as gal 8 val kai is namu iseinu mp3 pasiimu tai dar + kokias 2-3 val tai iseina apie 11val o siap muzikos as kalusau lb daug negu budavo kad per pamokas klausydavausi
Ne tiek jau daug išties.
Visų pirma- niekada nesiklausau muzikos per kompiuterį. Nebent deezer'yj atradinėju kažką naujo. Dėl to last.fm užnervavo mane, nes ten esančios statistikos visiškai neatitiko tiesos.
O šiaip, kągi- mp3 grotuvą dažniausiai įsijungiu eidama viena kur nors ar autobusu važiuodama (~1 val per dieną išeina), prieš miegą 1-2 valandas (tada geriausiai pasijaučia teigiama/neigiama muzikos energija). Ir paišydama ar skaitydama ar rašydama ar whatever darydama kambary įsijungiu muzikinį centrą. Kadangi kaskart taip perklausau bent 3 CD + dažnai dar OPUS-3 įsijungiu, tai dar apie 3-4 valandos prisideda.
O, tai visgi ne tiek mažai 5-7 valandos maždaug.
Esu ten jau 752 dienas. Dainų skaičiuoklis rodo jau 45 639 dainą. Ką gi. Padalinam. Gaunam beveik 61 dainą per dieną. Jei vidutiniškai daina trunka iki 5 min, tai akivaizdu, kad klausau iki 5 valandų.
Vis tik, sunku pasakyti. Būna, kad ištisom savaitėm neklausau ir pan.
+ muzika, klausoma ne per kompiuterį.
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2008 m. rugpjūčio 28 d. 11:51:02
2008 m. rugpjūčio 28 d. 11:16:44
2008 m. rugpjūčio 6 d. 23:28:36
2008 m. rugpjūčio 6 d. 22:51:06
2008 m. rugpjūčio 6 d. 22:12:19
nžn, apytiksliai kiek, anksčiau išeidavo 280 trax per week, tai 280/7 - 40 traxų per dieną, daugmaž, tarkim po 4min/1 - 160min - apie 3 val. išeina.
2008 m. rugpjūčio 6 d. 20:33:52
Visų pirma- niekada nesiklausau muzikos per kompiuterį. Nebent deezer'yj atradinėju kažką naujo. Dėl to last.fm užnervavo mane, nes ten esančios statistikos visiškai neatitiko tiesos.
O šiaip, kągi- mp3 grotuvą dažniausiai įsijungiu eidama viena kur nors ar autobusu važiuodama (~1 val per dieną išeina), prieš miegą 1-2 valandas (tada geriausiai pasijaučia teigiama/neigiama muzikos energija). Ir paišydama ar skaitydama ar rašydama ar whatever darydama kambary įsijungiu muzikinį centrą. Kadangi kaskart taip perklausau bent 3 CD + dažnai dar OPUS-3 įsijungiu, tai dar apie 3-4 valandos prisideda.
O, tai visgi ne tiek mažai
2008 m. rugpjūčio 6 d. 20:14:04
2008 m. rugpjūčio 6 d. 18:11:27
2008 m. birželio 27 d. 16:27:57
2008 m. birželio 27 d. 12:34:07
2008 m. birželio 27 d. 12:02:30
Esu ten jau 752 dienas. Dainų skaičiuoklis rodo jau 45 639 dainą. Ką gi. Padalinam. Gaunam beveik 61 dainą per dieną. Jei vidutiniškai daina trunka iki 5 min, tai akivaizdu, kad klausau iki 5 valandų.
Vis tik, sunku pasakyti. Būna, kad ištisom savaitėm neklausau ir pan.
+ muzika, klausoma ne per kompiuterį.
____
Bendroj sumoj-daug
2008 m. birželio 25 d. 23:19:29
Būna, kad ir 24 valandas praklausau, būna, kad nei valandos.
Vidutiniškai gal kokias 4.
2008 m. birželio 25 d. 20:16:19
2008 m. birželio 25 d. 20:09:09
2008 m. birželio 25 d. 20:05:57
2008 m. birželio 25 d. 19:48:39