Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
Charred_Remains (Užblokuotas)
2009 m. birželio 16 d. 20:52:29
Madam rašė: pradejau dabar rukyt dazniau, negerai, reik mazint..kazkada labai megau metini Kenta. o dabar metiniu nemegstu. kai dar buvo pigiau, pirkdavau kent silver/brown arba marlboro auksini. plonos irgi praeina.ypac vanilines. siaip nesvarbu ka rukyt[man]- tik ne kastyti.
pradejau dabar rukyt dazniau, negerai, reik mazint..kazkada labai megau metini Kenta. o dabar metiniu nemegstu. kai dar buvo pigiau, pirkdavau kent silver/brown arba marlboro auksini. plonos irgi praeina.ypac vanilines. siaip nesvarbu ka rukyt[man]- tik ne kastyti.
when you've measured out your life with coffee spoons, take bottles.
cigaretes yra gerai nes:
* naudoji savo pinigus - vartoji
* paremi storas cigareciu kompaniju akcininku pinigines
* priverti juos dar daugiau investuoti ir kurti sita absurdiska sistema
* ismeti daug siuksliu parkuose - nuoruku ir pakeliu
* pagadini savo sveikata, o tai sukelia medikamentu vartojima ir daktarams darbo vietu
* esi nervuotas kai neparukai ir uzuot mylejes savo drauga, gadini santykius su juo
ir visu svarbiausia - TU padarai pasauli geresne vieta gyventi!!!!!
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2009 m. birželio 16 d. 20:52:29
pradejau dabar rukyt dazniau, negerai, reik mazint..kazkada labai megau metini Kenta. o dabar metiniu nemegstu. kai dar buvo pigiau, pirkdavau kent silver/brown arba marlboro auksini. plonos irgi praeina.ypac vanilines. siaip nesvarbu ka rukyt[man]- tik ne kastyti.
2009 m. birželio 16 d. 20:15:22
2009 m. birželio 16 d. 19:39:16
https://www.youtube.com/watch?v=gC MzjJjuxQI
ot tai reklama
gera reklama 1949
2009 m. birželio 16 d. 18:52:35
ot tai reklama
2009 m. birželio 16 d. 16:04:55
Camel geriausios.
Marlboro geresnės.
2009 m. birželio 16 d. 15:52:05
2009 m. birželio 16 d. 15:08:37
2009 m. birželio 16 d. 14:16:56
2009 m. birželio 16 d. 14:15:01
2009 m. birželio 16 d. 14:05:45
2009 m. birželio 16 d. 12:24:29
Deja, manau, cigaretikų jie neišgąsdins.
kątik prisiminiau, kad mėtinių cigarečių negalėjau pakęsti. chlamo pridėta ir tiek.
Apie
tik geri atsiminimai, bet nebevartojama, tai buvo seniai ir 'netiesa'.
2009 m. birželio 15 d. 20:27:57
2009 m. birželio 15 d. 19:28:37
2009 m. birželio 15 d. 18:00:46
2009 m. birželio 15 d. 13:45:20
XDM, susvaigai.
tas pats, kaip sakyti, "nu tas šiuolaikinis jaunimas tai visai, pamatė per teliką, kad žmonės bučiuojasi viešoj vietoj, tai ir patys tokias baisybes daro"
2009 m. birželio 15 d. 11:06:15
Mane vien nuo kvapo pradeda pykinti, nesuprantu kaip galima tą daiktą dar ir į burna kišt
siais laikais zmones kaip bezdziones - ka parodo per telika ta ir kisa burnon
2009 m. birželio 15 d. 00:59:53
2009 m. birželio 15 d. 00:54:46
2009 m. birželio 15 d. 00:41:22
2009 m. birželio 15 d. 00:36:20
* naudoji savo pinigus - vartoji
* paremi storas cigareciu kompaniju akcininku pinigines
* priverti juos dar daugiau investuoti ir kurti sita absurdiska sistema
* ismeti daug siuksliu parkuose - nuoruku ir pakeliu
* pagadini savo sveikata, o tai sukelia medikamentu vartojima ir daktarams darbo vietu
* esi nervuotas kai neparukai ir uzuot mylejes savo drauga, gadini santykius su juo
ir visu svarbiausia - TU padarai pasauli geresne vieta gyventi!!!!!
rukykit i mirti... pfu! i sveikata!!!