Aš šiandien turiu du spėjimus, kažkaip negaliu apsiaspręsti kuris labiau traukia:
1. Žalgiris laimės 6 taškais;
2. Žalgiris pralaimės 7 taškais. Aišku, daug geresnis būtų pirmas variniantas, taip tikiuosi ir bus.
Mc_t >> šiaip čia mes šnekam apie Žalgirį Eurolygoje, o ne apie Lietuvos rytą .
Jo, tuoj Bagis įsižais ir užmėtys 3taškiais, tuoj Lavris irgi prisijungs, o vėliau ir visi kiti, taigi, mano nuomone, Žalgiris bus tikrai galingas
O dėl rytojaus, tai pagaliau gi turim laimėt prieš Italus. Kiek galima?
Mano prognozė: +3 - +8 Žalgiris laimės. Aišku nenoriu prisikalbėt aš čia, kad priešingai nebūtų....Nu bet anyways Žalgiriui didelės sėkmės.
CHA! mano prognozes pasiteisino, Rytas sutiko viena rimtesne komanda ir liko BB kandes tai chia kashio "expertai" baikit sh malt ir shlovint savo ULEB "dieva" Ryta +jis europos reitinge uzima 27 vieta nors yra venvaldis lygos lyderis, kai eurolygoj komandai uztenka savo grupeje but pirmame trejetuke ir vieta reitingo 10tuke garantuota
Na nemanau, kad ir šią savaitę praleimėjus jau būtų dugnas. Dugnas dar toli... O man Žalgiris bus geriausia ir mylimiausia komanda, nors ir visas LKL varžybas praleimėtų, palaikysiu juos visada. Sienos komanda visai stipri, man užtektų jei mūsiškiai ir gerai žaistų ir kovotų iki paskutinės minutės, kad galėčiau didžiuotis jais, nors aišku, geriausia būtų pergalė. Tikėkim savais ir palaikykim
na reikia pripazinti, kad su tokiu biudzetu Zalgiris dar pakenciamai zaidzia
Tai ką, pralamėjom vakar... Labai apmaudu , į rungtynių galą jau buvau susitaikiusi, kad šiandien mums nelemta laimėti, bet čia vėl Žalgiriečiai sukūrė intrigą, oho, kaip kilo mano nervai, net galvą vienu momentu buvo pradėję skaudėti... Kituosi, kad kitą savaitę žaidėjai susiims, jie juk tikrai gali įvekti daugumą varžovų, o dar ir Lietuvoj ketvirtadienį žais, taigi reikia tiketis geresnių rezultatų
Martuxxl rašė: Zalgiris gera komanda bet,be SABO is jo tuscia vieta.Ir dar kai kas VALDO NE ZALIAI-BALTI,O JUODAI- BALTI(t.y. ,,LIETUVOS RYTAS''!!!Isikalkit i galvas!!!!!!!!!!!!!!
nu čia tai nusipezėjai, žmogau... Gal nematei praeito ketvirtadienio rungtynių? ir be Sabo galima puikiai apsieiti, aišku jis puikus krepšininkas, bet nėra nepakeičiamas, jau nereikia tikėtis, kad jis per kiekvienas rungtynes žais po 30 minučių.Buvo ju era, jinai jau po truputį praeina, ateis vėl naujų ir puikių žaidėjų... Ir šiaip nevisada rezultatas atspindi rungtynes.O dėl to, kad valdo JUODAI - BALTI, tai čia kiekvienam skirtingai atrodo, ir nieko i savo galvą aš nesiruošiu kalti ir ypač, kad tai pasakė žmogus, kuris net neargumentuoja savo nuomonės, o pateikia tai kaip faktą...
Zalgiris gera komanda bet,be SABO is jo tuscia vieta.Ir dar kai kas VALDO NE ZALIAI-BALTI,O JUODAI- BALTI(t.y. ,,LIETUVOS RYTAS''!!!Isikalkit i galvas!!!!!!!!!!!!!!
