Nežinau,vakar pradėjau,dar negaliu pasakyti,ar patinka,ar nelabai,bet, manau,geriau nei tikėjaus (nei man sakė kaip bus)
Ir nepagaunu ar visos tos knygos tokia nesąmonė ar tik ta kur aš skaitau?
Sako, kad visos.
Žiauriai nelimpa, kai 10 puslapių aprašoma, kokie jausmai plūsta 18 metų mergai klausant operos.
or kas tas Godo taip ir nesupratau, tikriausiai nelemta.
Apie holokaustą. Bet ne tik istorinė autentika, o situacijų visuotinumas ir universalioji pasirinkimų prasmė.
Jau žinau, kam patiktų ;]
Labai miela. Kitoniška. Naivoko vaiko žvilgsniu, paskui pirmieji asmenys keičiasi.
Vaikiška tyra meilė, žalios pievos.
Visiškas savotiškumas, neįprasta.
išties tai - wow - ne dėl to, kad labai patiktų, bet dėl kitoniškumo. Nesu skaičiusi knygos, kurio stilius bent kiek artimas I. M būtų.
Jis lietuvių-žydas, keista, kad nelabai žinojau prieš tai.
O, labai įdomi ir įkvepianti knyga. Jei dar nebūtų paskutinių kelių skyrių (pabaigos jau nebeatstimenu), knyga būtų dar puikesnė, arba išvis, jei pagrindinis veikėjas nusižudytų! Na žodžiu, skaitytk ir mėgaukis.
Aš šiuo metu virškinu David G. Myers Psichologiją. Laaaaaabai storas psichologijos vadovėlis. Parašyta paprastai, aiškiai, ir, beje, tikrai įdomiai, vakar pradėjau, ir neskubėdama perskaičiau trečdalį knygos, t.y. virš 300 puslapių.
[_Nefri_ rašė: ]Et autorius iš japonijos,tai tiksliai neprisimenu lyg ir Yiruma Murakami ,o knygos pavadinimas "Dansu Dansu Dansu", kurie žavisi azijos kultūra, ta prasme filmais ir pnš,patarčiau šią knygą perskaityti, galėčiau pasakyti tipiška japonų pasakojimus,filmus ir bla bla bla atspindinti knyga
aha, tikrai D krč
Et autorius iš japonijos,tai tiksliai neprisimenu lyg ir Yiruma Murakami ,o knygos pavadinimas "Dansu Dansu Dansu", kurie žavisi azijos kultūra, ta prasme filmais ir pnš,patarčiau šią knygą perskaityti, galėčiau pasakyti tipiška japonų pasakojimus,filmus ir bla bla bla atspindinti knyga
Dabar pakaitom skaitau/skaitinėju Jurgio Kunčino "Glisono kilpa", Charles Bukowski "Pragaras skirtas vienišiems" ir keturių autorių (Pajuodžio ir kitų trijų muškietininkų, kurių nepamenu) "Marketingas".
--- Ji_Kvepuoja, marš skaityt Meistrą ir Margaritą, jei dar neskaitai va ten yra Knyga!
---- kliedesys - o tarp kitko, kažkur jau girdėjau ar tai skaičiau tokį vertinimą, kad Maks Fraj knygos - tai Haris Poteris suaugusiems
Dabar skaitau Velso "Daktaro Moro Salą". Mylimiausia vaikystės knyga, taigi - savotiška nostalgija. Nors ir pati knyga, mano nuomone, yra labai gera. Ką bekalbėti - Velsas fantastikos genijus, bet šioje knygoje yra kažkas, kas bent jau mane sukrėtė ir paliko gilų įspūdį.
Šita gera. Bet jau nepamenu. Labai labai seniai skaityta.
2 sportai, kur kartais reikia galvos.
Balti, juodi laukeliai. Karalius, bokštas, pėstininkas...
Čia šachmatų žaidėjai Mintis į priekį gena tinka.
Čia galvą naudot privaloma, Strategija – apgalvota.
O futbolo aikštėje, žiūrėk. Kova verda beprotiška!
Kamu
Bet jeigu is 48 saliu kur LT reitingu lentelej yra140ieji pasaulyje, ateityje turesim gera komanda, to pasekoje - ir stadijona, as nebetylesiu kaip sirgalis. Reksiu, spardysiu kamuoli, losiu totalizatoriu ir nesirgsiu uz kokia yiponcu komanda kaip snd
Ka reik daryti kad nemiegotu ant zemes kamuoliai? Reik juos spardyt metyt ar kitaip gniauzyt, nes apkerpejes daiktas sukiuza, sudziuna, nebestangrus - ypac vasara! Kick de bol ;7]
2009 m. sausio 3 d. 17:08:59
"Psichologijos pagrindai"
2009 m. sausio 2 d. 20:10:11
Nežinau,vakar pradėjau,dar negaliu pasakyti,ar patinka,ar nelabai,bet, manau,geriau nei tikėjaus (nei man sakė kaip bus)
2009 m. sausio 2 d. 20:00:51
2009 m. sausio 2 d. 18:55:00
Vėlgi priverstinai.
