paskutiniu metu arba Malboro Flavor plus arba L&M tune. iki tol, kol visi metam centus ant partnerio.
o pypkė rya geriausiai.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Prieš porą metų parukydavau, o dabar išvis neberūkau ir nerukysiu. Mat niekad labai pripratęs nebuvau, tai lengvai mečiau. O bandyti teko visokių. Nuo St.George iki Parliament, prisimenu man labiausiai BARCLAY melynas patiko.
geriam_alu (Užblokuotas)
2008 m. birželio 28 d. 17:00:08
TakeYourTime rašė: Aš toj situacijoj kai nerūkau, bet PArūkau. Jei pati perku (o tas būna retai) tai nesuku galvos ir imu molboro auksinį anksčiau dar lm sueidavo. O šiaip dažniausiai vaišina, tada nesigilinu. Nemėgstu tik mėtinių.
Jo, mėtinės cizos š krūva, labai neskaniai rūkosi, tas cizų kvapas su mėtom...
Aš toj situacijoj kai nerūkau, bet PArūkau. Jei pati perku (o tas būna retai) tai nesuku galvos ir imu molboro auksinį anksčiau dar lm sueidavo. O šiaip dažniausiai vaišina, tada nesigilinu. Nemėgstu tik mėtinių.
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2009 m. birželio 14 d. 23:56:29
o pypkė rya geriausiai.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. birželio 14 d. 15:42:19
2009 m. birželio 14 d. 01:22:08
2009 m. birželio 13 d. 21:30:22
o mano svajoniu mergina pardavines kaljanus, o as rengsiu akcijas pries juos, taip mes susistiksim. ir tada kas zino..
2009 m. birželio 13 d. 20:51:07
Jei rūkyt, tai ką nors geresnio, o, ne, cigaretes..
Pypkę!
2009 m. birželio 13 d. 20:32:47
2009 m. birželio 13 d. 20:05:48
2009 m. birželio 13 d. 19:15:05
2009 m. birželio 13 d. 10:59:14
2009 m. birželio 12 d. 22:05:00
2009 m. birželio 1 d. 20:48:02
2009 m. birželio 1 d. 13:29:10
2009 m. birželio 1 d. 12:00:12
Tik cigariles vyšnines retkarčiais iš metalinių pakuočių.
2008 m. birželio 28 d. 17:00:08
Aš toj situacijoj kai nerūkau, bet PArūkau. Jei pati perku (o tas būna retai) tai nesuku galvos ir imu molboro auksinį anksčiau dar lm sueidavo. O šiaip dažniausiai vaišina, tada nesigilinu. Nemėgstu tik mėtinių.
2008 m. birželio 28 d. 16:36:02
2008 m. birželio 28 d. 14:04:44
2008 m. birželio 28 d. 13:55:34
2008 m. birželio 28 d. 02:15:27
2008 m. birželio 28 d. 00:07:17
2008 m. birželio 28 d. 00:00:43