Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
War_Zone (Užblokuotas)
2009 m. sausio 17 d. 20:36:28
Netgi ekvailaizeriuose kurie yra pvz mp3 playeriuose būna, garso tembro reguliatorius, galima nustatyti "metal", "rock", "jazz", "pop", "rap" ir t.t. režimus...
Ar ne tu kartais tokį terminai sugalvojai? Poppy music išvertus = aguonos muzika. Nesąmonė
Žodyne nerasi.Dažnai šis terminas naudojamas apibūdint popsišką muziką.Aš tai dažniausiai šį terminą atrandu muzikos grupių biografijose,dokumentiniuose filmuose apie muziką ir pan...
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. sausio 17 d. 19:55:05
War_Zone rašė: Pop tikrai nereiškia populiaru, aš tą gerai žinau.
Iš kur žinai? Visas pasaulis žino,o tu nenori pripažinti....
2009 m. sausio 17 d. 19:35:59
War_Zone rašė:
LowLife rašė: Metalistui popsas atrodys soft ar pop rokas ir pan...
Taip ir yra... Po popso terminu patenka grynas šūdpopsis [minedai, cicinai, yva ir t.t.] ir visokie su "pop" pop rock, pop-emo, pop-punk, popsovos technuškės, arba rokelis kuris per žingsnį nuo popso...
Tai tavo toks supratimas,yra klaidingas.Pop tereiškia populiaru...viskas...labai paprasta...
2009 m. sausio 17 d. 17:34:56
LowLife rašė: Metalistui popsas atrodys soft ar pop rokas ir pan...
Taip ir yra... Po popso terminu patenka grynas šūdpopsis [minedai, cicinai, yva ir t.t.] ir visokie su "pop" pop rock, pop-emo, pop-punk, popsovos technuškės, arba rokelis kuris per žingsnį nuo popso...
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. sausio 17 d. 16:44:20
KingRoach rašė: LowLife << dekui uz tavo pastangas isaiskint (man?) apie muzika ir jos zanrus/stilius visas tas suvokimas yra sumaisytas butent tu zmoniu, kurie i suns dienas deda radija ir tv. + tokio muzikos stilio kaip pop, nuo 90`s laiku jau kaip ir nebera, todel su tais issireiskimais yra painiava, kuria tu cia be reikalo uzvelei. Alternatyvininkam praktiskai visa svetima muzika yra popsas, todel as prie ju prisitaikau ir siulau i tai nebesigilinti.
Iš tikro gaunasi painiava,bet dažnai matau,kad žmonės visai maišo.Metalistui popsas atrodys soft ar pop rokas ir pan...
LowLife << dekui uz tavo pastangas isaiskint (man?) apie muzika ir jos zanrus/stilius visas tas suvokimas yra sumaisytas butent tu zmoniu, kurie i suns dienas deda radija ir tv. + tokio muzikos stilio kaip pop, nuo 90`s laiku jau kaip ir nebera, todel su tais issireiskimais yra painiava, kuria tu cia be reikalo uzvelei. Alternatyvininkam praktiskai visa svetima muzika yra popsas, todel as prie ju prisitaikau ir siulau i tai nebesigilinti.
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. sausio 17 d. 15:59:56
Žmonės,popsu vadina popmuziką,nes nesupranta,kad popsas yra iškritinė terpė - banalios,menkavertės muzikos dalis.O popmuzika - visa populiari muzika,nesvarbu kokia jos stilistika...
2009 m. sausio 17 d. 15:57:53
KingRoach rašė: LowLife << nu cia mes kalbam lyg lentynoj butu tarybines desreles, o kitos kazkoks deficitas del savo prastesnes sudeties ar idomesnio, keistesnio skonio. Tada tarybines gaunasi popsas, nes ju daug visur, jos skanios, jas visi perka. Importines desreles tampa geras dalykas vien del to, kad jos ne tokios paklausios ar skanios ir as neva busiu kietas jas valgydamas. Sita dalyka as suprantu ir su tuo susitaikau, taip buvo ir bus popsas uzknisa, bet be jo uzknistu visa kita
Pvz,aš nepasakyčiau,kad klausai popsą.Sakyčiau,kad klausai pop,arba popmuziką,nes yra grupių,kurios groja mixą - netgi skirtingas stilistikas,tačiau žmonėms jas lengviau pavadinti pop,negu vardinti visus stilistikas,į kurias ta grupė linkusi.Pavyzdys su Skamp - jie grojo įvairiausisu žanrus,tačiau ją vadina pop grupe.Tie kurie vadina popsu,jie klysta.
