Tai reikšmė ar prasmė? Manau žodis prasmė įvardija kokį nors veiksmą, paskirtį, etc.
O nicko reikšmė būtų įdomi žmonėms, kurie tarkim nežino jūsų nicko skaičių [kaip tarkim R7Wa aš net nemoku ištart, o kitus nežinau kaip tart skaitmenis: LT ar ENG kalba]
Pasikartosiu apie savo nicko reikšmę: Susigalvojau sau tokį vardą, bet po to pažiūrėjau interneto enciklopedijoje, tai nesąmonė kažkokia, tikrai:Silentists (n.) : A group of women who protest motion and sound
Nes aš sumiksavau du žodžius į 1 hibridą - Science Silence , kas reikštų Mokslas Tyla.
O Very crazy enough reiškia ne tas pats, kas kvailas (būtų:fool), piktas beprotis (būtų mad), crazy reiškia, bent jau man, lengvai paplaukusį bičą su kuriuo būna linksma ir nebūna nuobodu. dažniausiai. aplinkiniai žodžiai tik pastiprina jį, bet esminis nick'as būtų: crazy.
dirge rašė: populiariausia reiksme 'rauda'.Kad visko nezino ir patys anglu kalbos destytojai- sutinku, bet sis zodis tikrai ne is tu...Ir nustok cia aiskint 'nesvaik' ir taram param, manes visiskai nedomina tavoji nuomone ir pasisakymai.
populiariausia reiksme 'rauda'.Kad visko nezino ir patys anglu kalbos destytojai- sutinku, bet sis zodis tikrai ne is tu...Ir nustok cia aiskint 'nesvaik' ir taram param, manes visiskai nedomina tavoji nuomone ir pasisakymai.
freeze - šaltis, bet šiaip tai tikras šito nick'o atsiradimas yra toks: reginausi į gmail ir ten reikėjo įvest patvirtinimo kodą susidedantį iš raidžių. Ir tas kodas buvo žodis frize tai ir pagalvojau: o gal ir visai nieko būtų turėt tokį nick'ą. Taip ir atsirado frize!
Durkes anekdotas nomer:бля5
Uzrasas ant durnyno lovos tumbachkos (spinteles) su atdarytais stalciais bei atdarytom durim. PARODA MOKAMA. AS TAU PARODAU KA TURI. TU MAN PARODAI KA TU MOKI. alternatyvus uzrasas NES TAI TIK TUSTI DELNAI. AR TU DAUGIAU TURI?
2rkes anikdot nr4.
Xotj moja familia lazutka, vse taki ja ne lazyiu po chuzhym palatam bez tsely.
(Uzrasas ant palatos skirtas potencialiems palatoms ilgapirsciams)
Yra ir gerų dalykų, gerai, kad yra Spotify integracija, kuri leidžia paklausyt dainų previews, ir apie kurią kalbėta buvo dar 2017 berods. Dėl šito džiaugiuos
2012 m. vasario 9 d. 19:49:26
Buvo beprasmis, tačiau nebūčiau aš, jeigu nesugalvočiau jam paaiškinimo
R - mano vardo pirmoji raidė.
7 - mano mylimiausias vienženklis skaičius.
W - Kasiopėjos žvaigždyno forma. Žavingiausias žvaigždynas, kurio pirmiausia ieškau, pamačiusi žvaigždėtą dangų.
A - ametistas - akmuo, kurį mėgstu nešioti, nes jis gražus ir sugeba sudėlioti išsibarsčiusias mintis. Plačiąja prasme mano talismanas.
2012 m. vasario 9 d. 08:53:12
Nežinau , mano vaizduotė gan išlavinta
Nėra nei prasmės , nei reikšmės.
2012 m. vasario 9 d. 02:44:25
Tai reikšmė ar prasmė? Manau žodis prasmė įvardija kokį nors veiksmą, paskirtį, etc.
O nicko reikšmė būtų įdomi žmonėms, kurie tarkim nežino jūsų nicko skaičių [kaip tarkim R7Wa aš net nemoku ištart, o kitus nežinau kaip tart skaitmenis: LT ar ENG kalba]
Pasikartosiu apie savo nicko reikšmę: Susigalvojau sau tokį vardą, bet po to pažiūrėjau interneto enciklopedijoje, tai nesąmonė kažkokia, tikrai:Silentists (n.) : A group of women who protest motion and sound
Nes aš sumiksavau du žodžius į 1 hibridą - Science Silence , kas reikštų Mokslas Tyla.
O Very crazy enough reiškia ne tas pats, kas kvailas (būtų:fool), piktas beprotis (būtų mad), crazy reiškia, bent jau man, lengvai paplaukusį bičą su kuriuo būna linksma ir nebūna nuobodu. dažniausiai. aplinkiniai žodžiai tik pastiprina jį, bet esminis nick'as būtų: crazy.
2012 m. vasario 9 d. 02:38:16
Kazkada turejau pirmaji fotoaparata tokiu pavadinimu, tai su prisiminimais ji tiesiog uzsidejau daug negalvodamas. Dabar geriau buciau koks Liam, Prodigy garbei :)
2010 m. kovo 31 d. 10:30:59
2010 m. kovo 30 d. 23:05:07
populiariausia reiksme 'rauda'.Kad visko nezino ir patys anglu kalbos destytojai- sutinku, bet sis zodis tikrai ne is tu...Ir nustok cia aiskint 'nesvaik' ir taram param, manes visiskai nedomina tavoji nuomone ir pasisakymai.
matosi, kaip nedomina ;]
2010 m. kovo 30 d. 23:00:01
2010 m. kovo 30 d. 22:56:09
crazy, tai tavo anglu kalbos zinios prastos, nors nedemonstruotum.
na, tai net geriausi anglų mokytojai visko nežino, tad nesvaik su tuo nežinojimu. Kaži ar pati bent trečdalį angliškų žodžių žinai.
O šiaip labai nikas ,,originalus'', mat laidotuvių giesmė.
2010 m. kovo 30 d. 22:47:14
2010 m. kovo 30 d. 22:19:11
Mano nikas, na ta prasme, ne beprotis, o šiaip toks pašėlęs ;p
2010 m. kovo 30 d. 22:01:46
2010 m. kovo 30 d. 21:59:03
2010 m. kovo 30 d. 21:57:38
2010 m. kovo 30 d. 21:52:18
2010 m. kovo 30 d. 20:48:08
2010 m. kovo 30 d. 20:16:29
2010 m. kovo 30 d. 20:13:05
2010 m. kovo 30 d. 20:11:00
2008 m. balandžio 19 d. 21:31:49