Džekas Londonas "Smokas Belju"
kolkas sudorojau tik 30 puslapių, šiek tiek įdomi.
išties, tą knygą dovanojo mano seseriai ir dabar supratau kodėl ji perskaitė tik 3 puslapius.
... kaip visada dvieju daliu reikalus atskiria idomiausiais momentais ir netinkamiausiu laiku. Tpfu
Mane kabina vienodai tiek moksline fantastika tiek fantasy tiek viskas kas sutelpa per vidury. Siame romane tai gan idomiai sumaisoma, maloniai skaitosi.
LoseControl rašė: O rašo tik apie kiaules, ar šiek tiek apie Pink Floyd galima rasti?
Na,pavadinime užsiminė.
Tavo nuomonę apie Kraujo Giesmę žinau (), o kaip kiaulės?
Skraido. Oi,puiki. įdomiai,išsamiai,gyvai parašyta (dar ko nors paklausinėk,tegu tokia viena (blackened) ima pavydėt.)
Tai, kad baigsi kursus, dar nereiškia, kad ką išmoksi. Pradžiai reikia mokėti Excel, po to Access (ar jų analogus Open Offise) ir tik po to mokytis SQL. Be to, opa, ir paaiškės, kad svetainė naudoja php, kurį irgi reikia išmokti. O gal django Vėl mokytis
Programuoti ir daryti su sistemomis JavaScript ir mySQL as dar nemoku. Mokykloj ir veliau mokiausi tik kaip pele tvirtai desine laikyti, procesoriu, ekrana ijungti ir matematikos, statybos programas turbopascal bei autocad ivaldyti.
Gerai, dirbau musicui 4 metus be atlygio kasdien. Pildziau duombaze. Kazkas gyveno is populiarumo ir reklamos. Ji arba jis turedami 27m gali savanoriauti iki begalybes. Bet kai tu 30+nothing tu turi seima negali dirbt apdoroti dizaina be atlygio. Man 69m
Pakeisciau ir pats (po metu) bet reikalingi € o ne tik savasnoras. Reikalingas kompiuteris, minimalus programavimo kursai, minimalus atlygis ir musicas skestu sirdutese
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
2009 m. balandžio 8 d. 20:09:02
https://www.rasyk.lt/knygos/rasyt...muzos /3616.html
2009 m. balandžio 8 d. 17:28:13
George Orwell - Animal Farm.
2009 m. balandžio 8 d. 10:04:35
kolkas sudorojau tik 30 puslapių, šiek tiek įdomi.
išties, tą knygą dovanojo mano seseriai ir dabar supratau kodėl ji perskaitė tik 3 puslapius.
2009 m. balandžio 7 d. 10:46:55
2009 m. balandžio 4 d. 16:45:12
Jau greitai baigsiu. Nuostabi.
2009 m. balandžio 4 d. 16:42:35
Biliūno 'Liūdna pasaka'
2009 m. kovo 14 d. 00:39:05
2009 m. kovo 13 d. 15:58:43
2009 m. kovo 5 d. 14:01:15
2009 m. kovo 4 d. 15:55:35
2009 m. kovo 3 d. 21:17:59
... kaip visada dvieju daliu reikalus atskiria idomiausiais momentais ir netinkamiausiu laiku. Tpfu
Mane kabina vienodai tiek moksline fantastika tiek fantasy tiek viskas kas sutelpa per vidury. Siame romane tai gan idomiai sumaisoma, maloniai skaitosi.
2009 m. kovo 3 d. 20:47:33
O rašo tik apie kiaules, ar šiek tiek apie Pink Floyd galima rasti?
Na,pavadinime užsiminė.
2009 m. kovo 3 d. 20:18:49
B. Sruoga - Dievų miškas. Parašymo stilius nelabai patinka, bet šiaip įdomu
Hmm, man kaip tik tas satyrinis stiliu buvo kabliukas įtraukęs į knyga. Bet čia aišku kaip kam
2009 m. kovo 3 d. 19:47:31
2009 m. kovo 3 d. 16:52:00
2009 m. kovo 2 d. 22:16:43
Nors ir labai nesmagus turinys,bet skaityti įdomu.
2009 m. kovo 2 d. 19:34:32
Išgąsdino iš pradžių jos puslapių skaičius. Gerai, kad įdomi, tai bent skaitosi greitai.
2009 m. kovo 2 d. 17:48:03
2009 m. kovo 2 d. 17:43:25
Pink Floyd biografiją - Pigs Might Fly
Burgesso - Kraujogiesmė
Tavo nuomonę apie Kraujo Giesmę žinau (
Skraido. Oi,puiki. įdomiai,išsamiai,gyvai parašyta (dar ko nors paklausinėk,tegu tokia viena (blackened) ima pavydėt.)
2009 m. kovo 2 d. 17:33:56
Pink Floyd biografiją - Pigs Might Fly
Burgesso - Kraujogiesmė
Tavo nuomonę apie Kraujo Giesmę žinau (