Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
Silentist | ![]() The Moody Blues |
||||
malia | ![]() Savage |
||||
Sahja | ![]() Blue System |
||||
PLIKASS | ![]() Camouflage |
||||
einaras13 | ![]() Peter Hammill Švenčiame Guy Evans gimtadienį su viena originalesnių jo perkusijų Peter Hammill solo repertuare. |
||||
Konditerijus | ![]() Hurts |
2015 m. birželio 8 d. 20:47:51
šašlykai
2013 m. gruodžio 5 d. 21:16:35
Alų reikia užgert alum. Jei alus normalus, neverta gadint jo skonio :)
2013 m. liepos 12 d. 00:23:22
Žali, sūdyti lietuviški lašiniai su šviežiais svogūnais. Jokiu būdu nerūkyti - žalia mėsa pati sveikiausia
Papildymas - vietoj alaus tinka ir lietuviška rūginukė
čia tai iš viso fantastika...
2013 m. liepos 11 d. 22:45:42
Tik nereikia galvoti apie kažką panašaus į mixą :D Šaukštas jogurto, po to už minutės gūrkšteliu alaus ir t.t
2013 m. liepos 11 d. 22:29:28
Na, jau tikrai, kad keistas...tiesiog wtf?
2013 m. liepos 11 d. 21:49:50
Nelūkštentos krevetės virtos su krapais - delikatesas. O įprastai - rūkytas karšis, skumbrė.
2013 m. liepos 11 d. 21:43:18
Jogurtas. Keistas, paveldėtas dalykas.
2013 m. liepos 11 d. 08:10:38
Su kava.
2010 m. liepos 13 d. 12:51:28
2010 m. liepos 13 d. 11:35:06
2010 m. liepos 12 d. 19:24:11
2009 m. liepos 2 d. 08:53:53
2009 m. liepos 2 d. 01:21:59
citrina.
sūris. džiovintas arba rūkytas išvis gėris.
oi buvo prabangos laikai. dabar tik vieną, dar gerai jei cigaretė kokia pasitaiko.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. liepos 2 d. 00:15:45
2009 m. birželio 3 d. 16:21:30
2009 m. birželio 3 d. 15:41:16
Aš alų labiau mėgstu su užkandžiais, bet kažkodėl beveik visada geriu be užkandžių...
Tai ko taip? Vietoj užkandžių dar alaus buteliukas išeina?
O tu į viską iš praktinės pusės : D
Aš irgi : D
2009 m. birželio 3 d. 14:33:53
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2009 m. birželio 3 d. 14:28:52
prikin senamiestį remontą padarė ;//// atrodo db kaip ligoninė - visiškas popsas. su aiste buvom nuvariusios tai apsisukom ir išėjom į bliuzbarį ;/
svarbu, kad pisteliai tokie patys. jie beveik pirmi mano sarase.
ligonine ne ligonine - mazai man tai rupi, tiesa sakant.: D
2009 m. birželio 3 d. 14:24:29
atrodo db kaip ligoninė - visiškas popsas./quote]
?1?1?1?
2009 m. birželio 3 d. 14:22:15
Senamiesčio piršteliai
skanu skanu.
+
prikin senamiestį remontą padarė ;//// atrodo db kaip ligoninė - visiškas popsas. su aiste buvom nuvariusios tai apsisukom ir išėjom į bliuzbarį ;/
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!