Aš nustebau, kai sužinojau šitą naujieną. Galbūt ir galėjau to tikėtis. Bet Jurga pati sakė, kad išeina atostogų. Tikėjaus, kad scenoj nesirodys apie penkis mėnesius. O jau ir "pas pribuvėją" laikas kažkur už poros mėnesių.
P.S. Tas klipas buvo ne Jurgos idėja. Jai kažkas pasiūlė nusifilmuot su ta daina ir ji ,žinoma, sutiko. O ar žinojo, ar nežinojo, kad panašus yra, tikrai nežinau.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. liepos 28 d. 10:56:50
2008 m. birželio 29 d. 21:11:17
Kad be Jurgos daugiau nieko ir nesimato, kas galėtų apšildyti Bjork :}
2008 m. birželio 29 d. 19:47:14
Aš nustebau, kai sužinojau šitą naujieną. Galbūt ir galėjau to tikėtis. Bet Jurga pati sakė, kad išeina atostogų. Tikėjaus, kad scenoj nesirodys apie penkis mėnesius. O jau ir "pas pribuvėją" laikas kažkur už poros mėnesių.
P.S. Tas klipas buvo ne Jurgos idėja. Jai kažkas pasiūlė nusifilmuot su ta daina ir ji ,žinoma, sutiko. O ar žinojo, ar nežinojo, kad panašus yra, tikrai nežinau.
2008 m. birželio 29 d. 19:41:13
O siaip net nezinau kas kitas galetu apsildyti Bjork.
Taip, kad ne netiketa.
2008 m. birželio 29 d. 16:44:11
2008 m. birželio 28 d. 15:16:45
ji kazkuom ja megdzioja net ir klipas,vienas lb panasus i bjork-hunter,video..
Kazkaip as be to klipo daugiau jokiu panasumu nematau :X
Bet del klipo- taip, man buvo pikta labai. Apmaudu.
2008 m. birželio 28 d. 14:28:45
ji kazkuom ja megdzioja net ir klipas,vienas lb panasus i bjork-hunter,video..
Kazkaip as be to klipo daugiau jokiu panasumu nematau :X
Bet del klipo- taip, man buvo pikta labai. Apmaudu.
2008 m. birželio 28 d. 14:27:48
2008 m. birželio 28 d. 00:16:59
2008 m. birželio 27 d. 18:13:55
2008 m. birželio 27 d. 18:02:12
2008 m. birželio 27 d. 17:27:09
2008 m. birželio 27 d. 16:15:03