KingRoach rašė: Crazyz << vis dar nei vieno argumento... DDD tu apsimeti ar isties esi toks apgailetinas? Popas uzkniso juodai yra Mamontovo reklaminis triukas, kuri iki siol is idejos ir principo kartoja rokeriai paaugliai. Jeigu taip ir toliau nevykusiai argumentuosi savo palaidas nesubrendusias mintys nutrauksim diskusija
Beprasmiška su tavim kažką diskutuoti.Nieko naujo nesugalvoji su tais argumentais savo?
Juokdarys.
Dar tokio estrados juokdario nebuvau matęs.
LowLife << as pripazystu muzika. Muzika kuri susideda is ivariausiu daliu, stiliu tarp kuriu ir alternatyvas. Bet tokio kvailo ideologinio judejimo tikrai nepripazinsiu.
Iki Andriaus sitiek vaiku tikrai nebuvo isikande tos frazes
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. sausio 17 d. 14:37:04
KingRoach rašė: Crazyz << vis dar nei vieno argumento... DDD tu apsimeti ar isties esi toks apgailetinas? Popas uzkniso juodai yra Mamontovo reklaminis triukas, kuri iki siol is idejos ir principo kartoja rokeriai paaugliai. Jeigu taip ir toliau nevykusiai argumentuosi savo palaidas nesubrendusias mintys nutrauksim diskusija
Apie Mamontovą nušnekėjai.Tik dėl to,kad nepripažysti alternatyvinio judėjimo...
Crazyz << vis dar nei vieno argumento... DDD tu apsimeti ar isties esi toks apgailetinas? Popas uzkniso juodai yra Mamontovo reklaminis triukas, kuri iki siol is idejos ir principo kartoja rokeriai paaugliai. Jeigu taip ir toliau nevykusiai argumentuosi savo palaidas nesubrendusias mintys nutrauksim diskusija
KingRoach rašė: Crazyz << tu vis dar nepasakei nei vieno argumento Ar taves mama nemoke, kad uz zodzius turi atsakyti? Buk zmogus, o ne eilinis "rokas jega" snargliukas ir pastovek uz savo nuomone
Jeigu tu dainos nemegsti, tu nekomentuoji arba blogesniu atveju isdestai kodel, nes tarkim as tave avinu juk nevadinu siaip sau
''Jeigu tu dainos nemegsti, tu nekomentuoji''<<
Kaip noriu taip ir komentuosiu.Tu gal jauties dievu,kad gali aiškint žmonėms?
''Buk zmogus, o ne eilinis "rokas jega" snargliukas''
1.Aš ir esu žmogus.Ką tu laikai žmogumi?Gal tau ateiviai yra tie,kurie klausos roko?
2.Labai klysti dėl roko,atidžiau pasižiūrėk ką klausau,ne vien roką,Stasy.
3.Popsas užkniso juodai
Crazyz << tu vis dar nepasakei nei vieno argumento Ar taves mama nemoke, kad uz zodzius turi atsakyti? Buk zmogus, o ne eilinis "rokas jega" snargliukas ir pastovek uz savo nuomone
Jeigu tu dainos nemegsti, tu nekomentuoji arba blogesniu atveju isdestai kodel, nes tarkim as tave avinu juk nevadinu siaip sau
Pasigydyk Stasy,išmok rašyt.
Pats nepripažįsti,kad esi dalbajobas,gerbk kitų nuomonę,kam tie argumentai?užtenka kelių žodžių apibūdinti dainą.
Jei aš nemėgstu jos,turiu sakyti ''wow,kokia 'graži' daina''?
LoseControl << tas mazylis per savaite milijona prastume, (geriausiai parduodamas siu metu albumas) bet juk visai ne tame esme.. kvailiausias dalykas lyginti roko legendas su jaunu, vos pernai pripazintu atlikeju, nemanai?
Topai man nera svarbus kiek idomus.
KingRoach rašė: Rolling Stone's Top 10 Albums Of 2008:
10 Vampire Weekend - Vampire Weekend
09 Metallica - Death Magnetic
08 Beck - Modern Guilt
07 Coldplay - Viva la Vida or Death and All His Friends
06 Santogold - Santogold
05 John Mellencamp - Life, Death, Love and Freedom
04 My Morning Jacket - Evil Urges
03 Lil Wayne - Tha Carter III
02 Bob Dylan - Tell Tale Signs:The Bootleg Series Vol. 8
01 TV on the Radio - Dear Science
ir Jei jau nori kalbėti apie topus ir tt, tai kad ir dar viena sena gera grupė ACDC pardavė savo albumą (jav) du milijonus kartų, kai tavo mažylis pardavė tiek pat per pusę metų. Gali neprikaišiot.
mechanical_animal rašė: KaunasLad>> kad si fraze labai taikli, ir nieko bendro neturinti su mano asmeniniu gyvenimu, kaip gaila kad tavo fantazija gana siauroka ir susiveda tik i viena taska
TWO>> yra vyresniu zmoniu kurie klauso ir russkoe radio, tai kur gi tas tikrasis rodiklis?
nedaryk sau gėdos
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
KaunasLad>> kad si fraze labai taikli, ir nieko bendro neturinti su mano asmeniniu gyvenimu, kaip gaila kad tavo fantazija gana siauroka ir susiveda tik i viena taska
TWO>> yra vyresniu zmoniu kurie klauso ir russkoe radio, tai kur gi tas tikrasis rodiklis?
O pats geriausias dalykas, kad KR pateiktame nenuginčyjamai teisiame Rolling Stone žurnalo tope aukščiau Lil Wayno su savo čiulptuku yra Bob Dylan, ir,na,ne rokas,bet ir ne šiųmetinė naujiena, ar ne?
