Emmanuel Le Roy Ladurie "Oksitanijos kaimas Montaju: 1294 - 1324 metai". Nors čia viena iš privalomų, berods, knygų buvo, bet pasiėmiau tik dabar ir, sakyčiau, visai nieko. Jei domitės viduramžiais (:D), tai visai rekomenduoju.
Narciza ir Auksaburni esi skaicius? Man, asmeniskai, geriausia jo knyga.
Skaičiau kažikada senai, prieš kokius 8 gal metus. Tikiu, kad reikės darkart, nes primiršusi.
Dauguma Hermann'o knygų patiko, apie vilką stepių jau nekalbu. Tiesa, Stiklo karoliukų žaidimo dėl laiko/tam tikros auros stokos dar neperskaičiau, bet tokių dalykų neskubinu. Ateis.
Pamenu, tuo laiku man įsiminė "Gertrūda", apie meilės transformaciją, kas tuomet buvo visai keista ir net nelabai pažinu.
//
O Rytietiška H. Hesse's kryptis man ligšiol buvo ne itin žinoma. O daba skaitau - ir viskas liejasi, tarsi išgyventa, patirta, kartu ir iš-mąstyta.. Kaip filme "Samsara"...
Gera grįžti vėlei prie jo.
Šiuo metu vartau Christian Kracht "Fazerland". Kadangi perskaičiau tik 40 psl., tai dar negaliu nieko pagrįsto pasakyti, tačiau jaučiu nuobodukį. Per daug įvairiausių pavadinimų, vardų ir pavardžių [šalutinių]. Nors, tenka pripažinti, akd kartais tenka ir nusišypsoti ;]
Taip! Čia ir yra didžiausia provincijų problema, jeigu kas ir yra tai dažniausiai tik masinės prekybos prekės.....Reikės paieškoti Kaune ar kur kitur...
Ch. Cross "Sunkiau nei dangus" (Kurto Cobain'o biografija). Nieko čia nepridursi, kas tuo domisi, tam įdomu, kas ne, turbūt nelabai :) Aš kadangi visai domiuosi, tai visai ir įdomu.
Ch. Cross "Sunkiau nei dangus" (Kurto Cobain'o biografija). Nieko čia nepridursi, kas tuo domisi, tam įdomu, kas ne, turbūt nelabai :) Aš kadangi visai domiuosi, tai visai ir įdomu.
Matytumet, Silentistas online. Viskas regis tvarkoj. Tik metus ne zodzio puslapyj nesurezga, children of bodom ir bury tomorrow 10-ais vertina kasdien.
2 sportai, kur kartais reikia galvos.
Balti, juodi laukeliai. Karalius, bokštas, pėstininkas...
Čia šachmatų žaidėjai Mintis į priekį gena tinka.
Čia galvą naudot privaloma, Strategija – apgalvota.
O futbolo aikštėje, žiūrėk. Kova verda beprotiška!
Kamu
Bet jeigu is 48 saliu kur LT reitingu lentelej yra140ieji pasaulyje, ateityje turesim gera komanda, to pasekoje - ir stadijona, as nebetylesiu kaip sirgalis. Reksiu, spardysiu kamuoli, losiu totalizatoriu ir nesirgsiu uz kokia yiponcu komanda kaip snd
Ka reik daryti kad nemiegotu ant zemes kamuoliai? Reik juos spardyt metyt ar kitaip gniauzyt, nes apkerpejes daiktas sukiuza, sudziuna, nebestangrus - ypac vasara! Kick de bol ;7]
2012 m. rugsėjo 29 d. 11:56:47
Emmanuel Le Roy Ladurie "Oksitanijos kaimas Montaju: 1294 - 1324 metai". Nors čia viena iš privalomų, berods, knygų buvo, bet pasiėmiau tik dabar ir, sakyčiau, visai nieko. Jei domitės viduramžiais (:D), tai visai rekomenduoju.
2012 m. rugsėjo 28 d. 19:29:54
Dean Koontz ''Intensity''
va, tik pasiemiau pertraukele, kad jums pasakyciau, kad labai gera knyga. dabar jau turi greitai vel kazkas mirti, grynai, jauciu.
2012 m. rugsėjo 19 d. 19:04:40
Erich Maria Remarque "Juodasis Obeliskas "
Fredis Merkuris "Bohemiškoji Rapsodija"
Nemėgstu dviejų knygų skaityt iškart , bet šitos tokios įtraukiančios , kad negaliu išsirinkt kurią pirmą skaityt :)
2012 m. rugsėjo 15 d. 12:42:25
šiuo metu linksminuosi skaitydama Aleksandro Jacikevičiaus ,,Siela mokslas gyvensena".
