Dabar keiksiuos (iš anksto atsiprašau)
FUCK YOU bl. Arbitrai subinlaižiai bl. Šlapias kamuolys, o siaube, kokia baisi problema, dar ten grybų pripjovė.
Šaunuoliai Žalgirio 'fanai' - dar viena bauda gresia mūsų mylimai komandai, nes vėl daiktai skraidė aikštėn. Sunervino juodai bl
F*ck, pamiršau, ką dar norėjau iš*bliamba*int
Bet jau Pack'as stengiasi daugiau kamuolį perdavinėt, tik gaila, kad dažniausiai į kojas ar dar kur nors. Aš tai žvengiu, kai skaitau jo interviu ir kai jis sako, kad demonstruoja komandinį krepšinį..
Vakar Tau įveikė Climamio 10 taškų skirtumu.
Nu ir arteja dar vienas iššūkis - Atėnų Panathinaikos . mano viltys tikrai geros, tikiu, kad galim juos įveikti, tik reikia kovoti visas 40 min kaip vieninga komanda, ką Žalgiris tikrai moka. Spėju kad rytoj laimėsim kokiais 11 taškų...
TAU yra įveikiama komanda, o vat Climamio, Panathinaikos - čia tai bus problemų.
Šiaip nėra labai baisi grupė, visai gera, sakyčiau.
Laukiam Žalgirio pergalių
Visai neblogi burtai, nors aš labai norėjau kad patektume į vieną grupę su CSKA, tiesiog buvau įsitikinusi, kad pateksime su jais, bet... Nors šiaip tai ne tiek daug ir lemia, su visom kodandom reikės rimtai žaisti ir kovoti visas rungtynes, čia jau nebus silpnesnių... Faina, kad vėl pamatysiu Macijauską žaidžiant, nors ir ne su Lietuvos rinktinės marškinėliais ir dar prieš mūsiškius , bet vistiek matysiu
Šiandien Barselonoje (Ispanija) įvyko Eurolygos TOP-16 varžybų burtų traukimas. 16 stipriausių Eurolygos komandų buvo suskirstomos į keturias grupes. Ekipas iš pirmojo krepšelio į grupes suskirstė Stambulo "Ulker" vyriausiasis treneris Erginas Atamanas, iš antrojo - Bolonijos "Climamio" generalinis direktorius Zoranas Savičius, iš trečiojo - FC "Barcelona" generalinis vadybininkas Manolo Flores, iš ketvirtojo - Madrido "Real" vyriausiasis treneris Božidaras Maljkovičius. Iškilmingoje ceremonijoje taip pat dalyvavo ir FIBA bei NBA atstovai.
Kauno "Žalgiris" pateko į F grupę, kurioje susitiks su Bolonijos "Climamio" (Italija), Atėnų "Panathinaikos" (Graikija) ir Vitorijos "Tau Ceramica" (Ispanija) komandomis. Pirmąjį mačą žalgiriečiai žais jau KITĄ SAVAITĘ Kaune su "Panathinaikos" klubu. Antrajame ture kauniečiai išvykoje susitiks su "Tau Ceramica", trečiajame - Sporto halėje su "Climamio", ketvirtajame - svečiuose su "Panathinaikos", penktajame - Bolonijoje su "Climamio" ir šeštajame - namie su "Tau Ceramica".
D grupė
Tel Avivo "Maccabi"
Zagrebo "Cibona VIP"
Stambulo "Ulker"
Sienos "Montepaschi"
E grupė
Maskvos CSKA
"Winterthur FC Barcelona"
Madrido "Real"
Pezaro "Scavolini"
F grupė
Bolonijos "Climamio"
Atėnų "Panathinaikos"
Kauno "Žalgiris"
Vitorijos "TAU Ceramica"
G grupė
Stambulo "Efes Pilsen"
Trevizo "Benetton"
Atėnų AEK
Sopoto "Prokom Trefl"
zalgiris.lt
Nu va, dar vienas ketvirtadienis ... Aišku varžybos nelabai ką lemia, nebent galutinę vietą grupės lentelėje, bet vistiek noriu pergalės, negražu būtų praleimėti du kartus tokiai komandai kaip Asvel Manau kad kokias 12 taškų laimėsime
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2005 m. vasario 24 d. 22:38:22
FUCK YOU bl. Arbitrai subinlaižiai bl. Šlapias kamuolys, o siaube, kokia baisi problema, dar ten grybų pripjovė.
Šaunuoliai Žalgirio 'fanai' - dar viena bauda gresia mūsų mylimai komandai, nes vėl daiktai skraidė aikštėn. Sunervino juodai bl
F*ck, pamiršau, ką dar norėjau iš*bliamba*int
2005 m. vasario 24 d. 22:31:59
2005 m. vasario 24 d. 19:09:48
TAU yra įveikiama komanda, <...>
va va, kai TAU nugalejau climamio, dar karta pasitvirtino, kad apskritai kasio prognozuot - neimanoma.
2005 m. vasario 24 d. 18:57:59
Bet jau Pack'as stengiasi daugiau kamuolį perdavinėt, tik gaila, kad dažniausiai į kojas ar dar kur nors. Aš tai žvengiu, kai skaitau jo interviu ir kai jis sako, kad demonstruoja komandinį krepšinį..
Vakar Tau įveikė Climamio 10 taškų skirtumu.
2005 m. vasario 24 d. 16:47:34
2005 m. vasario 24 d. 16:03:35
2005 m. vasario 24 d. 15:53:33
2005 m. vasario 24 d. 15:07:55
2005 m. vasario 23 d. 19:36:01
2005 m. vasario 20 d. 21:59:32
2005 m. vasario 14 d. 18:08:11
siaip nezinau gerai ar blogai cia viskas susikloste, bet viska pamatysim atety...
2005 m. vasario 14 d. 17:13:56
Šiaip nėra labai baisi grupė, visai gera, sakyčiau.
Laukiam Žalgirio pergalių
2005 m. vasario 14 d. 17:06:19
2005 m. vasario 14 d. 16:42:23
Kauno "Žalgiris" pateko į F grupę, kurioje susitiks su Bolonijos "Climamio" (Italija), Atėnų "Panathinaikos" (Graikija) ir Vitorijos "Tau Ceramica" (Ispanija) komandomis. Pirmąjį mačą žalgiriečiai žais jau KITĄ SAVAITĘ Kaune su "Panathinaikos" klubu. Antrajame ture kauniečiai išvykoje susitiks su "Tau Ceramica", trečiajame - Sporto halėje su "Climamio", ketvirtajame - svečiuose su "Panathinaikos", penktajame - Bolonijoje su "Climamio" ir šeštajame - namie su "Tau Ceramica".
D grupė
Tel Avivo "Maccabi"
Zagrebo "Cibona VIP"
Stambulo "Ulker"
Sienos "Montepaschi"
E grupė
Maskvos CSKA
"Winterthur FC Barcelona"
Madrido "Real"
Pezaro "Scavolini"
F grupė
Bolonijos "Climamio"