Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kaip jums Lil Wayne dainos "Lollipop" vaizdo klipas?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
LoseControl
2009 m. sausio 4 d. 16:51:21
Pasakiau tiesa, kuri nepatiko, ir jis bandė įžeisti mano mėgstamą grupę kurios abejoju ar išvis klausė daugiau nei viena dvi dainas. Kaip vaikiška.

Atsakyti
LoseControl
2009 m. sausio 4 d. 16:37:39
Gerai argumentavai.

Atsakyti
mechanical_animal
2009 m. sausio 4 d. 16:37:12
pats laikas tau sugrizti i savo smelio deze ir statyti smelio pilis kuriose gyvena karaliai koldplejai ir princai wait straipsai

Atsakyti
LoseControl
2009 m. sausio 4 d. 16:32:13
Jie yra profesionalesni už bet kokį atlikėją kurį tu klausai.

Atsakyti
LoseControl
2009 m. sausio 4 d. 16:25:50
Ką tu ten matai, limuzinus ir mergas, daugiau nieko. Nors tave visada traukė vaizdas labiau nei garsas, ane? Koldplėjai ir kiti negali išleisti tokio klipo su brangiom mašinom, nes jie neišleidžia masėms be nuomonės dainų kurias ima kaip zombiai. Dėl to nešvaisto pinigų ir tokiems šūdiniems klipams.

Atsakyti
mechanical_animal
2009 m. sausio 4 d. 16:21:01
puikus darbas! stilingai blizgantis, grazus ir mielas akiai klipas! iki tokio klipo klounams koldplaidininkams, kileriams ir keanininkams dar kaip račkiom da kitaja

Atsakyti
War_Zone (Užblokuotas)
2008 m. gruodžio 24 d. 20:03:56
Lil Wimp - lollicock

Atsakyti
Blackened
2008 m. gruodžio 24 d. 19:51:15
Nenori tuščiai įrodinėti, mano "pazeistas, isbalansuotas supratimas apie elementarius dalykus to nesupras"... Vaje, vaje, papasakok bobutei, KingRoach. Man toks jausmas, kad pats argumentuotai negali parodyti kuo jau tokia puiki šita lėkšta dainelė. Nežinai ką pasakyti, todėl išsisukinėji. Ir žinai, su mielu noru dar pasiputočiau ir pasikapočiau, bet... nemanau, jog verta.

2008 m. gruodžio 24 d. 19:30:28
Linksmų. Pasakyk, kas šioj dainoj ypatingo, o ne išsisukinėk kaip visada .

Atsakyti
KingRoach
2008 m. gruodžio 24 d. 19:10:30
Blackened << toks ispudis kad visai nesupratai mano komentaro ir dabar puoli "kapotis" lyg butum izeista.. Nugi paskaityk dar karta, as nei zodzio pries tavo klausoma muzika, jos kilnuma, saunuma ar isliekama verte.. Man tik trp keista kaip toks vienpusiskas, kategoriskas ir uzkerpejas zmogus kaip tu sugebi kritikuoti muzika, kurios pasak saves niekaip nesupranti?
Nuraminsiu, kad i joki kelia as taves nesiruosiu vesti, ir tikrai nenoriu cia pats kazko tusciai irodineti.. Uz mane kalba skaiciai, nominacijos ir like zmones kurie pastate atlikeja i viena eile su tavo numileta Metallica.
Mielai tau ir "LoseControl" paaiskinciau kdl Lil`Wayne toks nusipelnes ir ka turi jo taspats lollipopas, bet bijau, kad jusu pazeistas, isbalansuotas supratimas apie elementarius dalykus to nesupras (nepulk putotis) aciu, graziu svenciu

2008 m. gruodžio 24 d. 15:53:48
>>KingRoach
Taip, žmogau, aš dar viena iš tų "nesusipratėlių", Floyd'ų, Zeppelin'ų gerbėjų. Ir žinai ką? Aš tuo didžiuojuos. Jau seniai supratau kas yra muzika, ko verta melodija, muzikinės kompozicijos, galų gale - žodžiai. Sakyk ką nori, vadink mane mažvaike jei jau taip patinka - prašom. Neįsižeisiu, nes jau apsipratau su panašaus plauko tipais, kaip kad tamsta.
Ir taip - aš neklausau tokios muzikos, kurią atlieka Lil Wayne ar panašaus braižo atlikėjai. Nerandu joje absoliučiai NIEKO. Nieko pozityvaus. Man nepatinka kompiuteriu gaminama muzika, blizgučiai ir dainų tekstai apie kvailus, lėkštus dalykus tokiem "greito maisto" vartotojams, kaip kad pats esate.
Prašau man parodyti kažkokią prasmę dainoje, su žodžiais: "she licked me like a lollipop"? Gal aš kažko nesuprantu? Gal čia slypi kažkokia prasmė "tarp eilučių"? Tokiu atveju, tamsta galėtumėte mane apšviesti. Kad aš kvailelė, daugiau nei 15 metų besiklausanti roko, metalo, džiazo, bliuzo ir klasikos pagaliau ateičiau į "teisingą" kelią.
O dėl Rolling Stones geriausių albumų... Jau seniai šis žurnalas yra giliai komercinis ir man, tiesą pasakius, visiškai nusispjaut kelintoje vietoje tuose a la topuose yra tamstos numylėtasis Lil Wayne. Jau daug kartų sakiau - top'ai man yra visiškai nesvarbūs ir aš į juos nekreipiu dėmesio. nesvarbu kiek statistikos man pateiksit, kol neišgirsiu svarių komentarų kodėl tokia muzika yra vertinga, turinti išliekamąją vertę, prasminga ar muzikine prasme originali.
Prašom nesikuklinti, pasireikškit. Apšvieskit "menkučių, statiškai aklų, konservatoriškų, "80`s rock rules" komentarų" autorę.

