| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | One SlipPink Floyd |
||||
| einaras13 | The WheelsPeter Hammill Riedant link Peter Hammill koncerto Varšuvoje |
||||
| Konditerijus | Love Song to a VampireSteve Hackett |
||||
| Sahja | The Die Is CastEnigma |
||||
| DjVaids | Penthouse Girl, Basement BoySarah Cracknell |
||||
| malia | TyrantOneRepublic |
2013 m. kovo 12 d. 22:57:15
Draugo kolekcijoje radau. Tokia proga gali negreit pasitaikyti, todėl bent Murakami'o kūrybos, noriu perskaityti viską.
Čia toji, iš knygų mugės ? Teko, klausytis kelių ištraukų iš Japoniškos peozijos, kurios rimavimas anglų kalbos vertime, skambėjo tolokai nuo klausomos. Tiesioginiai vertimai, ar dar ir tarpinės versijos būta ?
2013 m. kovo 12 d. 16:53:17
japonizmai, m? ; ]
Aš tai tarpe tarp "Du gyvenimai" paskutinės dalies taipogi su Japonija komunikuoju - "Šimto japonų poetų eilės".
2013 m. kovo 12 d. 13:30:07
Haruki Murakami - Kafka on the Shore
Trečia, iš eilės. Šita turi būti gera, daug kur sako. Žiūrėsim.
2013 m. kovo 11 d. 23:58:50
Hugo - Paryžiaus katedra.
Dar tik pradėjau, bet teks nešti padėt, nes mėnesį laukau, bibliotininkė dar per ausį duos :(
Nieko, pasiimsiu iš kitos ir pabaigsiu.
Pradžia tokia nelabai įdomi, bet šiaip knyga su mintim, romantiška, kupina žmogiškųjų vertybių, kurių šių dienų visuomenėj labai trūksta.
2013 m. kovo 11 d. 16:21:01
Dostojevskio "Idiotas". Bet labai jau netinkamu laiku pasiimiau, baisiai nesiskaito
2013 m. kovo 10 d. 18:45:59
Upton Sinclair "Džiunglės". Knyga apie lietuvius emigrantus XX a. pradžioj, dirbančius Čikagoje esančiose skerdyklose ir gyvenančius varganą savo gyvenimą.
2013 m. kovo 10 d. 18:37:35
Ilja Ilf, Jevgenij Petrov "Dvylika kėdžių"
2013 m. kovo 10 d. 16:56:09
Antras Haruki Murakami "veikalas" mano rankose "Sputnik Sweetheart".
Viršelis sako viena, o patį tekstą skaitau, kaip vieną tų romanų, kurių viršeliuose figuruoja raumeningas vyras laikantis moterį savo rankose. Plius, knyga greičiau atrastų sau vietą vienišos bibliotekininkės rankose, o ne mano. Kas darosi ? Perskaitysiu, vien dėl to, kad tai Murakami's, ir tai, kad jo darbai nevisada man prieinami. Bet jau dabar katės plaukais spjaudausi.
2013 m. kovo 6 d. 02:07:44
Edgar Allan Po apsakymų rinkinį "Raudonosios mirties kaukė".
2013 m. kovo 5 d. 10:11:24
Dž. Keruako "Kelyje" baiginėju, liko koks 40 psl.. laukiu kuo baigsis, skaičiau ilgai, ir skaitosi nelengvai, bet patiko, verta tikrai verta perskaityti ;)
2013 m. kovo 4 d. 22:56:58
George Orwell "1984".
2013 m. kovo 4 d. 22:21:56
"Tūla"
Kažkas tokio, ką tikrai verta perskaityti. Ir ne vien dėl to, kodėl skaitome lietuvių autorių kūrinius mokyklose - tai kokybiškai aukšto lygio knyga.
2013 m. vasario 23 d. 19:10:58
Ką tik pradėjau - Jack Kerouac "Dharmos valkatos".
2013 m. vasario 17 d. 13:52:57
Hemingvėjaus "Kam skambina varpai" pradėjau.
2013 m. vasario 17 d. 12:28:36
B. Genzelio "Esė apie mąstytojus"
2013 m. vasario 16 d. 13:54:54
Turiu E.M.Remarko "Trys draugai". Gera knyga, tik skaitosi žiauriai vangiai. Turbūt dėl to, kad laiko knygoms neatrandu. Sakiau, tam paskirsiu pavasario atostogas, jau visi mokslai eisią į pabaigą, tai ir laiko, matyt, daugiau turėsiu...
2013 m. vasario 16 d. 11:53:09
Paskutinė-ketvirtoji K. Antarovos "Dviejų gyvenimų" dalis.
2013 m. vasario 16 d. 00:58:22
''Banginis Prarijo Lietuvį'' - po porą puslapių prieš miegą,nuteikia smagiai ir optimistiškai... Puiki knyga kai norisi pailsėti nuo intelektualiai turtingos literatūros bei informacijos...
2013 m. vasario 15 d. 20:17:25
John Irving "Naujojo Hampšyro viešbutis"
2013 m. vasario 14 d. 23:13:57
Aristofanas-Varles