dabar- jau duobej. tachiau kokia prasme dabar ka nors kaltinti? chia taip visada- kai laimi- Dievai, kai pralaimi- lo***. jie stengesi. o per paskutines rungtynes mums tiesiog pritruko lashelio sekmes. shtai ir viskas. tikiuosi, zlgr pabaigs savo pasirodyma Eurolygoje garbingai.
ne nepasisekime cia esme, ir mums juk pasiseke kad gavom sansa laimet. paprasciausiai reikia tiesai paziuret i akis - zalgiris duobej! niekas nepataiko, visi tik ir tesizvalgo i bearda, packa ir timinska. patys net baudu nebepataiko. kur dingo gineviciaus ir bagatskio trajakai? salenga atrode atsigaves po vasaros, pagaliau pradejo pataikyt o dabar vel is jo tuscia vieta. gaila kad taip atsitiko svarbiausiam sezone etape
kaip cia kazkas jau minejo, as irgi verkiau .... asaros riedejo kai pabaigoj kazkuris is italu prasizenge pries gineviciu - tai buvo laimes asaros... ir vel apsiverkiau kai Tanoka neimeto to lemiamo metimodar kai tuos vaizdus parode is sales, zmoniu busenas, visai paluzau... truko tik mazycio trupinelio sekmes
na, bet dar neviskas prarasta reikia kovoti iki galo, kovojant sekme galima pasivyti per daug juos myliu, kad dabar juos nurasyciau...nors tokios mintys daznai sukasi galvoj
Nu ir kas mane atvedė į šią temą... Vėl ašaros akyse, kaip ir vakar visą vakarą ir šiandien ryte.... Jau taip apmaudu... Trūksta žodžių tiesiog, ilgai vakar po varžųybų nėjau miegoti, tiesiog gulejau ir mąsčiau... Apie visas rungtynes, kiekvieną prisimenamą veiksmą išanalizavau bereikšmiai galvodama kas būtų jeigu būtų... Dieve mano, vienas suknistas taškas... Vienas taškas... Tikrai maniau, kad dabar viskas, bet dabar mintys psikeitė, tikiu, kad galim patekti į kitą etapą. Aš paprasčiausiai tikiu stebuklais, taip vis geriau, negu tik gailėtis savų, dabar tikiu ir laukiu kitų varžybų, gal ir kvaila taip, bet koks jau skirtumas, blogiau nebus....
Labai gaila, kad Žalgiriečiai vakar nelaimėjo. Bet aišku jau geriau taip nepatekt į Final4, negu kaip praeitą sezoną, kai verkiau nežinau kiek laiko..Atsiprašau, kad priminiau.
Gaila buvo žiūrėti į Tanoką ir į visus kitus..
Sireika labai suklydo 2 kėlinyje, nes nepaėmė minutės. Reikėjo imt kai italai pradėjo 4 taškais pirmaut. Aišku, gynyboj skylės, ypač po krepšiu. Reikėjo aukštų žaidėjų daugiau kartu išleist.. Na bet ką padarysi. Gerbiu žalgiriečius.
aha, as per anas rungtynes jau buvau spejus susitaikyt su ta mintim, kad zalgiriui neatsiras vietos top4 bet dar ne viskas prarasta, pries akis viltis - treciadienis, 20:40
Tai va, trečiadienis.. Kašė... Ir būtina laimėti, motyvacijos, manau, žalgiriečiam tikrai netrūks, o ir žaisti jie moka, tai telieka sulaukti rungtynių ir gerėtis... bent aš to labai norėčiau, kad viskas taip lengva būtų, mintys kažkokios neoptimistiškos, nors tikrai tikiuosi, tiksliau esu įsitikinusi kad laimėsim... Guodžia ta mintis, kad blogiau nei praeitą savaitę žaisti jau neįmanoma, o gerai tikrai galim. Ir būtų malonu, kad kuo didesne persvara laimėtume
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2005 m. kovo 16 d. 19:57:07
2005 m. kovo 16 d. 19:53:48
2005 m. kovo 16 d. 19:51:03
2005 m. kovo 16 d. 13:26:31
2005 m. kovo 12 d. 20:26:34
2005 m. kovo 12 d. 20:15:06
2005 m. kovo 11 d. 23:19:45
2005 m. kovo 11 d. 23:14:48
2005 m. kovo 11 d. 23:13:11
2005 m. kovo 10 d. 19:28:24
na, bet dar neviskas prarasta reikia kovoti iki galo, kovojant sekme galima pasivyti
2005 m. kovo 10 d. 16:39:31
2005 m. kovo 10 d. 15:43:33
2005 m. kovo 10 d. 15:40:35
Gaila buvo žiūrėti į Tanoką ir į visus kitus..
Sireika labai suklydo 2 kėlinyje, nes nepaėmė minutės. Reikėjo imt kai italai pradėjo 4 taškais pirmaut. Aišku, gynyboj skylės, ypač po krepšiu. Reikėjo aukštų žaidėjų daugiau kartu išleist.. Na bet ką padarysi. Gerbiu žalgiriečius.
2005 m. kovo 10 d. 10:36:44
2005 m. kovo 10 d. 10:35:06
2005 m. kovo 10 d. 10:17:26
2005 m. kovo 9 d. 20:18:07
2005 m. kovo 9 d. 17:40:13
2005 m. kovo 9 d. 17:34:23
2005 m. kovo 6 d. 18:01:39