Ir nepagaunu ar visos tos knygos tokia nesąmonė ar tik ta kur aš skaitau?
Sako, kad visos.
Žiauriai nelimpa, kai 10 puslapių aprašoma, kokie jausmai plūsta 18 metų mergai klausant operos.
or kas tas Godo taip ir nesupratau, tikriausiai nelemta.
2009 m. sausio 2 d. 17:28:14
Patinka man šio žmogaus nestandartinės mintys.
2009 m. sausio 2 d. 16:29:51
2008 m. gruodžio 30 d. 00:04:46
2008 m. gruodžio 29 d. 23:57:04
Apie holokaustą. Bet ne tik istorinė autentika, o situacijų visuotinumas ir universalioji pasirinkimų prasmė.
Jau žinau, kam patiktų ;]
Labai miela. Kitoniška. Naivoko vaiko žvilgsniu, paskui pirmieji asmenys keičiasi.
Vaikiška tyra meilė, žalios pievos.
Visiškas savotiškumas, neįprasta.
išties tai - wow - ne dėl to, kad labai patiktų, bet dėl kitoniškumo. Nesu skaičiusi knygos, kurio stilius bent kiek artimas I. M būtų.
Jis lietuvių-žydas, keista, kad nelabai žinojau prieš tai.
2008 m. gruodžio 29 d. 11:40:33
2008 m. gruodžio 28 d. 23:57:38
Joey Goebel "Kankinkite artistą" (nors teisingiau "menininką" gal būtų..)
Gavau dovanu, tuoj ragausiu
O, labai įdomi ir įkvepianti knyga. Jei dar nebūtų paskutinių kelių skyrių (pabaigos jau nebeatstimenu), knyga būtų dar puikesnė, arba išvis, jei pagrindinis veikėjas nusižudytų! Na žodžiu, skaitytk ir mėgaukis.
Aš šiuo metu virškinu David G. Myers Psichologiją. Laaaaaabai storas psichologijos vadovėlis. Parašyta paprastai, aiškiai, ir, beje, tikrai įdomiai, vakar pradėjau, ir neskubėdama perskaičiau trečdalį knygos, t.y. virš 300 puslapių.
2008 m. gruodžio 28 d. 18:28:14
2008 m. gruodžio 28 d. 17:13:17
2008 m. gruodžio 28 d. 16:42:50
Gavau dovanu, tuoj ragausiu
2008 m. gruodžio 25 d. 19:10:27
]Et autorius iš japonijos,tai tiksliai neprisimenu lyg ir Yiruma Murakami ,o knygos pavadinimas "Dansu Dansu Dansu", kurie žavisi azijos kultūra, ta prasme filmais ir pnš,patarčiau šią knygą perskaityti, galėčiau pasakyti tipiška japonų pasakojimus,filmus ir bla bla bla atspindinti knyga
aha, tikrai
2008 m. gruodžio 25 d. 17:46:40
2008 m. gruodžio 24 d. 12:11:06
Oi, patinka, labai patinka.
2008 m. gruodžio 24 d. 11:56:57
2008 m. gruodžio 24 d. 00:23:05
2008 m. gruodžio 17 d. 16:17:42
---
Ji_Kvepuoja, marš skaityt Meistrą ir Margaritą, jei dar neskaitai va ten yra Knyga!
----
kliedesys - o tarp kitko, kažkur jau girdėjau ar tai skaičiau tokį vertinimą, kad Maks Fraj knygos - tai Haris Poteris suaugusiems
2008 m. gruodžio 16 d. 20:27:54
Gali būt. Bet kad ir kaip ten - jis tebėra vienas mano favoritų.
Dabar skaitau Velso "Daktaro Moro Salą". Mylimiausia vaikystės knyga, taigi - savotiška nostalgija. Nors ir pati knyga, mano nuomone, yra labai gera. Ką bekalbėti - Velsas fantastikos genijus, bet šioje knygoje yra kažkas, kas bent jau mane sukrėtė ir paliko gilų įspūdį.
Šita gera. Bet jau nepamenu. Labai labai seniai skaityta.