O. de Balzakas "Trylikos istorija". Nors tai pirma mano (beveik) perskaityta Balzako knyga, bet man siaubingai patinka jo sukurtu veikeju literaturiniai protretai net nemokeciau paaiskinti kaip ir kuo man tai patinka, bet tai nuostabu
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism.
svarbiausios gyvenimo tiesos:
1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi.
2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
http://www.last.fm/user/Praurime
Kartais sustojimas nereiškia, kad pasiduodi ir nuleidi rankas. Sustoti kartais tereiškia atsikvėpti nuo besaikio skubėjimo į begalybę.
Dabar skaitau Antano Vaičiulaičio "Valentina".
visai šeip nieko skaitosi, tačiau šis kūrinys labai skiriasi nuo anksčiau mano skaitytų knygų. Todėl gan keista : )
Levo Tolstojaus "Karas ir taika". Kol kas lb jau baisiai atrodo kiekybė apie kokybę dar negaliu nieko pasakyti, nors pirmi 150psl labai jau primena Dostojevskio "Idiotą"
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Matytumet, Silentistas online. Viskas regis tvarkoj. Tik metus ne zodzio puslapyj nesurezga, children of bodom ir bury tomorrow 10-ais vertina kasdien.
2 sportai, kur kartais reikia galvos.
Balti, juodi laukeliai. Karalius, bokštas, pėstininkas...
Čia šachmatų žaidėjai Mintis į priekį gena tinka.
Čia galvą naudot privaloma, Strategija – apgalvota.
O futbolo aikštėje, žiūrėk. Kova verda beprotiška!
Kamu
Bet jeigu is 48 saliu kur LT reitingu lentelej yra140ieji pasaulyje, ateityje turesim gera komanda, to pasekoje - ir stadijona, as nebetylesiu kaip sirgalis. Reksiu, spardysiu kamuoli, losiu totalizatoriu ir nesirgsiu uz kokia yiponcu komanda kaip snd
Ka reik daryti kad nemiegotu ant zemes kamuoliai? Reik juos spardyt metyt ar kitaip gniauzyt, nes apkerpejes daiktas sukiuza, sudziuna, nebestangrus - ypac vasara! Kick de bol ;7]
2009 m. rugpjūčio 19 d. 17:31:14
ne mano stiliaus knyga, bet tiesiog del bendro issilavinimo skaitau sios literaturos klasikes darba...
2009 m. rugpjūčio 19 d. 14:39:20
2009 m. rugpjūčio 19 d. 11:24:59
2009 m. rugpjūčio 19 d. 02:16:57
2009 m. rugpjūčio 18 d. 23:46:55
veža
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. rugpjūčio 10 d. 12:49:31
2009 m. rugpjūčio 9 d. 13:06:21
2009 m. rugpjūčio 9 d. 11:33:00
2009 m. rugpjūčio 9 d. 00:33:31
2009 m. rugpjūčio 8 d. 22:58:43
2009 m. rugpjūčio 8 d. 22:55:02
2009 m. liepos 1 d. 20:17:10
2009 m. liepos 1 d. 19:00:35
Tiesiog nuostabu.
2009 m. liepos 1 d. 15:29:22
Reikės ieškoti kažkur.
2009 m. liepos 1 d. 15:23:13
Ne lietuviškai, ar ne?..
Ne man, bet lietuviškai tikrai yra pasaulinės literatūros bibliotekos serijoj (tokios rudos su auksiniu ženklu knygos, turėtum žinot kaip atrodo jos).
2009 m. liepos 1 d. 14:30:59
F. Dostojevskis - Demonai
;o
Ne lietuviškai, ar ne?..
2009 m. liepos 1 d. 12:52:12
2009 m. liepos 1 d. 12:44:35
Jėėėėginė knyga
2009 m. birželio 25 d. 20:26:10
visai šeip nieko skaitosi, tačiau šis kūrinys labai skiriasi nuo anksčiau mano skaitytų knygų. Todėl gan keista : )
2009 m. birželio 21 d. 13:54:00
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!