2009 m. sausio 17 d. 15:51:20
KingRoach rašė: LowLife << nu cia mes kalbam lyg lentynoj butu tarybines desreles, o kitos kazkoks deficitas del savo prastesnes sudeties ar idomesnio, keistesnio skonio. Tada tarybines gaunasi popsas, nes ju daug visur, jos skanios, jas visi perka. Importines desreles tampa geras dalykas vien del to, kad jos ne tokios paklausios ar skanios ir as neva busiu kietas jas valgydamas. Sita dalyka as suprantu ir su tuo susitaikau, taip buvo ir bus popsas uzknisa, bet be jo uzknistu visa kita
Dabar suprantu,jog esi vienas iš tų,kurie popso sąvoką supranta klaidingai.Paprasčiausiai yra iškreipiamos terminų reikšmės,dėl ko žmonės yra klaidinami.Bent Lietuvoje.Visa tiesa yra ta,kad popsas yra blogoji popmuzikos dalis,o daug kas popsą priskiria popmuzikai.Tai yra klaidinga...
LowLife << nu cia mes kalbam lyg lentynoj butu tarybines desreles, o kitos kazkoks deficitas del savo prastesnes sudeties ar idomesnio, keistesnio skonio. Tada tarybines gaunasi popsas, nes ju daug visur, jos skanios, jas visi perka. Importines desreles tampa geras dalykas vien del to, kad jos ne tokios paklausios ar skanios ir as neva busiu kietas jas valgydamas. Sita dalyka as suprantu ir su tuo susitaikau, taip buvo ir bus popsas uzknisa, bet be jo uzknistu visa kita
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. sausio 17 d. 15:34:10
KingRoach rašė: LowLife << as pripazystu muzika. Muzika kuri susideda is ivariausiu daliu, stiliu tarp kuriu ir alternatyvas. Bet tokio kvailo ideologinio judejimo tikrai nepripazinsiu.
Iki Andriaus sitiek vaiku tikrai nebuvo isikande tos frazes
Tu nesupranti.Gal tai ir buvo reklaminis triukas,tačiau tą frazę,[gal ir nelygiai tokią pačią,tačiau su ta pačia prasme],žmonės naudojo,naudoja ir naudos.Tai prasminga frazė.Ta frazė reklamuoja teigiamą dalyką,kodėl jos prasmė turėtų būti nuvertinta...
2.Ne argumentas siai dainai.
3.Naivi bukagalvio nuomone, kuri neturi nieko bendro su muzika.
4.Ten matai niekas su gitara nebrazdina tai tau gal nlb savita.. Bet dekui kad demonstruoji savo neisprusima.
5.Cia jau panasiau i kazkoki neissivysciusi meginima apkaltinti priedainis banalokai skamba, tik kad va kiti tie zodziai, kad ir ne poetiski (kas ir nepriklauso) vistiek turi prasme, kurios tu karta perforvardines daina tikrai neikirtai.
6.Katik apsiskelbei kad nemegsti rap`o hiphopo ir drysti lyginti siuos du? jeigu pats neusigaudai, paklausk kas zino, paiskins kaip ten yra.
KingRoach rašė: Crazyz << 4 tavo komentaras ne i TEMA turejai bene 20 min sugalvoti kazka tokio, del ko ta daina lieva.. Matyt nera taip lengvaq kaip atrodo Beja, nesupratau ko tau Povilaitis nepatinka, kad kvarksi kaip uzspringus varna.. kas yra, nelygis? ar tarp paaugliu stasys jau irgi lievas?
Aš 20min kaip sakai,net nesiruošiau galvoti,bet jau įkyrėjai.Na,estrados aš neklausau,klausau kokybiškos muzikos.
Lil Wayne lollipop
1.Nemėgstu LilWAYNE kuriamos muzikos.
2.Apskritai nemėgstu rap,hip-hopo
3.Šią dainą galima būti palyginti su Minedo dainomis.
4.Skambesys,lyg surūgusio agurko čerškėjimas.
5.Žodžiai beprasmiai.
6.Na,iki Eminemo jam dar toli.
Crazyz << 4 tavo komentaras ne i TEMA turejai bene 20 min sugalvoti kazka tokio, del ko ta daina lieva.. Matyt nera taip lengvaq kaip atrodo Beja, nesupratau ko tau Povilaitis nepatinka, kad kvarksi kaip uzspringus varna.. kas yra, nelygis? ar tarp paaugliu stasys jau irgi lievas?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. sausio 17 d. 20:36:28
2009 m. sausio 17 d. 20:31:45
Pop tikrai nereiškia populiaru, aš tą gerai žinau.
Iš kur žinai?
Daug žmonių taip mano bet taip nėra... Pop = popsas [kaip kitaip anli6kai vadint?]
2009 m. sausio 17 d. 20:09:38
Iš kur žinai?
Daug žmonių taip mano bet taip nėra... Pop = popsas [kaip kitaip anli6kai vadint?]
2009 m. sausio 17 d. 20:07:26
Iš kur žinai?
2009 m. sausio 17 d. 19:57:16
Iš kur žinai?
2009 m. sausio 17 d. 19:55:05
Iš kur žinai?
