galima sakyt visa diena niekad nepaleidziu ausinuku is ranku vazuoji autiku ar masina vis tiek muzikos klausau nueini y bara vis tiek muzika groja, sedi namie muzika groja, sedi pas drauge ar draugus muzika vis tiek groja
Sėdžiu prie kompiuterio - klausau muzikos;
Tvarkausi - klausau muzikos;
Darau n.d. - klausau muzikos.
Plaunu indus - klausau muzikos;
Einu pasivaikščioti - klausau muzikos;
Ir t.t. Per dieną susideda ne mažiau 5 valandos.
kadangi aš labai užimtas žmogus (taip sakant, veiklos randu sunkiai) tai bent kokias 8 valandas, savaitgaliais dar ilgiau, beveik visą dieną. net jei ir neklausau, tai beveik visada galvoje kas nors skamba
Jei neturiu ka veikt,, tai galiu visa diena klausyti,, man tai puikus atsipalaidavimas ir laiko leidimas,bet dabar kadangi prasidejo mokslo metai,, laisvo laiko mazai turiu,, tad reciau prisedu,, bet per savaitgalius atsigriebiu uz visas dienas
kaip centra turiu, taiapie 8h ar daugiau, o jei i mokykla nereikia eit, tai dar daugiau
Nedaug.Nors kaip kada.Vasara kartais ir visą dieną klausau.Įprastai per savaitę perklausau kokius 2-3 albumus.Kartais dar šiaip vieną kitą dainą paklausau.Gautūsi apie 40min-3h per dieną.Labai įvairiai. =)
nu jau tikrai 5 ar 6 neklausau. noreciau taip sakyti bet taip tik atrodo nes kai klausaumuzikos kazkaip leciau laikas man bega, be perstojo muzikos niekada neklausau, mp3 neturiu, tai gautusi mazdaug 1,5-2h.
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2009 m. lapkričio 17 d. 20:39:33
2009 m. lapkričio 17 d. 20:29:23
2009 m. lapkričio 17 d. 20:24:39
2009 m. lapkričio 5 d. 17:32:51
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. lapkričio 5 d. 17:30:14
2009 m. spalio 5 d. 17:06:13
Tvarkausi - klausau muzikos;
Darau n.d. - klausau muzikos.
Plaunu indus - klausau muzikos;
Einu pasivaikščioti - klausau muzikos;
Ir t.t. Per dieną susideda ne mažiau 5 valandos.
2009 m. spalio 5 d. 14:53:34
2009 m. spalio 3 d. 21:22:06
2009 m. spalio 3 d. 14:59:11
2009 m. rugsėjo 3 d. 22:20:48
2009 m. rugsėjo 3 d. 22:16:17
2009 m. rugsėjo 3 d. 21:46:56
2009 m. rugsėjo 3 d. 20:40:23
2009 m. rugsėjo 3 d. 20:15:18
2009 m. rugsėjo 3 d. 20:07:51
2009 m. rugsėjo 3 d. 19:22:17
2009 m. kovo 12 d. 16:43:06
2009 m. kovo 5 d. 16:27:42