Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Užkandžiai prie alaus?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
The_Wicked_One
2008 m. birželio 26 d. 12:59:09
citrina.
sūris. džiovintas arba rūkytas išvis gėris.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
geriam_alu (Užblokuotas)
2008 m. birželio 26 d. 12:56:32
Vodkė užkandis prie alaus

Atsakyti
T_Mac
2008 m. birželio 26 d. 12:52:26
1.Salto rukymo skumbre
2. Vytintos stintos
3.Suris

Atsakyti
rock-girl
2008 m. birželio 26 d. 12:18:42
Alų galiu gerti su bet kuo ir niekuo Bet šiaip labai skanu prie jūros su rūkytu karšiu ar šiaip prie kokių šašlykų, na bet čia vasaros metu... Žiemą - tie patys čipsai ar bet koks panašus daiktas

2008 m. birželio 26 d. 12:17:02
Čipsų nevartoju,nes esu atpratęs nuo tos chemijos,bet man patinka sūris,kepta duona,kartais [rečiau]riešutai.Bet skaniausia yra džiovinta žuvis - čia jau atsispirti negaliu.Ir alus be žuvies yra neįsivaizduojamas.

Atsakyti
lacunacoil
2008 m. birželio 26 d. 08:31:05
Aš negaliu gerti vieną alų niekaip, man saknu su kažkuo Labiausiai ir dažniausiai aišku čipsai nes pigu o šeip tai sūrio piršteliai patinka, riešutai. Kepinta duona nelabai.

2008 m. birželio 26 d. 02:00:17
Kokius užkandžius valgote gerdami šitą gėrį? Ar tiesiog geriate gryną produktą?

Atsakyti
Puslapiai: 123
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

LL Cool J LL Cool J
6,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

13:24 - 4Blackberry
Laukia keli dideli koncertai Lenkijoje, verti apmąstymo keliauti: Korn lapkričio 17 d., 2026. Ir dar didesnis: Rush kovo 27 d., 2027.
01:37 - DjVaids
Liepos 21-osios naktį Ukrainos nusipelniusi am artistui ir baleto „L ife Dance“ teatro solistui Ol eksandrui Garbarčukui sustojo širdis. Šokėjas, kuris kartu su dainininke Ruslana 2004 m. nušvietė „Eurovizijos“ sceną pergalingo jų pasirodymo metu, mirė nuo s
23:20 - einaras13
Paskutiniai du siūlymai (Illusion ir You Keep On Moving) labai panašūs, tokios atmosferiškai melancholiškos dainos. Abu kūriniai nuo seno pažįstami ir labai mano mėgstami.
19:20 - 4Blackberry
Konditerijaus dienos dainų siūlymai pastaruoju metu mane nervina. Tik gerąja prasme. Nes primena apie daug puikios muzikos, kurią norisi perklausyti, bet nėra kada. Gabūt kada iš šių dienų pavyyks...
17:47 - DjVaids
Keista lentelė Ispanija vs Argentina beveik visalaik kamuolys ⚽ pas ispanus. Kamuolio valdimo
23:51 - einaras13
Turbūt lemiamą balsą skirsiu Illusion. Nors Here Is The News irgi neblogas gabalas. Niekad nebuvau Heaven For Everyone fanas
21:41 - Very_crazy_enough
Dd kovoja beveik vienodo zanro, stiliaus sunkiasvores grupes, turincios po 3 balus: Queenai, Electrikai, Uriaheepai. Kam atiteks nakties medalis?
05:22 - Very_crazy_enough
Na, jei pasaulio cempionais taptu meksikieciai ar iranieciai, Trump spaustu jiems rankas su pirstine.
03:02 - einaras13
Nematau nieko blogo Trumpo rankos paspaudimui. Tiesiog mandagumo gestas ir tiek, nebūtina ekspresyviai išreikšti, ką tu manai apie tą žmogų, kuriam ranką spaudi.
01:43 - 4Blackberry
Kaip nepavydžiu, kad jiems visiems reikia spausti Trumpo ranką.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 9594
  Iš viso užsiregistravę: 73789
  Naujausias narys: KarolinCnu
  Šiandien apsilankė: 396959