V.M.Putinas - Altorių šešėlyje.
Mokytojai paliepus, teigiamu komentaru paskaičius (Eligijaus žinoma) ryžausi ir aš paskaityti. Apimtis išgąsdino, bet turinys puikus. Iš knygos nesitikėjau nieko gero, bet labai gerai sakitosi. Dar tik pirmą dalį perskaičiau, bet manau knyga tikrai įeis į mano mėgstamiausiu sąrašo.
Prisimenu kai brolis skaitė šiais metais, nes jam reikėjo mokyklai. Jis tiesiog neskaitė o parsisiuntė įrašų ir klausėsi.
Hatatitla rašė: V.M.Putinas - Altorių šešėlyje
Labai jau didele knyga, nesinori net toliau skaityt xD bet iveiksiu kaip nors, gal toliau bus idomiau...
"Paslaptis" ( "The Secret"). Įdomi knyga. „Mokydamasis Paslapties tu sužinosi, kaip turėti tau, ką trokšti turėti, kaip būti tuo, kuo trokšti būti, ir kaip daryti tai, ką trokšti daryti.“ – iš Įvado.
kibau į E. M. Remarko "Laikas gyventi ir laikas mirti"
2 sportai, kur kartais reikia galvos.
Balti, juodi laukeliai. Karalius, bokštas, pėstininkas...
Čia šachmatų žaidėjai Mintis į priekį gena tinka.
Čia galvą naudot privaloma, Strategija – apgalvota.
O futbolo aikštėje, žiūrėk. Kova verda beprotiška!
Kamu
Bet jeigu is 48 saliu kur LT reitingu lentelej yra140ieji pasaulyje, ateityje turesim gera komanda, to pasekoje - ir stadijona, as nebetylesiu kaip sirgalis. Reksiu, spardysiu kamuoli, losiu totalizatoriu ir nesirgsiu uz kokia yiponcu komanda kaip snd
Ka reik daryti kad nemiegotu ant zemes kamuoliai? Reik juos spardyt metyt ar kitaip gniauzyt, nes apkerpejes daiktas sukiuza, sudziuna, nebestangrus - ypac vasara! Kick de bol ;7]
2010 m. birželio 21 d. 13:33:34
Dennis Lehane, ,,Kuždesių sala''
Ūūū, ir kaip?
Vienintelis minusas - tragiškas vertimas Obuolio. Šiaip verta dėmesio knyga
2010 m. birželio 21 d. 13:23:47
Dennis Lehane, ,,Kuždesių sala''
Ūūū, ir kaip?
2010 m. birželio 21 d. 10:49:51
rabithunter, ačiū nebloga knygelė. Nors tik pradėjau, bet užgriebianti
2010 m. birželio 21 d. 09:12:54
Mokytojai paliepus, teigiamu komentaru paskaičius (Eligijaus žinoma) ryžausi ir aš paskaityti. Apimtis išgąsdino, bet turinys puikus. Iš knygos nesitikėjau nieko gero, bet labai gerai sakitosi. Dar tik pirmą dalį perskaičiau, bet manau knyga tikrai įeis į mano mėgstamiausiu sąrašo.
2010 m. birželio 20 d. 17:11:47
2010 m. birželio 20 d. 16:58:38
2010 m. birželio 19 d. 19:36:02
2010 m. birželio 19 d. 17:49:43
V.M.Putinas - Altorių šešėlyje
Labai jau didele knyga, nesinori net toliau skaityt xD bet iveiksiu kaip nors, gal toliau bus idomiau...
Prisimenu kai brolis skaitė šiais metais, nes jam reikėjo mokyklai. Jis tiesiog neskaitė o parsisiuntė įrašų ir klausėsi.
2010 m. birželio 18 d. 22:25:40
V.M.Putinas - Altorių šešėlyje
Šitą ir aš skaitysiu. Per vasarą.
2010 m. birželio 18 d. 22:18:40
2010 m. birželio 18 d. 19:14:55
2010 m. birželio 18 d. 17:00:01
turbut vienintele is naujesniu jo knygu traukianti iki senesnes kurybos
2010 m. birželio 18 d. 13:47:14
2010 m. birželio 18 d. 12:59:18
2010 m. birželio 18 d. 00:02:36
2010 m. birželio 17 d. 22:01:41
Kol kas patinka, pusę knygos suvalgiau visai maloniai.
2010 m. birželio 17 d. 19:56:09
John Ajvide Lindqvist - Įsileisk mane.
Ar kankintis ir baigt, ar mest šalin ir imt kitą? Taip booooring.
Kas čia per ir kodėl tu ją skaitai? ;o
Oooo, knygos, reikės vel pajamti
Tipo apie vampyrus. Bet rašo apie kažkokius mažvaikius. Jaučiu mesiu aš ją iš vis į šiukšlių dėžę
2010 m. birželio 17 d. 19:41:45
John Ajvide Lindqvist - Įsileisk mane.
Kas čia per ir kodėl tu ją skaitai? ;o
Oooo, knygos, reikės vel pajamti
2010 m. birželio 17 d. 19:35:21
2010 m. birželio 17 d. 17:59:00