| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | One SlipPink Floyd |
||||
| einaras13 | The WheelsPeter Hammill Riedant link Peter Hammill koncerto Varšuvoje |
||||
| Konditerijus | Love Song to a VampireSteve Hackett |
||||
| Sahja | The Die Is CastEnigma |
||||
| DjVaids | Penthouse Girl, Basement BoySarah Cracknell |
||||
| malia | TyrantOneRepublic |
2008 m. spalio 2 d. 15:23:50
2008 m. spalio 1 d. 20:33:04
nenoriu veltis,bet,lenku nemegstu... tad,tegu nevaro tomitas ant kitu,o eina klausyt savo muzikos,ir visi gyvena laimingai... vieni kaime,kiti mieste,kiti tegu ir tvarte,koks skirtumas...
Malacius , as irgi daug ko nemegstu .
lenkai ir vilnius turi rysiu.. tiesa sakant,tai tas pats
2008 m. spalio 1 d. 20:28:29
2008 m. spalio 1 d. 19:09:56
2008 m. spalio 1 d. 18:42:49
2008 m. spalio 1 d. 18:38:55
eik tomitai sudo klausai geriausia ju daina lolipop
Debile , nesupratau ka parasei.
pats debilas, jei nesupranti ka kiti raso
visi yra protingi labai, kai lygina su tavim, net sunys, ziurkes
Visi tavo kalba (keiksmazodziai ir panasiai), avatar'as, megstama muzika parodo, kad tu esi 10metis isgirdes pirmakart hip-hop(ir tai lievu)ir likes suzavetas...bet nieko ateis ir tavo laikas tada ir suprasi kas yra tikra muzika bei suprasi, kad spider-man nera gerai ypac tokiems vaikams kaip tu
2008 m. spalio 1 d. 18:33:39
nenoriu veltis,bet,lenku nemegstu... tad,tegu nevaro tomitas ant kitu,o eina klausyt savo muzikos,ir visi gyvena laimingai... vieni kaime,kiti mieste,kiti tegu ir tvarte,koks skirtumas...
Malacius , as irgi daug ko nemegstu .
2008 m. spalio 1 d. 18:32:35
nu just shut up petka...tu man esi didesnis kaimas su savo keiksmazodziais ir nesivaldymu...chamas
Zinau , kad nesupranti siu "keiksmazodziu" , kadangi iki jusu kaimo dar tai neatejo. Ir nepavydek , Sudas nesviestas , Kaunas - nemiestas.
kaip tik tokie nusistamymai, rasizmai (cia ne tavo atveju) ir tt yra kvailumo irodimas, tavo kvailumo... zinau, dabar pasakysi "pats tu toks", bet vat butent tokie teiginiai ir nesamones kurias tu rasai parodo kiek tau metu.... tikrai ne 16.. tu esi kvalys... kad ir ka sakysi, to nepaneigsi... visi kvailiai mano kad jie protingi. bet aplinkiniai supranta, koks esi kvailas.
Tu turbut sakai apie save , bet supranti as ne toks , kaip tau bebutu gaila , dauneli Kavenskai. Nesinervink , Kavenskai , juk cia tik internetas .
2008 m. spalio 1 d. 18:00:26
2008 m. spalio 1 d. 17:50:12
Visi tavo kalba (keiksmazodziai ir panasiai), avatar'as, megstama muzika parodo, kad tu esi 10metis isgirdes pirmakart hip-hop(ir tai lievu)ir likes suzavetas...bet nieko ateis ir tavo laikas tada ir suprasi kas yra tikra muzika bei suprasi, kad spider-man nera gerai ypac tokiems vaikams kaip tu
2008 m. spalio 1 d. 16:13:51
nu just shut up petka...tu man esi didesnis kaimas su savo keiksmazodziais ir nesivaldymu...chamas
Zinau , kad nesupranti siu "keiksmazodziu" , kadangi iki jusu kaimo dar tai neatejo. Ir nepavydek , Sudas nesviestas , Kaunas - nemiestas.
kaip tik tokie nusistamymai, rasizmai (cia ne tavo atveju) ir tt yra kvailumo irodimas, tavo kvailumo... zinau, dabar pasakysi "pats tu toks", bet vat butent tokie teiginiai ir nesamones kurias tu rasai parodo kiek tau metu.... tikrai ne 16.. tu esi kvalys... kad ir ka sakysi, to nepaneigsi... visi kvailiai mano kad jie protingi. bet aplinkiniai supranta, koks esi kvailas.
2008 m. spalio 1 d. 13:02:40
2008 m. spalio 1 d. 13:01:36
2008 m. rugsėjo 29 d. 20:55:11
Man jis visai patinka. Saunu, jog laimejo mtv apdovanojima!!!
vienas komentaras i tema
2008 m. rugsėjo 29 d. 19:55:21
2008 m. rugsėjo 29 d. 19:50:45
2008 m. rugsėjo 29 d. 19:44:13
nes tu sneki bereisybes...paziurek i save nors karta...varai ant musu (be irodymu) tik del to kad mes kaunieciai...daunelis
2008 m. rugsėjo 29 d. 19:43:21
2008 m. rugsėjo 29 d. 19:01:26
2008 m. rugsėjo 26 d. 20:03:52