Dar tokio grybo tai nesu mates, geda buvo ziuret. Ypac "pasizymejo" broliukas Lavrinovicius. Jei taip toliau, tai nieko gero nebus. Nei Eurolygos nei LKL netures
Visai streikuoja man atmintis... Tikrai atsimenu kaip rašiau komnentarą apie ketvirtadienio varžybas, bet jo čia nėra, negi neišsiunčiau? O gal į kokią kitą temą netyčia parašiau ?? Nu žodžiu, parašysiu dar kartą, tik gal trumpiau...
Šiaip mačas man, kaip bebūtų keista, mažai emocijų sukėlė, kažkas šnibždėjo, kad vakar buvo ne Žalgirio diena, o tai atsispindėjo ir rezultate ir pačiame žaidime, todėl nelabai tikėjausi pergalės. Bet vien Sireikos tikrai negalima kaltinti, juk ne jis pridarė begalę klaidų, ne jis prametė baudas ir šiaip metimus, nors aišku, jis turėjo valdyti komandą ir patarti ką kam padaryti, kad ištaisytų padėtį ...
Reikia guostis, kad nors nelabai daug lemiančios varžybos, dar bus galima atstatyti padėtį grupėje per kitas varžybas... Pradedam nuo Barselonos
del sireikos minutiniu tikrai yra ko skustis... iswis per shitas rungtynes jis tik wiena pertraukele eme o ir ta ne laiku... klaidos irgi baisios, sunku ziureti buwo ir tiesa pasakius nuo pradziu buvo galima nuspeti maco baigti...
nu bet tiek to gris packas wiskas susitwarkys.
ajna nx galiu pasakyt debilas sireika tikrai kai kmanda jau po biski isibega tai pist minutę paima o kai duobej tai px tegul losia ramiaia ramiai ajnna jis nx niekad nevarau ant sireikos kad jis daunas bet daba negliu bbdoj koks as piktas...
Lentsas rašė: Negirdejau vakar naujienu, ar pekas atsigavo? biski uzpyliau vakar tai ir praleidau.
Kažko naujo negirdėjau, todėl manau, kad šiandien Packas dar nežais. Kai paskutinį kartą skaičiau, tai kokias dvi savaites neprisidės prie komandos, gydysis, o tos dvi savaitės dar nepraėjo... Šiaip negarantuoju, nes žinių neklausiau ir niekur nemačiau šią savaitę, kad apie jį ką nors naujo rašytų. Nu praeitą ketvirtadienį susitvarkėm ir be Packo, tikiuosi kad ir šį pavyks
Jau rytoj! Jau rytoj rungtynės su Liublianos "Olimpia" ... Gal gi pagaliau juos įveiksim, varžovai tikrai ne stebuklingai stiprūs,taigi įveikiami , reikia tik žaisti kaip praeitą savaitę ar dar geriau ir galėsim rytoj vakare švęsti.
Manau, kad laimėsim kokių 6 taškų skirtumu , nedaug, bet pakankamai nors tikiuosi, kad daugiau, bet nenoriu suteikti sau tuščių vilčių... Žiūrėsim rytoj kaip ten bus...
zalgirio sportine forma nereali, demonstruoja toki zaidima, kokio visi ish ju tikis. jei ir toliau taip varys, iki finalo ketverto turetumem nueit. o ten jau visko gali but;]
Šaunuoliai žalgiriečiai. Labai gražus žaidimas buvo. Tik 3 ketvirty atsipalaidavo, bet gerai, kad vėliau atsitiesė.
Rašau tik dabar, nes vakar sunervino internetas - lūžinėjo..
valio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! padarem graikus. beardas bagatskis ir timinskis, va cia tai trijule vakar buvo. bagatskis kaip pabludes is tritaskiu uzlaide.beardas is pradziu sunkiai sunkiai, bet 4 kelinuke parode, kad jis dar turi smarves. saunuoliai
laaabai super rungtynes buvo!!! suzaide kaip niekad gerai, nmeskaitant 3 kelinio, bet jie laimejo ir nutrauke ta kvaila tradicija laimet kas2 varzybas saunuoliai
JĖĖĖ, laimėjom !!! rezultatas 81-71 Žalgirio naudai, aišku . Su tuo jus visus ir sveikinu. Viskas, kas buvo bloga, užsimiršo, liko tik geras rezultatas... gerai išsivertėm ir be Packo, tikėkimės ir ateinančią savaitę jo nepritruks, jei jis dar negrįš. Puiki diena, puiki pergalė, aš tikrai begalo laiminga ...
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2005 m. sausio 18 d. 23:21:22
2005 m. sausio 15 d. 00:29:07
2005 m. sausio 15 d. 00:13:55
Šiaip mačas man, kaip bebūtų keista, mažai emocijų sukėlė, kažkas šnibždėjo, kad vakar buvo ne Žalgirio diena, o tai atsispindėjo ir rezultate ir pačiame žaidime, todėl nelabai tikėjausi pergalės. Bet vien Sireikos tikrai negalima kaltinti, juk ne jis pridarė begalę klaidų, ne jis prametė baudas ir šiaip metimus, nors aišku, jis turėjo valdyti komandą ir patarti ką kam padaryti, kad ištaisytų padėtį
Reikia guostis, kad nors nelabai daug lemiančios varžybos, dar bus galima atstatyti padėtį grupėje per kitas varžybas... Pradedam nuo Barselonos
2005 m. sausio 14 d. 17:02:14
2005 m. sausio 14 d. 16:20:03
2005 m. sausio 14 d. 16:13:20
Sireikai Tanokos taip ilgai ant suolo nereikėjo laikyt ir su pertraukėlėm nesąmonės...
Aaii...
2005 m. sausio 14 d. 15:53:20
2005 m. sausio 14 d. 00:03:54
nu bet tiek to gris packas wiskas susitwarkys.
2005 m. sausio 13 d. 23:17:39
2005 m. sausio 13 d. 23:01:45
2005 m. sausio 13 d. 16:45:45
2005 m. sausio 13 d. 16:32:39
Negirdejau vakar naujienu, ar pekas atsigavo? biski uzpyliau vakar tai ir praleidau.
Kažko naujo negirdėjau, todėl manau, kad šiandien Packas dar nežais. Kai paskutinį kartą skaičiau, tai kokias dvi savaites neprisidės prie komandos, gydysis, o tos dvi savaitės dar nepraėjo... Šiaip negarantuoju, nes žinių neklausiau ir niekur nemačiau šią savaitę, kad apie jį ką nors naujo rašytų. Nu praeitą ketvirtadienį susitvarkėm ir be Packo, tikiuosi kad ir šį pavyks
2005 m. sausio 13 d. 16:00:42
2005 m. sausio 13 d. 15:55:20
2005 m. sausio 12 d. 17:15:50
Manau, kad laimėsim kokių 6 taškų skirtumu
2005 m. sausio 8 d. 23:03:38
2005 m. sausio 8 d. 19:55:46
Rašau tik dabar, nes vakar sunervino internetas - lūžinėjo..
2005 m. sausio 7 d. 10:05:54
2005 m. sausio 6 d. 23:54:49
2005 m. sausio 6 d. 23:40:21