d. 16:06:10
2004 m. lapkričio 6 d. 16:03:09
Tu nors isivaizduoji apie Ka kalbu?...: ) Nes man LABAI LABAI nepatinka, kai TAIP shneki apie TOKI Zmoga.
2004 m. lapkričio 6 d. 15:56:48
2004 m. lapkričio 6 d. 15:54:35
visuomet zinojau, jog Jis nepaprastas, BET priesh keleta dienu Buvau Jo Autoriniame Vakare ir... Miriau Miriau. Toks Mielas ir Savas...: )
2004 m. lapkričio 6 d. 13:33:58
2004 m. lapkričio 6 d. 00:27:50
2004 m. lapkričio 5 d. 23:41:00
Jis Ieshko Vejo Sparnu.
Jis Uzaugo Vienumoje ir tikis, kad Jo Dienos neprazus.
Jis KAZKA paliko Tolimoje Shalyje.
& galop JIS tikisi, jog Angelai Mylisi Saugiai...: )