čia nera
Pardotuvei (maxima) gali rasti (:
Jauciu turetu buti neblogas,.
2 ar 3 cd neatsimenu
pats tai neturiu sio zaidimo .,
tingiu zaist pc zaidimus..,
o serialas geras (;
as ir tu tikriausei vieni ji ziurim... ):
Senajau music.lt as buvau sukures tema apie si seriala..., zinok tada ji mazai zmoniu ziurejo (bent jau is music,lt)
Man sis serialas labai irgi patinka, labai idomus, moksliskas, su humoro dalelitem...
Visi veikejai patinka: Grisomas, tas is laboratorijos, briunete neatsimenu pavardes, ypac ta briunete
Yra zaidimas csi kriminalistai net dvi dalis, bet as ju nezaidziau...
Kaip jums šis serialas? Kuris veikėjas (-ai) labiausiai patinka?
Man tai nerealus, labai patinka, aišku gaila, kad vėlai rodo. Fainas tas, kur laboratorijoj dnr visokias tirinėja.
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
2004 m. lapkričio 7 d. 22:33:44
Pardotuvei (maxima) gali rasti (:
Jauciu turetu buti neblogas,.
2 ar 3 cd neatsimenu
pats tai neturiu sio zaidimo .,
tingiu zaist pc zaidimus..,
o serialas geras (;
as ir tu tikriausei vieni ji ziurim... ):
2004 m. lapkričio 7 d. 12:58:51
2004 m. lapkričio 6 d. 15:38:43
Man sis serialas labai irgi patinka, labai idomus, moksliskas, su humoro dalelitem...
Visi veikejai patinka: Grisomas, tas is laboratorijos, briunete neatsimenu pavardes, ypac ta briunete
Yra zaidimas csi kriminalistai net dvi dalis, bet as ju nezaidziau...
2004 m. lapkričio 5 d. 23:42:08
Man tai nerealus, labai patinka, aišku gaila, kad vėlai rodo. Fainas tas, kur laboratorijoj dnr visokias tirinėja.