Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

"Žalgiris" Eurolygoje

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 678910111213141516 ... 19
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
zix (Užblokuotas)
2005 m. sausio 6 d. 19:26:30
teisingai neskaitant pirmu eurolygos ryungtyniu kai pralaimejom tai
1 Maccabi +
2 Montepaschi+
3 Barcelona +
4 AEK +
5 Zalgiris
6 Scavolini-
7 Olimpija -
8 ASVEL -

2005 m. sausio 6 d. 17:17:15
Mirtis rašė:
Pastebėjau tendenciją: žalgiris vienas rungtynes laimi, kitas pralaimi, po to vėl laimi ir t.t. Jei taip bus ir toliau, tada drsiai galite morališkai ruoštis pralaimėjimui

Pastebėjau dar vieną tendeniją, kuri truputį mane užknisa: prieš stiprius laimim, o prieš lūzerius kišam... Reikia prieš visus laimėti ... Nu tikiuosi, kad dabar kai bus daug varžybų namuose, tai sugebėsim įveikti visus: ir stiprius ir silpnesnius.... Ir ne pagal seką laimim - pralaimim - laimim - pralaimim...

2005 m. sausio 6 d. 15:07:34
Pastebėjau tendenciją: žalgiris vienas rungtynes laimi, kitas pralaimi, po to vėl laimi ir t.t. Jei taip bus ir toliau, tada drsiai galite morališkai ruoštis pralaimėjimui

2005 m. sausio 6 d. 15:00:18
laukiam rungtynių. reiks alaus nusipirkt ir cipsu. bl, kad tik negautu, nes namuose jie moka susisikti.

2005 m. sausio 5 d. 20:52:21
Ir būtinai Pack'ui tada reikėjo dėt? Kam dėt, jei galima paprastai įmest?? Dabar trauma ir negalės 2-4 svaites žaist. Nors tiek gerai, kad Ginevičius žais. Bet dar vakar sakė, kad tikrai nežais..
Aš ir toliau neprognozuoju rezultato. Bet ryt bus atkakli kova..kaip visada.

2005 m. sausio 5 d. 20:35:51
va nors viean gera zinia Ginevicius vis delto pasirodsy aiksteleje, per zinias sake

2005 m. sausio 5 d. 20:25:16
Eina sau, mane pritrenkė tos žinios apie Packą ir Ginevičių... Aišku, jie nėra nepakeičiami žaidėjai, bet visteik be jų bus tikrai daug sunkiau... Blemba, kodėl Žalgiris negali išsivaduoti iš tų traumų ir ligų užkeikimo lydinčio jį šį sezoną???!!!! Bijau dėl rytojaus

2005 m. sausio 5 d. 17:55:02
kad ir kaip butu sunku tiketis is zalgirio pergales( turint galvoj, kad pakitas vis dar negrizo ir gineviciui sinusitas) tikiuosi, kad zalgiris laimes 2-4 taskai

2005 m. sausio 5 d. 16:50:52
undinke rašė:
siais metais jie stengiasi

tada leisk paklaust - kada jie nesistengė??? pff.. sorry, bet negaliu nutylėti, kad tai labai kvailas komentaras, nu bet nors vis geresnis už tokius tavo, kur tik šypseneles dedi...

2005 m. sausio 5 d. 16:30:07
siais metais jie stengiasi

Atsakyti
MegaMan
2005 m. sausio 5 d. 16:27:08
Nu ka galima pasakyt, jie laimi pres kietus gauna nuo levaku. AEK pergale . Manau net apsimoka uzmest pinigu TopSporte ar kur uz AEK, koeficientas apie 4.5

2005 m. sausio 5 d. 16:02:18
Na va, ryt jau ketvirtadienis, vėl varžybos . Šikart prieš Atėnų AEK. Kažkaip kai ilgai nebuvo varžybų, tai man ir nesitiki, kad jau ryt vėl varžybos... Manau, kad Žalgiriui rytoj sunkiai seksis, bet žaidėjai vistiek įveiks graikus kokių 5 taškų skirtumu...

2005 m. sausio 1 d. 04:59:05
paskutines rungttynes buvo geros. kovesi Zalgiris. taip ir toliau.!

2004 m. gruodžio 31 d. 18:11:01
del to tai jo jam tik is tam tikro nuotolio tai tik metyt ir metyt, bet kai jis verzias prie kases ir nudauzia visus ir gauna prazanga arba pameta kamuoli tai nelabai faina

2004 m. gruodžio 31 d. 18:07:00
Bet vien peikti Packo negalima, aš pavyzdžiui negaliu atsistebėti jo stabilumu metant baudas, tikrai dėl to jį reikia pagirti, kad gali išlikti toks ramus ir pelnyti taškus net ir labai įtemptom situacijom, tikrai ne visi tai sugeba...

2004 m. gruodžio 30 d. 18:19:08
man irgi Packas tox nestabilus ir tie jo prarasti kamuoliai paskutinem sekundem, kaip tradicija pasidare... ir gal susimetam nuperkam jam kedus su protektoriais, kad taip daznai neslystu

2004 m. gruodžio 27 d. 20:56:50
GiwuaEned rašė:
gal nenoriekim 2 Cotos... nors koki hotsauce pajamam ir matysim gera driblinga

Aš ne dėl to, kad visokių bajerių nerodo, bet kai žiūri kaip Pack'as varosi kamuolį, tai atrodo, kad tuoj jį pames.

2004 m. gruodžio 26 d. 16:37:36
Turbut pirma karta istorijoj ZALGIRIS iveike MACABI, o ne kiso 30 tasku.

2004 m. gruodžio 26 d. 15:27:30
Tikrai puikus ir velniškai džiuginantis rezultatas, tik vienas dalykas man užkliuvo - kam tas komentatorius taip dažnai primindavo apie pavasarinį mačą tarp žalgirio ir maccabi, bloga man tą dalyką prisiminus, ir kažkaip po ketvirtadienio varžybų ypač prisiminimai sustiprėjo, užsimerkdavau ir mintyse iškarto tų varžybų akimirkos iškildavo, tikriausiai labai negreit užmiršiu aš tas varžybas... Todėl tikrai džiugu kad juos įveikėm. Jau nervai taip buvo įtempti , negalėjau vietoj nustovėti, visa virpėjau per ketvirtą kėlinį, o jau pasibaigus iš laimės sunku buvo užmigti

2004 m. gruodžio 26 d. 15:12:40
Svarbiausia kad pries zydus laimejo as siaip uz LRyta, bet kai pries zydus zaide, tai nerealiai palaikiau zlgr.

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 678910111213141516 ... 19
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Alvydas1 Elder Compendium
 Elder

Sahja Lumix Halo (Austrija, Eurovizija 2022)
 Lumix

Šiuo metu vertiname

Arbata Arbata
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

Registruokis ir diskutuok!

01:33 - einaras13
Jo, Compendium drąsiai pretenduotų į mano mėgstamiausią Elder dainą. Nors visas Lore stiprus albumas.
22:16 - 4Blackberry
Elder - Compendium 10 minučių daina ištirpo kaip per 1 minutę - taip gerai susiklauso.
21:14 - Stripped
The Rolling Stones -
Foreign Tongues
22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1149
  Iš viso užsiregistravę: 73758
  Naujausias narys: AubreyMackne
  Šiandien apsilankė: 20949