Aš tai tarpe tarp "Du gyvenimai" paskutinės dalies taipogi su Japonija komunikuoju - "Šimto japonų poetų eilės".
Draugo kolekcijoje radau. Tokia proga gali negreit pasitaikyti, todėl bent Murakami'o kūrybos, noriu perskaityti viską.
Čia toji, iš knygų mugės ? Teko, klausytis kelių ištraukų iš Japoniškos peozijos, kurios rimavimas anglų kalbos vertime, skambėjo tolokai nuo klausomos. Tiesioginiai vertimai, ar dar ir tarpinės versijos būta ?
Upton Sinclair "Džiunglės". Knyga apie lietuvius emigrantus XX a. pradžioj, dirbančius Čikagoje esančiose skerdyklose ir gyvenančius varganą savo gyvenimą.
Antras Haruki Murakami "veikalas" mano rankose "Sputnik Sweetheart".
Viršelis sako viena, o patį tekstą skaitau, kaip vieną tų romanų, kurių viršeliuose figuruoja raumeningas vyras laikantis moterį savo rankose. Plius, knyga greičiau atrastų sau vietą vienišos bibliotekininkės rankose, o ne mano. Kas darosi ? Perskaitysiu, vien dėl to, kad tai Murakami's, ir tai, kad jo darbai nevisada man prieinami. Bet jau dabar katės plaukais spjaudausi.
Dž. Keruako "Kelyje" baiginėju, liko koks 40 psl.. laukiu kuo baigsis, skaičiau ilgai, ir skaitosi nelengvai, bet patiko, verta tikrai verta perskaityti ;)
Turiu E.M.Remarko "Trys draugai". Gera knyga, tik skaitosi žiauriai vangiai. Turbūt dėl to, kad laiko knygoms neatrandu. Sakiau, tam paskirsiu pavasario atostogas, jau visi mokslai eisią į pabaigą, tai ir laiko, matyt, daugiau turėsiu...
''Banginis Prarijo Lietuvį'' - po porą puslapių prieš miegą,nuteikia smagiai ir optimistiškai... Puiki knyga kai norisi pailsėti nuo intelektualiai turtingos literatūros bei informacijos...
Matytumet, Silentistas online. Viskas regis tvarkoj. Tik metus ne zodzio puslapyj nesurezga, children of bodom ir bury tomorrow 10-ais vertina kasdien.
2 sportai, kur kartais reikia galvos.
Balti, juodi laukeliai. Karalius, bokštas, pėstininkas...
Čia šachmatų žaidėjai Mintis į priekį gena tinka.
Čia galvą naudot privaloma, Strategija – apgalvota.
O futbolo aikštėje, žiūrėk. Kova verda beprotiška!
Kamu
Bet jeigu is 48 saliu kur LT reitingu lentelej yra140ieji pasaulyje, ateityje turesim gera komanda, to pasekoje - ir stadijona, as nebetylesiu kaip sirgalis. Reksiu, spardysiu kamuoli, losiu totalizatoriu ir nesirgsiu uz kokia yiponcu komanda kaip snd
Ka reik daryti kad nemiegotu ant zemes kamuoliai? Reik juos spardyt metyt ar kitaip gniauzyt, nes apkerpejes daiktas sukiuza, sudziuna, nebestangrus - ypac vasara! Kick de bol ;7]
2013 m. kovo 12 d. 22:57:15
Draugo kolekcijoje radau. Tokia proga gali negreit pasitaikyti, todėl bent Murakami'o kūrybos, noriu perskaityti viską.
Čia toji, iš knygų mugės ? Teko, klausytis kelių ištraukų iš Japoniškos peozijos, kurios rimavimas anglų kalbos vertime, skambėjo tolokai nuo klausomos. Tiesioginiai vertimai, ar dar ir tarpinės versijos būta ?
2013 m. kovo 12 d. 16:53:17
japonizmai, m? ; ]
Aš tai tarpe tarp "Du gyvenimai" paskutinės dalies taipogi su Japonija komunikuoju - "Šimto japonų poetų eilės".
