įdomi. labai lengvai skaitosi. patiknyga sudaryta iš 7 įvairių pasakojimų, kurie susiję tik tuo kad veiksmas vyksta ten pat-fordo apygardoj.
gavau šitą knygą dovanų ;>
"egzorcistas".
yrafilmas sukurtas pagal knygą kurį kaip ir mačiau. bet bent aju knygoj labai jau ilga ta tokia įžanga;perskaičiau gal jau 50psl, o jei nežinočiau apie ką bus rašoma, tai net negalvočiau kad apie tai, nes jau visai ne į temą.... teks gal mest ją į kampą
kaip man nekokiam istorijos speciialistui kiek issamiau susipazint negu moko mokykloj kad moke pats tas, tuo labiau kad ir raso nenuobodziai + knygos leidimas tikrai kokybiskas
lplplp rašė: "angelai ir demonai"
turiu nusipirkęs, tai skaityt galiu visą gyvenimą... D tikrai super knyga
kamuojamas knygu bado ir neturedamas ka veikt siaip taip perskaiciau ta brieda iki galo, turbut viena prasciausiu mano kada nors skaitytu knygu apskritai, pradedant rimtu veidu aiskinamu pseudomokslu knygos pradzioj (kur akivaizdziai autorius ismano apvalu 0) ir pereinant iki visisko absurdo knygos gale...
Tai ji gal labiau paugliam skirta - jiem tokios smulkmenos nekiūva už akių (man irgi nekiūdavo...)
lplplp rašė: "angelai ir demonai"
turiu nusipirkęs, tai skaityt galiu visą gyvenimą... D tikrai super knyga
kamuojamas knygu bado ir neturedamas ka veikt siaip taip perskaiciau ta brieda iki galo, turbut viena prasciausiu mano kada nors skaitytu knygu apskritai, pradedant rimtu veidu aiskinamu pseudomokslu knygos pradzioj (kur akivaizdziai autorius ismano apvalu 0) ir pereinant iki visisko absurdo knygos gale...
Matytumet, Silentistas online. Viskas regis tvarkoj. Tik metus ne zodzio puslapyj nesurezga, children of bodom ir bury tomorrow 10-ais vertina kasdien.
2 sportai, kur kartais reikia galvos.
Balti, juodi laukeliai. Karalius, bokštas, pėstininkas...
Čia šachmatų žaidėjai Mintis į priekį gena tinka.
Čia galvą naudot privaloma, Strategija – apgalvota.
O futbolo aikštėje, žiūrėk. Kova verda beprotiška!
Kamu
Bet jeigu is 48 saliu kur LT reitingu lentelej yra140ieji pasaulyje, ateityje turesim gera komanda, to pasekoje - ir stadijona, as nebetylesiu kaip sirgalis. Reksiu, spardysiu kamuoli, losiu totalizatoriu ir nesirgsiu uz kokia yiponcu komanda kaip snd
Ka reik daryti kad nemiegotu ant zemes kamuoliai? Reik juos spardyt metyt ar kitaip gniauzyt, nes apkerpejes daiktas sukiuza, sudziuna, nebestangrus - ypac vasara! Kick de bol ;7]
2011 m. gruodžio 29 d. 23:25:52
Jurga Ivanauskaitė "Kaip užsiauginti baimę"
2011 m. gruodžio 29 d. 16:41:43
įdomi. labai lengvai skaitosi. patiknyga sudaryta iš 7 įvairių pasakojimų, kurie susiję tik tuo kad veiksmas vyksta ten pat-fordo apygardoj.
gavau šitą knygą dovanų ;>
2011 m. gruodžio 15 d. 18:00:50
2011 m. gruodžio 15 d. 17:06:07
yrafilmas sukurtas pagal knygą kurį kaip ir mačiau. bet bent aju knygoj labai jau ilga ta tokia įžanga;perskaičiau gal jau 50psl, o jei nežinočiau apie ką bus rašoma, tai net negalvočiau kad apie tai, nes jau visai ne į temą.... teks gal mest ją į kampą
2011 m. lapkričio 26 d. 20:50:49
2011 m. lapkričio 26 d. 20:13:35
2011 m. lapkričio 21 d. 11:24:50
2011 m. lapkričio 20 d. 22:41:48
2011 m. lapkričio 20 d. 15:22:17
2011 m. lapkričio 20 d. 12:53:22
R. Petrauskas "Trečiojo reicho triumfas"
Na ir kaip knyga? Jau seniai knieti paskaityti, bet kaina neįkandama gal biblioteka kada nors gaus
2011 m. lapkričio 20 d. 01:17:02
2011 m. lapkričio 19 d. 20:03:50
2011 m. lapkričio 18 d. 20:05:25
"angelai ir demonai"
turiu nusipirkęs, tai skaityt galiu visą gyvenimą...
Tai ji gal labiau paugliam skirta - jiem tokios smulkmenos nekiūva už akių (man irgi nekiūdavo...)
2011 m. lapkričio 18 d. 19:36:54
"angelai ir demonai"
2011 m. lapkričio 18 d. 19:21:23
Aš vienas tų, pupų dėdžių, kuris kelias iškart pasiima ir "bando".
Lietuvos Valstybės Istrorija , Kiaupos
Leonardas da Vinčis iš serijos Likimai, pagal Alkajevą
Muzikos Atlikimas, pagal Donatą Katkų.
Suintrigavo. Gal jau perskaitei ir gali pareziumuoti, kas ten gvildenama?
2011 m. lapkričio 18 d. 19:16:32
"angelai ir demonai"
nemanau, kad ją tiek daug kartų skaitysi... nors pirmus kartus tikrai smagu.
2011 m. lapkričio 17 d. 21:49:24
Lietuvos Valstybės Istrorija , Kiaupos
Leonardas da Vinčis iš serijos Likimai, pagal Alkajevą
Muzikos Atlikimas, pagal Donatą Katkų.
2011 m. lapkričio 15 d. 17:21:26
2011 m. lapkričio 15 d. 17:17:08
Skaitau, aišku, ne savo noru... Nors pusė velnio tokia.
2011 m. lapkričio 15 d. 17:12:49