Frank McCourt "andželos pelenai"
dar nebaigiau skaityt, bet tikrai nuostabi knyga. pasakojama apie pačio autoriaus ypač skurdžią vaikystę, vėliau paauglystę. veiksmas vyksta 1930-1950 metais(keista, bet kolkas II world war dar ten net neminimas nors jau pagal metus turėtų, galbūt autorius manė, kad jam čia ne vieta... ). tai autoriaus pirmoji knyga, bet išties labai gera, už ją jis gavo prestižinių įvairių premijų. aišku, nebuvo jam sunku rašyt ją, jis juk literatūros mokytojas. kygoj ir daug humoro ir daug liūdnų vietų, todėl skaityt įdomu
beje, pagal knygą ir filmas yra pastatyas tokiu pat pavadinumu. treileris čia - https://www.youtube.com/watch?v=6zLpf1XDN ko nemačiau dar jo, bet nusimato gan geras, reiks pažiet
Šiuo metu Kami Gacia ir Margaret Stohl "16 mėnulių". Gera knyga, bet keistoka. Prieš tai buvo Aprillyn Pike "Apžavai".
3. Tu skaitai.
5. Tu nepastebejai, kad nera 4-to punkto.
6. Tu dabar tai patikrinai.
7. Tu sypsaisi. Geros dienos!
Šekspyro "Romeo ir Džiuljeta".
Buvau naivus tikėdamasis, kad šios knygos neteks perskaityti. Bet taip jau nutiko, kad ji privalomųjų sąraše. Kas man labai nepatinka - ši knyga apie meilę. Ko pakęsti negaliu.
Dabar skaitau kelias knygas: Kalevala, Ezra Pound poezija ir Šarlis Bodleras Piktybės gėlės. Bandžiau vasarą Kamiu Marą skaityti, bet visai neįtraukė...
Tai, kad baigsi kursus, dar nereiškia, kad ką išmoksi. Pradžiai reikia mokėti Excel, po to Access (ar jų analogus Open Offise) ir tik po to mokytis SQL. Be to, opa, ir paaiškės, kad svetainė naudoja php, kurį irgi reikia išmokti. O gal django Vėl mokytis
Programuoti ir daryti su sistemomis JavaScript ir mySQL as dar nemoku. Mokykloj ir veliau mokiausi tik kaip pele tvirtai desine laikyti, procesoriu, ekrana ijungti ir matematikos, statybos programas turbopascal bei autocad ivaldyti.
Gerai, dirbau musicui 4 metus be atlygio kasdien. Pildziau duombaze. Kazkas gyveno is populiarumo ir reklamos. Ji arba jis turedami 27m gali savanoriauti iki begalybes. Bet kai tu 30+nothing tu turi seima negali dirbt apdoroti dizaina be atlygio. Man 69m
Pakeisciau ir pats (po metu) bet reikalingi € o ne tik savasnoras. Reikalingas kompiuteris, minimalus programavimo kursai, minimalus atlygis ir musicas skestu sirdutese
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
2011 m. lapkričio 5 d. 18:44:21
2011 m. lapkričio 5 d. 16:44:42
2011 m. lapkričio 5 d. 15:20:24
2011 m. lapkričio 5 d. 13:56:00
Remarko - Vakarų fronte nieko naujo
Daug apmąstymų sukelianti knyga.
Jau daugiau negu puse įveikiau. Ir tikrai nesigailiu, kad į rankas paėmiau.
senai jau mąstau, kad reiktų šitą pabandyt...
tikrai rekomenduoju.
Kai pradedu, vakare, kokią 22h, tai iki 2-3-ios negali sustot
2011 m. lapkričio 5 d. 13:51:38
Remarko - Vakarų fronte nieko naujo
senai jau mąstau, kad reiktų šitą pabandyt...
2011 m. lapkričio 5 d. 13:47:18
2011 m. spalio 31 d. 11:10:18
Pradėjau. Bet sunkiai sekasi.
2011 m. spalio 25 d. 16:46:15
dar nebaigiau skaityt, bet tikrai nuostabi knyga. pasakojama apie pačio autoriaus ypač skurdžią vaikystę, vėliau paauglystę. veiksmas vyksta 1930-1950 metais(keista, bet kolkas II world war dar ten net neminimas nors jau pagal metus turėtų, galbūt autorius manė, kad jam čia ne vieta... ). tai autoriaus pirmoji knyga, bet išties labai gera, už ją jis gavo prestižinių įvairių premijų. aišku, nebuvo jam sunku rašyt ją, jis juk literatūros mokytojas. kygoj ir daug humoro ir daug liūdnų vietų, todėl skaityt įdomu
beje, pagal knygą ir filmas yra pastatyas tokiu pat pavadinumu. treileris čia - https://www.youtube.com/watch?v=6zLpf1XDN ko nemačiau dar jo, bet nusimato gan geras, reiks pažiet
2011 m. spalio 20 d. 21:47:35
2011 m. spalio 20 d. 18:03:42
2011 m. spalio 20 d. 17:55:48
2011 m. spalio 1 d. 17:14:44
2011 m. rugsėjo 11 d. 16:26:43
Buvau naivus tikėdamasis, kad šios knygos neteks perskaityti. Bet taip jau nutiko, kad ji privalomųjų sąraše. Kas man labai nepatinka - ši knyga apie meilę. Ko pakęsti negaliu.
2011 m. rugsėjo 9 d. 16:53:43
mmm Kamiu... o knyga tai net labai gera
Pritariu
2011 m. rugsėjo 9 d. 16:52:44
Kamiu "Svetimas"
mmm Kamiu... o knyga tai net labai gera
2011 m. rugsėjo 9 d. 16:42:49
2011 m. rugsėjo 9 d. 14:40:02
2011 m. rugsėjo 9 d. 12:05:18
2011 m. rugsėjo 9 d. 11:27:57
2011 m. rugpjūčio 22 d. 13:40:06