2013 m. kovo 12 d. 13:30:07
Haruki Murakami - Kafka on the Shore
Trečia, iš eilės. Šita turi būti gera, daug kur sako. Žiūrėsim.
2013 m. kovo 11 d. 23:58:50
Hugo - Paryžiaus katedra.
Dar tik pradėjau, bet teks nešti padėt, nes mėnesį laukau, bibliotininkė dar per ausį duos :(
Nieko, pasiimsiu iš kitos ir pabaigsiu.
Pradžia tokia nelabai įdomi, bet šiaip knyga su mintim, romantiška, kupina žmogiškųjų vertybių, kurių šių dienų visuomenėj labai trūksta.
2013 m. kovo 11 d. 16:21:01
Dostojevskio "Idiotas". Bet labai jau netinkamu laiku pasiimiau, baisiai nesiskaito
2013 m. kovo 10 d. 18:45:59
Upton Sinclair "Džiunglės". Knyga apie lietuvius emigrantus XX a. pradžioj, dirbančius Čikagoje esančiose skerdyklose ir gyvenančius varganą savo gyvenimą.
2013 m. kovo 10 d. 18:37:35
Ilja Ilf, Jevgenij Petrov "Dvylika kėdžių"
2013 m. kovo 10 d. 16:56:09
Antras Haruki Murakami "veikalas" mano rankose "Sputnik Sweetheart".
Viršelis sako viena, o patį tekstą skaitau, kaip vieną tų romanų, kurių viršeliuose figuruoja raumeningas vyras laikantis moterį savo rankose. Plius, knyga greičiau atrastų sau vietą vienišos bibliotekininkės rankose, o ne mano. Kas darosi ? Perskaitysiu, vien dėl to, kad tai Murakami's, ir tai, kad jo darbai nevisada man prieinami. Bet jau dabar katės plaukais spjaudausi.
2013 m. kovo 6 d. 02:07:44
Edgar Allan Po apsakymų rinkinį "Raudonosios mirties kaukė".
2013 m. kovo 5 d. 10:11:24
Dž. Keruako "Kelyje" baiginėju, liko koks 40 psl.. laukiu kuo baigsis, skaičiau ilgai, ir skaitosi nelengvai, bet patiko, verta tikrai verta perskaityti ;)
2013 m. kovo 4 d. 22:56:58
George Orwell "1984".
2013 m. kovo 4 d. 22:21:56
"Tūla"
Kažkas tokio, ką tikrai verta perskaityti. Ir ne vien dėl to, kodėl skaitome lietuvių autorių kūrinius mokyklose - tai kokybiškai aukšto lygio knyga.
2013 m. vasario 23 d. 19:10:58
Ką tik pradėjau - Jack Kerouac "Dharmos valkatos".
2013 m. vasario 17 d. 13:52:57
Hemingvėjaus "Kam skambina varpai" pradėjau.
2013 m. vasario 17 d. 12:28:36
B. Genzelio "Esė apie mąstytojus"
2013 m. vasario 16 d. 13:54:54
Turiu E.M.Remarko "Trys draugai". Gera knyga, tik skaitosi žiauriai vangiai. Turbūt dėl to, kad laiko knygoms neatrandu. Sakiau, tam paskirsiu pavasario atostogas, jau visi mokslai eisią į pabaigą, tai ir laiko, matyt, daugiau turėsiu...
2013 m. vasario 16 d. 11:53:09
Paskutinė-ketvirtoji K. Antarovos "Dviejų gyvenimų" dalis.
2013 m. vasario 16 d. 00:58:22
''Banginis Prarijo Lietuvį'' - po porą puslapių prieš miegą,nuteikia smagiai ir optimistiškai... Puiki knyga kai norisi pailsėti nuo intelektualiai turtingos literatūros bei informacijos...
2013 m. vasario 15 d. 20:17:25
John Irving "Naujojo Hampšyro viešbutis"
2013 m. vasario 14 d. 23:13:57
Aristofanas-Varles