Šaunuoliai žalgiriečiai. Pačią geriausią kalėdinę dovaną vakar mums padovanojo.
Visi žaidė puikiai.
Myliu!
Taigi visus fanus sveikinu su pergale ir su šventėm.
Esu ziauriai nustebinta.Tikrai galiu pasakyt atvirai nesitikejau jog zalgiris laimes.Nors tik 2 taskais,104-102,geros labai rungtynes. Pries pat gala jau maniau kad prakis,bet ne pavyko jiemsSainuoliai!
Aš nusprendžiau nelaukti trečiadienio ar ketvirtadienio, mačo tarp Žalgirio ir Maccabi baigtį spėsiu dabar . Aišku, reikia neprarasti optimizmo, todėl sakau, kad poryt laimėsime 9 taškų skitumu, tikiuosi nors šį kartą pataikysiu, nes seniau tai niekad labai tiksliai nebuvau pataikiusi, mažiausia paklaida - 3 taškai, nors tikrai nesupykčiau, jei pries žydus laimėtume ir didesniu skirtumu...
nu mazdaug siandie skaiciau kad "uz tyciny lanko sulauzima gali teisejaj skirt technine prazanga" t.y du baudoas metimai kuriuos mete rungtyniu pradziojasveio kazkas.neteisinu bet paziurejus is sono nesamone
man tai tas Packas nors ir daug tasku pelno, bet kazkoks nestabilus lygioj vietoj lemiamom minutem issidrebe ir kamuoli pamete ... mane tokie dalykai siutina
ka cia warot ant Packo? plet nematot kad kiti gryba pjauna, nesakau kad ir jis swentasis, bet zmogus moka zaist reikiamom minutem, is po kaseus reiktu pataikit... o del to kad pralose tai laimes dar, ne 1 pralaimejimas ir ne paskutinis...
Rungtynes žiūrėjau su šypsena..
Eina pypt tas Packas. Individualistas bl, nervus tik sugadino
Ai net nenoriu nieko rašyt daug. Packą reikėjo iš karto sodint, kai jau pradėjo individualiai žaist..
Dabar Žalgiris 5 vietoj savo grupėje.
Rezultatas 83-85 Žalgirio nenaudai manęs tikrai nedžiugina, apmaudu dėl tokios tragiškos pradžios , o gale kai jau buvom pasiviję pradėjo nesisekti, o tikrai galėjom laimėti... gaila. Va, ką reiškia nuo pat pradžių patikėti pergale, ar kas ten jiems buvo , žodžiu kitą kartą tikiuosi geresnių rezultatų
nu ka galiu pasakyt kad pralaimejom tik del to kad lanka nulauze nes 2 tas kus iskaite ir visks siaip grajus buvo nekoks .gal juos isblaske tas suluzes lankas... siaip lawras gera jsulose kaiip pirmas rungtynes packas tai ajna jis nx patylesiu... gereu jau izaistu koks vidutis ar kad ir salenga.. o salenga imete nors taska ar nilabai?? nu px paskui atnoka maladec kad tam gaidziui kamuoli i snuki mete . geraj geraj zinos kaip su tanoka reik sneket.nzn kodel andriuskeviciaus neleidio i aikste?? bagasckis tai mldc irgi tik padare viena klaida jam nereike jo vaidint kad pries ji prai\sizenge nu man taip atrodo ir tada butu nuo galines priesu kases issmimetineje nu nisvarbu .gaila kad nelaimejom tikrai . daba mes kokie 5 atrodo?? nu kitos savaites rungtyniu viltis biski nu ne biski o labai mazos.. jeigu barsa (2 vieta grupej) ant 30 gavo - tai mum prireiktu tokio nemazo stebuklo as nesupratau rungtyniu pradzios kad sireikai px buvo kad jau 18 tasku. jeigu matai kad zaidejuj neta diena kai visks geraj tai nieks nepyks sodink ji ir keisk- tai ne reik laikyt iki kelinio pabaigos kad dar prisiktu ir pas kui visai komkandai rreik tu taisyt siotacia piski ner vina .nu baigiu lauksim macabby)
ei, noriu, kad greičiau rungtynės prasidėtų, jau nusubodo laukti, kas ten su tais lankais dedasi? Aš visko nemačiau, įsijungiau tik kai keitė krepšį. Tikiuosi jau greitai prasidės, man šiaip dar ir į mokyklą rytoj reikia
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2004 m. gruodžio 25 d. 16:06:41
2004 m. gruodžio 24 d. 13:27:29
Visi žaidė puikiai.
Myliu!
Taigi visus fanus sveikinu su pergale ir su šventėm.
2004 m. gruodžio 24 d. 13:14:18
2004 m. gruodžio 24 d. 10:59:16
CIA TAI PRIKOLAS
2004 m. gruodžio 21 d. 19:35:36
2004 m. gruodžio 21 d. 19:33:48
Galiu tik pasakyt, kad esu optimistė, kai Žalgiris žaidžia Eurolygoje.
2004 m. gruodžio 21 d. 19:15:24
2004 m. gruodžio 21 d. 17:23:42
2004 m. gruodžio 21 d. 15:18:26
2004 m. gruodžio 18 d. 13:05:15
2004 m. gruodžio 17 d. 21:42:44
2004 m. gruodžio 17 d. 21:33:48
2004 m. gruodžio 17 d. 17:55:03
2004 m. gruodžio 17 d. 16:56:48
2004 m. gruodžio 17 d. 16:14:18
2004 m. gruodžio 17 d. 16:06:18
Rungtynes žiūrėjau su šypsena..
Eina pypt tas Packas. Individualistas bl, nervus tik sugadino
Ai net nenoriu nieko rašyt daug. Packą reikėjo iš karto sodint, kai jau pradėjo individualiai žaist..
Dabar Žalgiris 5 vietoj savo grupėje.
2004 m. gruodžio 17 d. 14:03:26
2004 m. gruodžio 17 d. 13:32:12
2004 m. gruodžio 17 d. 10:28:31
2004 m. gruodžio 16 d. 22:05:43