2008 m. gruodžio 24 d. 15:36:12
O ką tu pozityvaus randi šioj dainoj? Gal tai kad šita daina populiari ir nėra iš devinto ar aštunto dešimtmečio?

Atsakyti
KingRoach
2008 m. gruodžio 24 d. 15:30:27
Blackened - dar vienas floydu, zepelinu, rolingu gerbejas (verksiu)

num dekui uz tavo menkuti, statiskai akla, konservatoriska, "80`s rock rules" komentara
Jau pasimokiau ir nenoriu veltis i beprasmiskai klampias diskusijas. Turi savo filosafija tai turek, neklausai "svetimos" muzikos neklausyk, bet komentara buk zmogus parasyk padoru.. Dabar tavo nuomone kuri panasesne i kritika yra kaip mazo vaiko (saule geltona, jura melyna, medis zalias ir pan.)
As tikrai nesitikiu, kad rasi kazka pozityvaus sitoj dainoj ar visoj Lil`Wayne kuryboj, bet pasistenk nors trp pagarbos parodyt. Kadangi jau metai neaiskios kilmes komentarus is jutubo, tai as tau geriau faktus mestelsiu

Rolling Stone's Top 10 Albums Of 2008:

10 Vampire Weekend - Vampire Weekend
09 Metallica - Death Magnetic
08 Beck - Modern Guilt
07 Coldplay - Viva la Vida or Death and All His Friends
06 Santogold - Santogold
05 John Mellencamp - Life, Death, Love and Freedom
04 My Morning Jacket - Evil Urges
03 Lil Wayne - Tha Carter III
02 Bob Dylan - Tell Tale Signs:The Bootleg Series Vol. 8
01 TV on the Radio - Dear Science

2008 m. gruodžio 22 d. 20:48:38
RaptorJM rašė:
Hottratt rašė:
Tokio šlamšto neklausyčiau daugiau nei pusę karto

Atsargiai atsargiai, juk jei Lil Wayne'as laimės granny apdovanojimą, turėsi atsiprašyti bent 4 kartus

Taip, bet granny'iai jau nebe prestižas

2008 m. gruodžio 22 d. 20:40:00
Raptor>> šiaip tai jeigu atlikėjas turi pasisekimą topuose tai jis yra geras
Blackened> Tie komentarai, uj taip tiesiai į širdį, skaudūs. Taip jam ir reikia

Atsakyti
Blackened
2008 m. gruodžio 22 d. 18:25:59
Na, paklausiau aš to "Lollipop". Prajuokino, rimtai. Jau to Lil Wayne balsas. Hmmm.... Dabar žinau, ką reiks parašyt temoje "Nepatinkantis balsas" O daina visiškai kvaila, dainos žodžiai - apie nieką. Klipas - labai jau tipinis darbas. Daugelis tokio braižo atlikėjų kuria tokius pat klipus: menkai apsirengusios merginos, limuzinai, blizgučiai ir pan. Žodžiu, mažai ko vertas reikalas.
O youtubėje patiko man vienas komentaras:
"1.) Lil wayne sounds like he has a cock down his throat
2.) He's a wannabee rapper
3.) Static Major sounds better than him
4.) Rap sucks, they just talk about drugs, money, sex, more sex, and booze. :L
5.) His 'lollipop' couldn't been seen even with a microscope"
Sukėlė šypseną.

2008 m. gruodžio 22 d. 18:13:55
Hottratt rašė:

Atsargiai atsargiai, juk jei Lil Wayne'as laimės granny apdovanojimą, turėsi atsiprašyti bent 4 kartus

2008 m. gruodžio 22 d. 16:59:46

2008 m. gruodžio 21 d. 13:17:28
Pasiklausiau dainos, nes apie ją kalba labai labai nemažai, o kaip tik tuo metu ją ir grojo. Pamačiau ir klipą. Nepatiko ir tas ir tas, pasakiau - nepatinka. Viskas, nuoširdu kaip tik begali būt.

2008 m. gruodžio 21 d. 12:53:19
RaptorJM << paprasiau i tema... tai ne, jam dabar verkslenti reikia, braukiant asara sentimentaliai pamineti teveliu muzika, ir nesuprantu kuriu velniu kiekviena posta tauzyti apie mane kaip apie pirmo plano personaza ?
Siulau verciau pradeti nuo to, kam isvis sita tema palietei, turint galvoje, kad nieko panasaus gyvenime neklausei ir neklausysi va cia isties idomu ir visai malonu butu isgirsti nuosirdu atsakima be papildomu issidirbinejimu. aciu

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Sodom Sodom
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 2142
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 220974