Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

"Žalgiris" Eurolygoje

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678910 ... 19
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
zuweete
2005 m. kovo 16 d. 19:57:07
man patinka jasikewicius!!!!

2005 m. kovo 16 d. 19:53:48
gaila nebusiu kaune, nepamatysiu ju "gulbes giesmes" =}

Atsakyti
Gabux
2005 m. kovo 16 d. 19:51:03
dabar- jau duobej. tachiau kokia prasme dabar ka nors kaltinti? chia taip visada- kai laimi- Dievai, kai pralaimi- lo***. jie stengesi. o per paskutines rungtynes mums tiesiog pritruko lashelio sekmes. shtai ir viskas. tikiuosi, zlgr pabaigs savo pasirodyma Eurolygoje garbingai.

2005 m. kovo 16 d. 13:26:31
ne nepasisekime cia esme, ir mums juk pasiseke kad gavom sansa laimet. paprasciausiai reikia tiesai paziuret i akis - zalgiris duobej! niekas nepataiko, visi tik ir tesizvalgo i bearda, packa ir timinska. patys net baudu nebepataiko. kur dingo gineviciaus ir bagatskio trajakai? salenga atrode atsigaves po vasaros, pagaliau pradejo pataikyt o dabar vel is jo tuscia vieta. gaila kad taip atsitiko svarbiausiam sezone etape

Atsakyti
violin
2005 m. kovo 12 d. 20:26:34
Antras kartas,dar olimpiadoj...Mano drauge tai jau tikrai nebevalgys picos,o mane galit uzmust...Jau isdaviau Lietuva

Atsakyti
Arny
2005 m. kovo 12 d. 20:15:06
tiksliai zmones greitai visi padidinamaji stikla i rankas ir ieskot vilties

2005 m. kovo 11 d. 23:19:45
Linksmiau, žmonės, juk dar yra mikroskopinės galimybės patekti toliau

2005 m. kovo 11 d. 23:14:48
gal ir gerai kad nebuvo man kur ziuret kasio,nesinervinau....help

2005 m. kovo 11 d. 23:13:11
manau, verke visa Lietuva. ishtiko praeito sezono likimas (oo, tos rungtynes su macabiu..). Sekmes pritruko. Gaila.

2005 m. kovo 10 d. 19:28:24
kaip cia kazkas jau minejo, as irgi verkiau .... asaros riedejo kai pabaigoj kazkuris is italu prasizenge pries gineviciu - tai buvo laimes asaros... ir vel apsiverkiau kai Tanoka neimeto to lemiamo metimodar kai tuos vaizdus parode is sales, zmoniu busenas, visai paluzau... truko tik mazycio trupinelio sekmes
na, bet dar neviskas prarasta reikia kovoti iki galo, kovojant sekme galima pasivyti per daug juos myliu, kad dabar juos nurasyciau...nors tokios mintys daznai sukasi galvoj

2005 m. kovo 10 d. 16:39:31
Nu ir kas mane atvedė į šią temą... Vėl ašaros akyse, kaip ir vakar visą vakarą ir šiandien ryte.... Jau taip apmaudu... Trūksta žodžių tiesiog, ilgai vakar po varžųybų nėjau miegoti, tiesiog gulejau ir mąsčiau... Apie visas rungtynes, kiekvieną prisimenamą veiksmą išanalizavau bereikšmiai galvodama kas būtų jeigu būtų... Dieve mano, vienas suknistas taškas... Vienas taškas... Tikrai maniau, kad dabar viskas, bet dabar mintys psikeitė, tikiu, kad galim patekti į kitą etapą. Aš paprasčiausiai tikiu stebuklais, taip vis geriau, negu tik gailėtis savų, dabar tikiu ir laukiu kitų varžybų, gal ir kvaila taip, bet koks jau skirtumas, blogiau nebus....

2005 m. kovo 10 d. 15:43:33
kaip vakar buvo gaila kad zalgiris pralaimejo truko tik vieno metimo kodel jis negalejo i kristi

2005 m. kovo 10 d. 15:40:35
Labai gaila, kad Žalgiriečiai vakar nelaimėjo. Bet aišku jau geriau taip nepatekt į Final4, negu kaip praeitą sezoną, kai verkiau nežinau kiek laiko..Atsiprašau, kad priminiau.
Gaila buvo žiūrėti į Tanoką ir į visus kitus..
Sireika labai suklydo 2 kėlinyje, nes nepaėmė minutės. Reikėjo imt kai italai pradėjo 4 taškais pirmaut. Aišku, gynyboj skylės, ypač po krepšiu. Reikėjo aukštų žaidėjų daugiau kartu išleist.. Na bet ką padarysi. Gerbiu žalgiriečius.

2005 m. kovo 10 d. 10:36:44
Viskas - Žalgiriui taip ir nepavyko. Gražios rungtynės buvo, bet nieko nepadarysi. Pirmą kartą teisėjai pagaliau pradėjo normaliai teisėjauti. Kaltinti nėra ko - tiesiog nepasisekė. Ech...

2005 m. kovo 10 d. 10:35:06
eilini karta apmaudziai pralaimejome vakar verkiau...

2005 m. kovo 10 d. 10:17:26
per rungtynes su CLIMAMIO jau buvau patikejus kad egzistuoja stebuklai...bet, ir vel eiline nesekme...

2005 m. kovo 9 d. 20:18:07
aha, as per anas rungtynes jau buvau spejus susitaikyt su ta mintim, kad zalgiriui neatsiras vietos top4 bet dar ne viskas prarasta, pries akis viltis - treciadienis, 20:40

2005 m. kovo 9 d. 17:40:13
zalgiris siandien butinai turi laimeti!!!

2005 m. kovo 9 d. 17:34:23
Tai va, trečiadienis.. Kašė... Ir būtina laimėti, motyvacijos, manau, žalgiriečiam tikrai netrūks, o ir žaisti jie moka, tai telieka sulaukti rungtynių ir gerėtis... bent aš to labai norėčiau, kad viskas taip lengva būtų, mintys kažkokios neoptimistiškos, nors tikrai tikiuosi, tiksliau esu įsitikinusi kad laimėsim... Guodžia ta mintis, kad blogiau nei praeitą savaitę žaisti jau neįmanoma, o gerai tikrai galim. Ir būtų malonu, kad kuo didesne persvara laimėtume

2005 m. kovo 6 d. 18:01:39
p.s. - fraze "Maci Maci Maci" ir mane isvede is kantrybes

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Alvydas1 Elder Compendium
 Elder

Sahja Lumix Halo (Austrija, Eurovizija 2022)
 Lumix

Šiuo metu vertiname

Deftones Deftones
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

01:33 - einaras13
Jo, Compendium drąsiai pretenduotų į mano mėgstamiausią Elder dainą. Nors visas Lore stiprus albumas.
22:16 - 4Blackberry
Elder - Compendium 10 minučių daina ištirpo kaip per 1 minutę - taip gerai susiklauso.
21:14 - Stripped
The Rolling Stones -
Foreign Tongues
22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1271
  Iš viso užsiregistravę: 73758
  Naujausias narys: Lunaria
  Šiandien apsilankė: 12450