2009 m. sausio 17 d. 19:41:37
2009 m. sausio 17 d. 19:35:59
Metalistui popsas atrodys soft ar pop rokas ir pan...
Tai tavo toks supratimas,yra klaidingas.Pop tereiškia populiaru...viskas...labai paprasta...
2009 m. sausio 17 d. 17:34:56
Metalistui popsas atrodys soft ar pop rokas ir pan...
2009 m. sausio 17 d. 16:44:20
LowLife << dekui uz tavo pastangas isaiskint (man?) apie muzika ir jos zanrus/stilius
2009 m. sausio 17 d. 16:34:24
2009 m. sausio 17 d. 15:59:56
2009 m. sausio 17 d. 15:57:53
LowLife << nu cia mes kalbam lyg lentynoj butu tarybines desreles, o kitos kazkoks deficitas del savo prastesnes sudeties ar idomesnio, keistesnio skonio. Tada tarybines gaunasi popsas, nes ju daug visur, jos skanios, jas visi perka. Importines desreles tampa geras dalykas vien del to, kad jos ne tokios paklausios ar skanios ir as neva busiu kietas jas valgydamas. Sita dalyka as suprantu ir su tuo susitaikau, taip buvo ir bus
Pvz,aš nepasakyčiau,kad klausai popsą.Sakyčiau,kad klausai pop,arba popmuziką,nes yra grupių,kurios groja mixą - netgi skirtingas stilistikas,tačiau žmonėms jas lengviau pavadinti pop,negu vardinti visus stilistikas,į kurias ta grupė linkusi.Pavyzdys su Skamp - jie grojo įvairiausisu žanrus,tačiau ją vadina pop grupe.Tie kurie vadina popsu,jie klysta.
2009 m. sausio 17 d. 15:51:20
LowLife << nu cia mes kalbam lyg lentynoj butu tarybines desreles, o kitos kazkoks deficitas del savo prastesnes sudeties ar idomesnio, keistesnio skonio. Tada tarybines gaunasi popsas, nes ju daug visur, jos skanios, jas visi perka. Importines desreles tampa geras dalykas vien del to, kad jos ne tokios paklausios ar skanios ir as neva busiu kietas jas valgydamas. Sita dalyka as suprantu ir su tuo susitaikau, taip buvo ir bus
Dabar suprantu,jog esi vienas iš tų,kurie popso sąvoką supranta klaidingai.Paprasčiausiai yra iškreipiamos terminų reikšmės,dėl ko žmonės yra klaidinami.Bent Lietuvoje.Visa tiesa yra ta,kad popsas yra blogoji popmuzikos dalis,o daug kas popsą priskiria popmuzikai.Tai yra klaidinga...
2009 m. sausio 17 d. 15:43:44
2009 m. sausio 17 d. 15:34:10
LowLife << as pripazystu muzika. Muzika kuri susideda is ivariausiu daliu, stiliu tarp kuriu ir alternatyvas. Bet tokio kvailo ideologinio judejimo tikrai nepripazinsiu.
Iki Andriaus sitiek vaiku tikrai nebuvo isikande tos frazes
Tu nesupranti.Gal tai ir buvo reklaminis triukas,tačiau tą frazę,[gal ir nelygiai tokią pačią,tačiau su ta pačia prasme],žmonės naudojo,naudoja ir naudos.Tai prasminga frazė.Ta frazė reklamuoja teigiamą dalyką,kodėl jos prasmė turėtų būti nuvertinta...
2009 m. sausio 17 d. 15:33:46
1.Ne argumentas. Kodel?
2.Ne argumentas siai dainai.
3.Naivi bukagalvio nuomone, kuri neturi nieko bendro su muzika.
4.Ten matai niekas su gitara nebrazdina tai tau gal nlb savita.. Bet dekui kad demonstruoji savo neisprusima.
5.Cia jau panasiau i kazkoki neissivysciusi meginima apkaltinti
6.Katik apsiskelbei kad nemegsti rap`o hiphopo ir drysti lyginti siuos du? jeigu pats neusigaudai, paklausk kas zino, paiskins kaip ten yra.
2009 m. sausio 17 d. 15:13:55
Crazyz << 4 tavo komentaras ne i TEMA
Aš 20min kaip sakai,net nesiruošiau galvoti,bet jau įkyrėjai.Na,estrados aš neklausau,klausau kokybiškos muzikos.
Lil Wayne lollipop
1.Nemėgstu LilWAYNE kuriamos muzikos.
2.Apskritai nemėgstu rap,hip-hopo
3.Šią dainą galima būti palyginti su Minedo dainomis.
4.Skambesys,lyg surūgusio agurko čerškėjimas.
5.Žodžiai beprasmiai.
6.Na,iki Eminemo jam dar toli.
2009 m. sausio 17 d. 15:00:17
2009 m. sausio 17 d. 14:56:05