Stephen King "Širdys atlantidoje". Keletą kartų vos nesusilaikiau nepažiūrėjusi filmo, bet pagaliau prisiruošiau prieš tai perskaityt knygą. Dar tik keliasdešimt puslapių perskaičiau, bet tikiu, kad gera.
O dar šiandien netyčia užsukau į knygyną ir netyčia sau pasidovanojau "Mr. Fluxus" - Jurgio Mačiūno biografiją. Troleibuse pradėjau skaityt ir kažkaip net neabejoju, kad labai labai verta dėmesio knyga, kuriam laikui grožinę literatūrą nustumsianti į šalį.
Čia visi pastaruoju metu labai jau geras knygas pasirinko, tai aš atrodysiu kaip balta varna su savo nauju ir banaliu knygos pristatymu... Tai Suzanne Collins "Bado žaidynės". Paprasčiausiai mačiau filmą, o mano teta labai mėgsta tokias knygas, tai paskolino ir man reikia perskaityti. Vėliau skaitysiu antrą dalį "Pavojinga meilė"...
Aš jau pabaiginėju šią knygą. Tai tikrai nuostabi biografija, geriausi mano skaityta. Čia turėtų būti įdomu ir tam, kuris nesidomi, nes Cross'as puikiai perteikia visą vidinį pasaulį ir išorinį (aišku, faktų kalba biografijoje ir nėra svarbiausia). Tiesiog verta paskaityti
Ch. Cross "Sunkiau nei dangus" (Kurto Cobain'o biografija). Nieko čia nepridursi, kas tuo domisi, tam įdomu, kas ne, turbūt nelabai :) Aš kadangi visai domiuosi, tai visai ir įdomu.
Matytumet, Silentistas online. Viskas regis tvarkoj. Tik metus ne zodzio puslapyj nesurezga, children of bodom ir bury tomorrow 10-ais vertina kasdien.
2 sportai, kur kartais reikia galvos.
Balti, juodi laukeliai. Karalius, bokštas, pėstininkas...
Čia šachmatų žaidėjai Mintis į priekį gena tinka.
Čia galvą naudot privaloma, Strategija – apgalvota.
O futbolo aikštėje, žiūrėk. Kova verda beprotiška!
Kamu
Bet jeigu is 48 saliu kur LT reitingu lentelej yra140ieji pasaulyje, ateityje turesim gera komanda, to pasekoje - ir stadijona, as nebetylesiu kaip sirgalis. Reksiu, spardysiu kamuoli, losiu totalizatoriu ir nesirgsiu uz kokia yiponcu komanda kaip snd
Ka reik daryti kad nemiegotu ant zemes kamuoliai? Reik juos spardyt metyt ar kitaip gniauzyt, nes apkerpejes daiktas sukiuza, sudziuna, nebestangrus - ypac vasara! Kick de bol ;7]
2012 m. liepos 28 d. 13:28:53
Stephen King "Širdys atlantidoje". Keletą kartų vos nesusilaikiau nepažiūrėjusi filmo, bet pagaliau prisiruošiau prieš tai perskaityt knygą. Dar tik keliasdešimt puslapių perskaičiau, bet tikiu, kad gera.
O dar šiandien netyčia užsukau į knygyną ir netyčia sau pasidovanojau "Mr. Fluxus" - Jurgio Mačiūno biografiją. Troleibuse pradėjau skaityt ir kažkaip net neabejoju, kad labai labai verta dėmesio knyga, kuriam laikui grožinę literatūrą nustumsianti į šalį.
2012 m. liepos 11 d. 12:06:14
David Michell "Juodųjų Gulbių Slėnis". Visai nieko. Bet pripažįstu - šiai knygai skaityti reikia laiko. Greitai niekaip neišeis (nežinau, gal čia man taip vienai).
2012 m. liepos 9 d. 22:04:21
Ot taip :) Suvirškinama, tačiau antrą kartą neskaityčiau. Patiko nuotaikos, aplinkos aprašymai. Jau šitai Remarkas mokėjo tobulai
2012 m. liepos 9 d. 22:02:35
tikiuosi nesiskaito ;]
patiko?
2012 m. liepos 9 d. 21:30:53
Burrhus Frederic SKINNER "Antrasis Voldenas"
Kol kas tikrai sudomino. Kažkas panašaus į Tomo Moro "Utopiją". Taip, man patinka utopinė fantastika
2012 m. birželio 25 d. 13:14:47
Čia visi pastaruoju metu labai jau geras knygas pasirinko, tai aš atrodysiu kaip balta varna su savo nauju ir banaliu knygos pristatymu... Tai Suzanne Collins "Bado žaidynės". Paprasčiausiai mačiau filmą, o mano teta labai mėgsta tokias knygas, tai paskolino ir man reikia perskaityti. Vėliau skaitysiu antrą dalį "Pavojinga meilė"...
2012 m. birželio 25 d. 00:55:34
Ryt tikiuosi pradėti Remarko "Laikas gyventi ir laikas mirti"
2012 m. birželio 24 d. 22:46:03
Vakar pradėjau Vinco Mykolaičio-Putino "Altorių šešely"
2012 m. birželio 20 d. 20:17:28
Įpusėjau antrąjį A. Diumos "Grafas Montekristas" tomą.... jau daugiau nei pusę metų atgal... labai tikiuos greitu laiku grįžti prie jos ^^
2012 m. birželio 19 d. 15:43:23
Tolstojaus "Aną Kareniną".
2012 m. birželio 18 d. 00:02:49
Aš jau pabaiginėju šią knygą. Tai tikrai nuostabi biografija, geriausi mano skaityta. Čia turėtų būti įdomu ir tam, kuris nesidomi, nes Cross'as puikiai perteikia visą vidinį pasaulį ir išorinį (aišku, faktų kalba biografijoje ir nėra svarbiausia). Tiesiog verta paskaityti
2012 m. birželio 17 d. 23:58:28
Sakai?
Ir kuo gi ji subjektyviai geriausia..?
2012 m. birželio 17 d. 22:53:53
Ch. Cross "Sunkiau nei dangus" (Kurto Cobain'o biografija). Nieko čia nepridursi, kas tuo domisi, tam įdomu, kas ne, turbūt nelabai :) Aš kadangi visai domiuosi, tai visai ir įdomu.
2012 m. birželio 4 d. 17:05:30
Nusilaktimas ir bausmė? Čia, jeigu neklystu, apie pagirias, ane?
2012 m. birželio 4 d. 14:29:58
HAROLDAS ROBINSAS_PARK AVENIU 79
2012 m. birželio 4 d. 14:24:12
Haroldas Robinsas-Park Aveniu 79(labai įdomi knyga,gaila,kad baigiu skaityti)
2012 m. birželio 3 d. 22:05:02
Džonas Foulsas - Vikšras (
John Fowles - a maggot) dieve mano kokia nuobodi knyga brrr____________________
su kvailiais nesigyncioju. virtualiai jusu, epas (╮°-°)╮ ┳━━┳ (╯°□°)╯ ┻━━┻
2012 m. birželio 3 d. 21:47:27
Dostojevskio "Nusilaktimas ir bausmė"
2012 m. birželio 3 d. 21:37:55
Remarko "Juodąjį obeliską".
2012 m. birželio 2 d. 12:39:01
Herman Hesse ,,Narcizas ir Auksaburnis'' - viena geriausių, mano subjektyvia nuomone, visų laikų knygų.