Keista, nesenai teko skaityti politines, socialines, rasistines, okupacines ir kitas -ines situacijos aprasa kito Naipaul - The Middle Passsage. Ivykius karibu salyne penktajame desimtmetyje. O sikart keliames dviem desimtmeciais i prieki, ir ka turime ? Ogi masine 900-u zmoniu savizudybe Britu Gvinejoje. Vuolia, zurnalistinins, is Kalifornijoje augusio vietinio, vertinimas.
Stephen King "Dvikova" pirma dalis. Jėga knyga, daug baisybių, o man tokios patinka ;P
3. Tu skaitai.
5. Tu nepastebejai, kad nera 4-to punkto.
6. Tu dabar tai patikrinai.
7. Tu sypsaisi. Geros dienos!
Kadangi Jane Austen - Northanger Abbey taip ir nėra kantrybės pabaigti, pasiėmiau - A. Marininos - Taip susiklostė aplinkybės. Jau anksčiau buvau skaičius šios autorės kūrinį, kuris nė neprilygsta mano paimtam į rankas šiandien. "Taip susiklostė aplinklybės"... pirmą kartą per šį pusmetį skaitau tokią lengvą knygą, kurią skaitant nė susikaupti nereik.
Jaučiuos lyg aštuntokė penktokų klasėj
Įdomu, pabaigsiu aš ją ar ne...
Ji_Kvepuoja rašė: Michail Bulgakov "Meistras ir Margarita"
Pagaliau laikas paimt ją į rankas!!! Kol kas perskaičiau ganėtinai nedaug (60psl), bet įtraukė Va eisiu bandyt dabar dorot ją
Sunki knyga. Senokai ją skaičiau, bet gal jai buvo dar ne laikas... Be to, jau tada (prieš gerus -niolika metų) ryžausi skaityt originalo kalba. Maniau, rusų kalbą gerai moku... Nė velnio. Pasirodė ne taip jau ir lengvai įkandama, bet... Dabar vėl noriu. Ir vėl - tik rusiškai. Vis dėlto, manau, kad vertimas iškraipo autoriaus mintį.
O šiaip sunku man prie knygos prisėst... Dabar tiesiog "ryju" Loretos Glebavičiūtės, Irenos Ivenkovės, Virginijos Rimkuvienės ir Jolitos Zykutės "Gyvenk EKO[logiškai]". Jokia grožine literatūra nė nekvepia, bet netgi labai įdomu. Nors toli gražu nesiruošiu visko priimt už gryną pinigą ir šventai vadovautis.
Samuel Shem ,,Dievo namai''. Pradžioje negalėjau patikėti, kad tai, kas ten rašoma, yra susiję su tiesa. Bet vėliau sužinojau, kad viskas paremta tikra patirtimi. Net neįsivaizdavau, kad medicinos pasaulis gali būti toks.
Michail Bulgakov "Meistras ir Margarita"
Pagaliau laikas paimt ją į rankas!!! Kol kas perskaičiau ganėtinai nedaug (60psl), bet įtraukė Va eisiu bandyt dabar dorot ją
Balti, juodi laukeliai. Karalius, bokštas, pėstininkas...
Čia šachmatų žaidėjai Mintis į priekį gena tinka.
Čia galvą naudot privaloma, Strategija – apgalvota.
O futbolo aikštėje, žiūrėk. Kova verda beprotiška!
Kamu
Bet jeigu is 48 saliu kur LT reitingu lentelej yra140ieji pasaulyje, ateityje turesim gera komanda, to pasekoje - ir stadijona, as nebetylesiu kaip sirgalis. Reksiu, spardysiu kamuoli, losiu totalizatoriu ir nesirgsiu uz kokia yiponcu komanda kaip snd
Ka reik daryti kad nemiegotu ant zemes kamuoliai? Reik juos spardyt metyt ar kitaip gniauzyt, nes apkerpejes daiktas sukiuza, sudziuna, nebestangrus - ypac vasara! Kick de bol ;7]
2011 m. liepos 23 d. 12:31:58
Keista, nesenai teko skaityti politines, socialines, rasistines, okupacines ir kitas -ines situacijos aprasa kito Naipaul - The Middle Passsage. Ivykius karibu salyne penktajame desimtmetyje. O sikart keliames dviem desimtmeciais i prieki, ir ka turime ? Ogi masine 900-u zmoniu savizudybe Britu Gvinejoje. Vuolia, zurnalistinins, is Kalifornijoje augusio vietinio, vertinimas.
2011 m. liepos 23 d. 10:05:07
2011 m. liepos 17 d. 20:18:04
2011 m. liepos 15 d. 12:54:50
2011 m. liepos 15 d. 12:30:57
2011 m. liepos 14 d. 23:02:26
2011 m. liepos 14 d. 23:02:25
2011 m. liepos 14 d. 22:49:55
Labai įdomi. Mėgstu tokio tipo knygas, o patinka ir tai, kad veiksmas vyksta pirmais metais po Antrojo pasaulinio karo.
2011 m. birželio 30 d. 14:34:08
2011 m. birželio 29 d. 23:06:07
Jaučiuos lyg aštuntokė penktokų klasėj
Įdomu, pabaigsiu aš ją ar ne...
2011 m. birželio 26 d. 23:31:51
Michail Bulgakov "Meistras ir Margarita"
Pagaliau laikas paimt ją į rankas!!! Kol kas perskaičiau ganėtinai nedaug (60psl), bet įtraukė
Sunki knyga. Senokai ją skaičiau, bet gal jai buvo dar ne laikas... Be to, jau tada (prieš gerus -niolika metų) ryžausi skaityt originalo kalba. Maniau, rusų kalbą gerai moku... Nė velnio. Pasirodė ne taip jau ir lengvai įkandama, bet... Dabar vėl noriu. Ir vėl - tik rusiškai. Vis dėlto, manau, kad vertimas iškraipo autoriaus mintį.
O šiaip sunku man prie knygos prisėst... Dabar tiesiog "ryju" Loretos Glebavičiūtės, Irenos Ivenkovės, Virginijos Rimkuvienės ir Jolitos Zykutės "Gyvenk EKO[logiškai]". Jokia grožine literatūra nė nekvepia, bet netgi labai įdomu. Nors toli gražu nesiruošiu visko priimt už gryną pinigą ir šventai vadovautis.
2011 m. birželio 26 d. 19:40:27
2011 m. birželio 26 d. 15:39:16
Nusipirkau "Pegas'e" .
Nežinau, dar nuomonės nesusidariau, nes tik neseniai į rankas paėmiau
2011 m. birželio 24 d. 00:22:17
2011 m. birželio 23 d. 13:20:04
sudėtinga knyga , aprašanti skaudžius Prancūzijos įvykius , bet įdomi . ; >
2011 m. birželio 22 d. 14:52:40
2011 m. birželio 22 d. 11:38:04
2011 m. birželio 22 d. 10:02:22
2011 m. birželio 20 d. 15:33:51
Pagaliau laikas paimt ją į rankas!!! Kol kas perskaičiau ganėtinai nedaug (60psl), bet įtraukė
2011 m. birželio 20 d. 08:38:19