Man labai patinka praitais metais dazniau ziuredavau siais maziau, nes norisi kiek anksciau miegoti nueiti,o CSI rodo 23:00h. aisku pasitiako, kad paziuriu, nes tikria labai patinka.
visada prisiminsiu, kaip Xzibit per "pimp my ride" sakė "jūs įlenkęt šitą mašiną ir palikot savo dažus, o mes žūrim CSI ir atseksim, kas jūs tokie!".
o šiaip ten tokių nelogiškų dalykų nemažai, bet visada smagu pažiūrėt kaip pritraukia ten visokias 'daleles', kaip visus 'tryimus' vykdo. ko gero labiausiai patinka CSI: Miami arba tie, kur veiksmas Las Vegase vyksta.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
bene geriausias dabar rodomas serialas, galetu rodyt bent pora kartu per savaite ir kokia valda anksciau, nes dabar kas mazdaug kas trecia serija praziopsau..
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2008 m. spalio 7 d. 16:33:00
2008 m. spalio 7 d. 16:28:02
2008 m. spalio 7 d. 16:08:03
2008 m. spalio 7 d. 08:35:57
2008 m. spalio 7 d. 00:51:12
2008 m. rugpjūčio 28 d. 19:04:20
Nu sumalei čia kažką, neturiu net ką pasakyt
zn,net as nesuprantu ka parasiau
2008 m. rugpjūčio 28 d. 18:09:39
2008 m. rugpjūčio 28 d. 17:40:19
Crazy> tu supranti, kad aš ne iš blogos valios, bett jei jau tau taipogi labai patinka, galėjai teisingai parašyt CSI, o ne"csj:
as kai rasiausavo posta,maniau arba CSI arba csj ,bet parasiau csj,tada susimaise galva kaip tiksliau
2008 m. rugpjūčio 28 d. 16:58:43
2008 m. rugpjūčio 28 d. 16:48:36
2008 m. rugpjūčio 28 d. 16:21:04
2008 m. vasario 15 d. 19:23:24
o šiaip ten tokių nelogiškų dalykų nemažai, bet visada smagu pažiūrėt kaip pritraukia ten visokias 'daleles', kaip visus 'tryimus' vykdo. ko gero labiausiai patinka CSI: Miami arba tie, kur veiksmas Las Vegase vyksta.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. vasario 15 d. 19:17:01
2007 m. rugpjūčio 30 d. 00:28:44
2006 m. liepos 4 d. 22:43:47
2006 m. liepos 4 d. 22:08:10
2006 m. liepos 4 d. 19:59:56
laukiu liekvienos serijos,tik vasara nelabai ira kada ziuret.
2006 m. liepos 4 d. 19:54:21
2006 m. liepos 3 d. 23:21:31
2006 m. birželio 28 d. 18:43:39