Frank McCourt "andželos pelenai"
dar nebaigiau skaityt, bet tikrai nuostabi knyga. pasakojama apie pačio autoriaus ypač skurdžią vaikystę, vėliau paauglystę. veiksmas vyksta 1930-1950 metais(keista, bet kolkas II world war dar ten net neminimas nors jau pagal metus turėtų, galbūt autorius manė, kad jam čia ne vieta... ). tai autoriaus pirmoji knyga, bet išties labai gera, už ją jis gavo prestižinių įvairių premijų. aišku, nebuvo jam sunku rašyt ją, jis juk literatūros mokytojas. kygoj ir daug humoro ir daug liūdnų vietų, todėl skaityt įdomu
beje, pagal knygą ir filmas yra pastatyas tokiu pat pavadinumu. treileris čia - https://www.youtube.com/watch?v=6zLpf1XDN ko nemačiau dar jo, bet nusimato gan geras, reiks pažiet
Šiuo metu Kami Gacia ir Margaret Stohl "16 mėnulių". Gera knyga, bet keistoka. Prieš tai buvo Aprillyn Pike "Apžavai".
3. Tu skaitai.
5. Tu nepastebejai, kad nera 4-to punkto.
6. Tu dabar tai patikrinai.
7. Tu sypsaisi. Geros dienos!
Šekspyro "Romeo ir Džiuljeta".
Buvau naivus tikėdamasis, kad šios knygos neteks perskaityti. Bet taip jau nutiko, kad ji privalomųjų sąraše. Kas man labai nepatinka - ši knyga apie meilę. Ko pakęsti negaliu.
Dabar skaitau kelias knygas: Kalevala, Ezra Pound poezija ir Šarlis Bodleras Piktybės gėlės. Bandžiau vasarą Kamiu Marą skaityti, bet visai neįtraukė...
Matytumet, Silentistas online. Viskas regis tvarkoj. Tik metus ne zodzio puslapyj nesurezga, children of bodom ir bury tomorrow 10-ais vertina kasdien.
2 sportai, kur kartais reikia galvos.
Balti, juodi laukeliai. Karalius, bokštas, pėstininkas...
Čia šachmatų žaidėjai Mintis į priekį gena tinka.
Čia galvą naudot privaloma, Strategija – apgalvota.
O futbolo aikštėje, žiūrėk. Kova verda beprotiška!
Kamu
Bet jeigu is 48 saliu kur LT reitingu lentelej yra140ieji pasaulyje, ateityje turesim gera komanda, to pasekoje - ir stadijona, as nebetylesiu kaip sirgalis. Reksiu, spardysiu kamuoli, losiu totalizatoriu ir nesirgsiu uz kokia yiponcu komanda kaip snd
Ka reik daryti kad nemiegotu ant zemes kamuoliai? Reik juos spardyt metyt ar kitaip gniauzyt, nes apkerpejes daiktas sukiuza, sudziuna, nebestangrus - ypac vasara! Kick de bol ;7]
2011 m. lapkričio 5 d. 18:44:21
2011 m. lapkričio 5 d. 16:44:42
2011 m. lapkričio 5 d. 15:20:24
2011 m. lapkričio 5 d. 13:56:00
Remarko - Vakarų fronte nieko naujo
Daug apmąstymų sukelianti knyga.
Jau daugiau negu puse įveikiau. Ir tikrai nesigailiu, kad į rankas paėmiau.
senai jau mąstau, kad reiktų šitą pabandyt...
tikrai rekomenduoju.
Kai pradedu, vakare, kokią 22h, tai iki 2-3-ios negali sustot
2011 m. lapkričio 5 d. 13:51:38
Remarko - Vakarų fronte nieko naujo
senai jau mąstau, kad reiktų šitą pabandyt...
2011 m. lapkričio 5 d. 13:47:18
2011 m. spalio 31 d. 11:10:18
Pradėjau. Bet sunkiai sekasi.
2011 m. spalio 25 d. 16:46:15
dar nebaigiau skaityt, bet tikrai nuostabi knyga. pasakojama apie pačio autoriaus ypač skurdžią vaikystę, vėliau paauglystę. veiksmas vyksta 1930-1950 metais(keista, bet kolkas II world war dar ten net neminimas nors jau pagal metus turėtų, galbūt autorius manė, kad jam čia ne vieta... ). tai autoriaus pirmoji knyga, bet išties labai gera, už ją jis gavo prestižinių įvairių premijų. aišku, nebuvo jam sunku rašyt ją, jis juk literatūros mokytojas. kygoj ir daug humoro ir daug liūdnų vietų, todėl skaityt įdomu
beje, pagal knygą ir filmas yra pastatyas tokiu pat pavadinumu. treileris čia - https://www.youtube.com/watch?v=6zLpf1XDN ko nemačiau dar jo, bet nusimato gan geras, reiks pažiet
2011 m. spalio 20 d. 21:47:35
2011 m. spalio 20 d. 18:03:42
2011 m. spalio 20 d. 17:55:48
2011 m. spalio 1 d. 17:14:44
2011 m. rugsėjo 11 d. 16:26:43
Buvau naivus tikėdamasis, kad šios knygos neteks perskaityti. Bet taip jau nutiko, kad ji privalomųjų sąraše. Kas man labai nepatinka - ši knyga apie meilę. Ko pakęsti negaliu.
2011 m. rugsėjo 9 d. 16:53:43
mmm Kamiu... o knyga tai net labai gera
Pritariu
2011 m. rugsėjo 9 d. 16:52:44
Kamiu "Svetimas"
mmm Kamiu... o knyga tai net labai gera
2011 m. rugsėjo 9 d. 16:42:49
2011 m. rugsėjo 9 d. 14:40:02
2011 m. rugsėjo 9 d. 12:05:18
2011 m. rugsėjo 9 d. 11:27:57
2011 m. rugpjūčio 22 d. 13:40:06