Džekas Londonas "Smokas Belju"
kolkas sudorojau tik 30 puslapių, šiek tiek įdomi.
išties, tą knygą dovanojo mano seseriai ir dabar supratau kodėl ji perskaitė tik 3 puslapius.
... kaip visada dvieju daliu reikalus atskiria idomiausiais momentais ir netinkamiausiu laiku. Tpfu
Mane kabina vienodai tiek moksline fantastika tiek fantasy tiek viskas kas sutelpa per vidury. Siame romane tai gan idomiai sumaisoma, maloniai skaitosi.
LoseControl rašė: O rašo tik apie kiaules, ar šiek tiek apie Pink Floyd galima rasti?
Na,pavadinime užsiminė.
Tavo nuomonę apie Kraujo Giesmę žinau (), o kaip kiaulės?
Skraido. Oi,puiki. įdomiai,išsamiai,gyvai parašyta (dar ko nors paklausinėk,tegu tokia viena (blackened) ima pavydėt.)
2 sportai, kur kartais reikia galvos.
Balti, juodi laukeliai. Karalius, bokštas, pėstininkas...
Čia šachmatų žaidėjai Mintis į priekį gena tinka.
Čia galvą naudot privaloma, Strategija – apgalvota.
O futbolo aikštėje, žiūrėk. Kova verda beprotiška!
Kamu
Bet jeigu is 48 saliu kur LT reitingu lentelej yra140ieji pasaulyje, ateityje turesim gera komanda, to pasekoje - ir stadijona, as nebetylesiu kaip sirgalis. Reksiu, spardysiu kamuoli, losiu totalizatoriu ir nesirgsiu uz kokia yiponcu komanda kaip snd
Ka reik daryti kad nemiegotu ant zemes kamuoliai? Reik juos spardyt metyt ar kitaip gniauzyt, nes apkerpejes daiktas sukiuza, sudziuna, nebestangrus - ypac vasara! Kick de bol ;7]
2009 m. balandžio 8 d. 20:09:02
https://www.rasyk.lt/knygos/rasyt...muzos /3616.html
2009 m. balandžio 8 d. 17:28:13
George Orwell - Animal Farm.
2009 m. balandžio 8 d. 10:04:35
kolkas sudorojau tik 30 puslapių, šiek tiek įdomi.
išties, tą knygą dovanojo mano seseriai ir dabar supratau kodėl ji perskaitė tik 3 puslapius.
2009 m. balandžio 7 d. 10:46:55
2009 m. balandžio 4 d. 16:45:12
Jau greitai baigsiu. Nuostabi.
2009 m. balandžio 4 d. 16:42:35
Biliūno 'Liūdna pasaka'
2009 m. kovo 14 d. 00:39:05
2009 m. kovo 13 d. 15:58:43
2009 m. kovo 5 d. 14:01:15
2009 m. kovo 4 d. 15:55:35
2009 m. kovo 3 d. 21:17:59
... kaip visada dvieju daliu reikalus atskiria idomiausiais momentais ir netinkamiausiu laiku. Tpfu
Mane kabina vienodai tiek moksline fantastika tiek fantasy tiek viskas kas sutelpa per vidury. Siame romane tai gan idomiai sumaisoma, maloniai skaitosi.
2009 m. kovo 3 d. 20:47:33
O rašo tik apie kiaules, ar šiek tiek apie Pink Floyd galima rasti?
Na,pavadinime užsiminė.
2009 m. kovo 3 d. 20:18:49
B. Sruoga - Dievų miškas. Parašymo stilius nelabai patinka, bet šiaip įdomu
Hmm, man kaip tik tas satyrinis stiliu buvo kabliukas įtraukęs į knyga. Bet čia aišku kaip kam
2009 m. kovo 3 d. 19:47:31
2009 m. kovo 3 d. 16:52:00
2009 m. kovo 2 d. 22:16:43
Nors ir labai nesmagus turinys,bet skaityti įdomu.
2009 m. kovo 2 d. 19:34:32
Išgąsdino iš pradžių jos puslapių skaičius. Gerai, kad įdomi, tai bent skaitosi greitai.
2009 m. kovo 2 d. 17:48:03
2009 m. kovo 2 d. 17:43:25
Pink Floyd biografiją - Pigs Might Fly
Burgesso - Kraujogiesmė
Tavo nuomonę apie Kraujo Giesmę žinau (
Skraido. Oi,puiki. įdomiai,išsamiai,gyvai parašyta (dar ko nors paklausinėk,tegu tokia viena (blackened) ima pavydėt.)
2009 m. kovo 2 d. 17:33:56
Pink Floyd biografiją - Pigs Might Fly
Burgesso - Kraujogiesmė
Tavo nuomonę apie Kraujo Giesmę žinau (