Kažkaip šiandien net neįsivaizduoju koks rezultatas gali būti, tikrai visaip gali rungtynes baigtis, nematau geresniu ar blogesniu, bet, aisku, tikiuosi kad Žalgiriukas laimės!!!!! Spėju ant kokių 6 taškų
Grooveris> parodys LKL, nereikia taip riesti nosies del savo to Zalgirio. O del kontrasto, tai sutinku, Rytas yra pajegesnis zymiai.
...beje nesuprantu Zalgiriniu...kai zaidzia Rytas, tai troksta pralaimejimo Uleb'e..mes tai sergam ir uz Zalgiri Eurolygoj, nes tai kaip Lietuvos atstovavimas, o ne vien klubo.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2004 m. gruodžio 9 d. 17:16:01
1. Žalgiris laimės 6 taškais;
2. Žalgiris pralaimės 7 taškais. Aišku, daug geresnis būtų pirmas variniantas, taip tikiuosi ir bus.
Mc_t >> šiaip čia mes šnekam apie Žalgirį Eurolygoje, o ne apie Lietuvos rytą
2004 m. gruodžio 9 d. 14:23:18
2004 m. gruodžio 8 d. 21:32:33
2004 m. gruodžio 8 d. 21:30:13
O dėl rytojaus, tai pagaliau gi turim laimėt prieš Italus. Kiek galima?
Mano prognozė: +3 - +8 Žalgiris laimės. Aišku nenoriu prisikalbėt aš čia, kad priešingai nebūtų....Nu bet anyways Žalgiriui didelės sėkmės.
2004 m. gruodžio 8 d. 19:15:03
2004 m. gruodžio 8 d. 18:21:50
2004 m. gruodžio 8 d. 18:02:08
2004 m. gruodžio 8 d. 17:45:41
na jeigu dabar ir preis Montepaschi pralaimes, tai zalgiriui dugnas...
Na nemanau, kad ir šią savaitę praleimėjus jau būtų dugnas. Dugnas dar toli... O man Žalgiris bus geriausia ir mylimiausia komanda, nors ir visas LKL varžybas praleimėtų, palaikysiu juos visada. Sienos komanda visai stipri, man užtektų jei mūsiškiai ir gerai žaistų ir kovotų iki paskutinės minutės, kad galėčiau didžiuotis jais, nors aišku, geriausia būtų pergalė. Tikėkim savais ir palaikykim
2004 m. gruodžio 6 d. 20:30:15
2004 m. gruodžio 6 d. 20:23:26
2004 m. gruodžio 6 d. 19:51:17
2004 m. gruodžio 3 d. 16:08:50
2004 m. gruodžio 3 d. 16:07:28
2004 m. gruodžio 2 d. 21:04:39
Zalgiris gera komanda bet,be SABO is jo tuscia vieta.Ir dar kai kas VALDO NE ZALIAI-BALTI,O JUODAI- BALTI(t.y. ,,LIETUVOS RYTAS''!!!Isikalkit i galvas!!!!!!!!!!!!!!
nu čia tai nusipezėjai, žmogau... Gal nematei praeito ketvirtadienio rungtynių? ir be Sabo galima puikiai apsieiti, aišku jis puikus krepšininkas, bet nėra nepakeičiamas, jau nereikia tikėtis, kad jis per kiekvienas rungtynes žais po 30 minučių.Buvo ju era, jinai jau po truputį praeina, ateis vėl naujų ir puikių žaidėjų... Ir šiaip nevisada rezultatas atspindi rungtynes.O dėl to, kad valdo JUODAI - BALTI, tai čia kiekvienam skirtingai atrodo, ir nieko i savo galvą aš nesiruošiu kalti ir ypač, kad tai pasakė žmogus, kuris net neargumentuoja savo nuomonės, o pateikia tai kaip faktą...
2004 m. gruodžio 2 d. 20:55:54
2004 m. gruodžio 2 d. 19:23:07
2004 m. gruodžio 2 d. 19:22:52
2004 m. gruodžio 2 d. 19:05:31
2004 m. gruodžio 2 d. 17:55:11
2004 m. gruodžio 2 d. 17:46:26
...beje nesuprantu Zalgiriniu...kai zaidzia Rytas, tai troksta pralaimejimo Uleb'e..mes tai sergam ir uz Zalgiri Eurolygoj, nes tai kaip Lietuvos atstovavimas, o ne vien klubo.