sėdžiu, plepu arba klausaus ką kiti šneka, kartojuos, kartojuos arba ilsiuos po pamokos, laukiu kitos pamokos, labai dažnai nuobodžiauju, tai pradedu paišyt ar kokios dainos žodžius ražinėt...
(Sahja)
Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
forsusaika rašė: Musames lauzom suolus vos neisgriovem sienos neseniai metom daiktus
Neveltui forsu saika
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
Einam i parduotuve su grupiokem ar grupiokais kokio alkoholio nuo 30 laipsniu, tada sedim valgykloj, geriam kava ir likeri, pavelave pusvalandi dar einam parukyti i bahuru tualeta, arba vestibiulyje tokiam, kur niekas nevaiksto beveik, tada pavelave jau 40 min mokytis bandom eit pagaliau..
Čia beveik kasdien taip, nes rinktinė publika mokosi, profke visgi Taip paskui ir buna kad i lietuviu kalbejimo egzamina ateina zmones net nezinodami kokia tema pasirinko
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
pas mus maziausi dabar astuntokai o kitais metais liks devintokai. tai visiskai jokio gaudymo. ir tie astuntokai pavaisino siandien saldainem vien del to kad budim kazkaip nera tokios grieztos tvarkos na nebent tiems kurie valgykloj budi ar tam tikruose aukstuose kur baisios mokytojos. bet sakau geriausia vieta: mokyklos kiemas
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2010 m. lapkričio 15 d. 21:08:44
2010 m. lapkričio 15 d. 14:29:27
Dar namdarbius nusrašinėju.
Klausau savo brūdelio.
2010 m. spalio 11 d. 16:07:28
2010 m. spalio 11 d. 12:36:25
2010 m. rugpjūčio 3 d. 14:16:42
2010 m. liepos 6 d. 15:38:14
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. liepos 6 d. 15:35:30
2010 m. birželio 7 d. 10:16:01
2010 m. birželio 7 d. 09:58:21
2010 m. birželio 6 d. 20:18:43
2010 m. balandžio 7 d. 16:17:36
2010 m. balandžio 7 d. 15:50:45
Su klasiokais kalbuosi, nusirašinėju namų darbus, pasikartoju prieš patikrinimus.
As darau ta pati
2010 m. balandžio 7 d. 15:45:07
2010 m. balandžio 7 d. 14:33:49
Musames lauzom suolus vos neisgriovem sienos neseniai metom daiktus
Neveltui forsu saika
2010 m. balandžio 7 d. 14:14:03
2010 m. balandžio 7 d. 14:13:11
Čia beveik kasdien taip, nes rinktinė publika mokosi, profke visgi
2010 m. balandžio 6 d. 21:29:08
2009 m. gegužės 13 d. 22:22:58
2009 m. gegužės 13 d. 21:35:54
2009 m. gegužės 13 d. 18:22:29