Bet ne prie KR reikia kabinėtis. Iš vis,kabinėtis nereik. Žmonėms patinka, atlikėjui gerai,viskas nuostabu, ir nemanau,kad kas nors ir tikisi iš visų MTV numylėtų popso klodų rasti ką nors geresnio,vertingesnio ir t.t.
Tad,pagal šių dienų standartus - tai gerai,nuostabus, prasmingas ir įkvepiantis gabalas.
Na,lieku atviras popsistų kritikai,nes visgi,tik dar vienas 80's rock mėgėjas.
vait straipsų ir koldplėjų dar klauso ir kiek vyresni žmonės, bet lil veinų tai nesu mačius kad koks vyresnis žmogus klausytų
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. sausio 17 d. 14:47:47
Crazyz << vis dar nei vieno argumento...
Beprasmiška su tavim kažką diskutuoti.Nieko naujo nesugalvoji su tais argumentais savo?
Juokdarys.
Dar tokio estrados juokdario nebuvau matęs.
2009 m. sausio 17 d. 14:47:33
Iki Andriaus sitiek vaiku tikrai nebuvo isikande tos frazes
2009 m. sausio 17 d. 14:37:04
Crazyz << vis dar nei vieno argumento...
Apie Mamontovą nušnekėjai.Tik dėl to,kad nepripažysti alternatyvinio judėjimo...
2009 m. sausio 17 d. 14:33:45
2009 m. sausio 17 d. 14:27:41
Crazyz << tu vis dar nepasakei nei vieno argumento
''Jeigu tu dainos nemegsti, tu nekomentuoji''<<
''Buk zmogus, o ne eilinis "rokas jega" snargliukas''
1.Aš ir esu žmogus.Ką tu laikai žmogumi?Gal tau ateiviai yra tie,kurie klausos roko?
2.Labai klysti dėl roko,atidžiau pasižiūrėk ką klausau,ne vien roką,Stasy.
3.Popsas užkniso juodai
2009 m. sausio 17 d. 14:15:09
2009 m. sausio 17 d. 14:05:58
Crazyz << nebutum apsikokojas mazvaikis rokeris, argumentu parasytum
Pats nepripažįsti,kad esi dalbajobas,gerbk kitų nuomonę,kam tie argumentai?užtenka kelių žodžių apibūdinti dainą.
Jei aš nemėgstu jos,turiu sakyti ''wow,kokia 'graži' daina''?
2009 m. sausio 17 d. 13:53:17
2009 m. sausio 17 d. 13:50:24
2009 m. sausio 17 d. 13:42:58
Topai man nera svarbus kiek idomus.
2009 m. sausio 12 d. 17:22:48
2009 m. sausio 12 d. 16:03:53
LoseControl << ka cia tuo norejai pasakyti? ir taip ir anaip, ir is kito galo ziurejau.. nesupratau
Jums popsistams labai svarbu tie topai kaip matau, ir kiek kas parduoda. Tai aš norėjau palyginti kiek kartų geriau parduodami dar vis senių albumai.
2009 m. sausio 12 d. 14:52:02
2009 m. sausio 12 d. 12:44:08
2009 m. sausio 6 d. 16:46:30
Rolling Stone's Top 10 Albums Of 2008:
10 Vampire Weekend - Vampire Weekend
09 Metallica - Death Magnetic
08 Beck - Modern Guilt
07 Coldplay - Viva la Vida or Death and All His Friends
06 Santogold - Santogold
05 John Mellencamp - Life, Death, Love and Freedom
04 My Morning Jacket - Evil Urges
03 Lil Wayne - Tha Carter III
02 Bob Dylan - Tell Tale Signs:The Bootleg Series Vol. 8
01 TV on the Radio - Dear Science
ir Jei jau nori kalbėti apie topus ir tt, tai kad ir dar viena sena gera grupė ACDC pardavė savo albumą (jav) du milijonus kartų, kai tavo mažylis pardavė tiek pat per pusę metų. Gali neprikaišiot.
2009 m. sausio 4 d. 20:57:24
KaunasLad>> kad si fraze labai taikli, ir nieko bendro neturinti su mano asmeniniu gyvenimu, kaip gaila kad tavo fantazija gana siauroka ir susiveda tik i viena taska
nedaryk sau gėdos
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. sausio 4 d. 20:40:51
2009 m. sausio 4 d. 19:05:02
Bet ne prie KR reikia kabinėtis. Iš vis,kabinėtis nereik. Žmonėms patinka, atlikėjui gerai,viskas nuostabu, ir nemanau,kad kas nors ir tikisi iš visų MTV numylėtų popso klodų rasti ką nors geresnio,vertingesnio ir t.t.
Tad,pagal šių dienų standartus - tai gerai,nuostabus, prasmingas ir įkvepiantis gabalas.
Na,lieku atviras popsistų kritikai,nes visgi,tik dar vienas 80's rock mėgėjas.
2009 m. sausio 4 d. 17:51:30
pats laikas tau sugrizti i savo smelio deze ir statyti smelio pilis kuriose gyvena karaliai koldplejai ir princai wait straipsai
vait straipsų ir koldplėjų dar klauso ir kiek vyresni žmonės, bet lil veinų tai nesu mačius kad koks vyresnis žmogus klausytų
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. sausio 4 d. 16:58:24
dar kaip račkiom da kitaja
pastoviai šią frazę vartoji. ko gero, tamstai dažnai tokioje pozicijoje tenka stovėti.