2012 m. rugsėjo 13 d. 09:52:50
Kątik baigiau šitą skaityt. Gaila, kad autorė mirė nebaigus trečios dalies.. :l
Dabar tai Hamletą skaitau. :)
2012 m. rugsėjo 12 d. 21:53:36
Margaret Mitchell "Vėjo nublokšti". Ne be reikalo taip išgirta, sunku atsitraukt
2012 m. rugsėjo 8 d. 15:34:03
V. Šekspyro Hamletą
2012 m. rugsėjo 2 d. 22:41:12
Ernesto Hemingvėjaus "Šventė, kuri visada su tavimi"
2012 m. rugpjūčio 21 d. 11:58:51
Skaičiau kažikada senai, prieš kokius 8 gal metus. Tikiu, kad reikės darkart, nes primiršusi.
Dauguma Hermann'o knygų patiko, apie vilką stepių jau nekalbu. Tiesa, Stiklo karoliukų žaidimo dėl laiko/tam tikros auros stokos dar neperskaičiau, bet tokių dalykų neskubinu. Ateis.
Pamenu, tuo laiku man įsiminė "Gertrūda", apie meilės transformaciją, kas tuomet buvo visai keista ir net nelabai pažinu.
//
O Rytietiška H. Hesse's kryptis man ligšiol buvo ne itin žinoma. O daba skaitau - ir viskas liejasi, tarsi išgyventa, patirta, kartu ir iš-mąstyta.. Kaip filme "Samsara"...
Gera grįžti vėlei prie jo.
2012 m. rugpjūčio 21 d. 11:44:57
Narciza ir Auksaburni esi skaicius? Man, asmeniskai, geriausia jo knyga.
2012 m. rugpjūčio 21 d. 11:02:20
Hermann Hesse - Sidharta.
//
Oiii kaip pasiilgtas šis mylimasis iš rašytojų fronto... Oi.
O ši knygą buvo praskip'inta kažikodėl.
Dar tik pirmas psl. kątik pasiemus perskaitytas, bet. //
Nežinojau, kad H. H. bus galima "pritaikyti" įvairioms gyvenimo situacijoms ir etapams.
2012 m. rugpjūčio 19 d. 15:53:32
Jozefas Frankas "Atsiminimai apie Vilnių". Garsaus VU profesioriaus atsiminimai apie 19 a. pradžios Vilnių, žymius žmones ir universitetą.
2012 m. rugpjūčio 14 d. 11:29:14
Ernesto Hemingvėjaus "Senį ir jūrą".
Visą laiką šią knygą įsivaizdavau storą, ir nežinau kodėl :D
2012 m. rugpjūčio 14 d. 11:26:09
Bent jau aš bibliotekoje radau :)
2012 m. rugpjūčio 14 d. 10:48:43
Šiuo metu vartau Christian Kracht "Fazerland". Kadangi perskaičiau tik 40 psl., tai dar negaliu nieko pagrįsto pasakyti, tačiau jaučiu nuobodukį. Per daug įvairiausių pavadinimų, vardų ir pavardžių [šalutinių]. Nors, tenka pripažinti, akd kartais tenka ir nusišypsoti ;]
2012 m. liepos 30 d. 11:23:59
Taip! Čia ir yra didžiausia provincijų problema, jeigu kas ir yra tai dažniausiai tik masinės prekybos prekės.....Reikės paieškoti Kaune ar kur kitur...
2012 m. liepos 30 d. 11:17:58
Aš maximoje gavau... Bet buvo tik savaitę lentynose, laiku patikiau. Nors žinai, provincija. Gal didmiesčių parduotuvėse arba knygynuose yra
2012 m. liepos 30 d. 11:13:17
Iš kur jūs gaunat tas Cobain'o biografijas??? :o
2012 m. liepos 30 d. 11:03:10
Friedrich Nietzsche-Rinktiniai Raštai. Girdėjau, jog Linksmasis Mokslas labai įdomi knyga, bet nerandu Alytaus bibliotekose :(
2012 m. liepos 29 d. 15:36:56
šiuo metu-Jurgos Ivanauskaitės "Placebas"
Sekanti- Dž.Keruako "Kelyje"