Šiandien!!?? Blyn, visai pamiršau kad šiandien... O tiek darbų turiu šiai dienai suplanavus, kad ir spėsiu, reikia varyti pirmiausia nuo namų darbų pradėti.. ber gerai, kad nereikės laukti dar vienos dienos
ShitInYourHead>> blyn, kaip mane tokie asilai/vištos nervina Žinok gerokai supykdei. Nežinau kaip čia gražiau išsireikšti ir tavęs nelabai įžeisti, tai gal tik pasakysiu, ko čia iš vis lendi, jei neturi ką pasakyti , geriausia dink iš šitos temos ir nerašinėk nesamonių.Ak, LOPAI... Norėčiau pamatyti tave aikštėj, matytk ne tik kad nepataikytum į krepšį bet dar ir į kelnias prileistum iš baimės, tu tik džiaukis kad kažkas (tikrai ne tu) mūsų šalies vardą garsina....
Joo, kai šiandien ryte išgirdau, kad pagrindinis Scavolini žaidėjas nežais, tai tikrai sukilo piktdžiugiška šypsena , tai, manau, turėtų rytoj pasijausti... O šiaip laukiu tikrai kokių varžybų, po kurių galėčiau patenkinta ir laiminga eiti miegoti . Spėju, kad rezultatas bus 8 taškai Žalgirio naudai...
yep jei tik bus tas pats galingas noras laimet ir toks puikus zaidimas kaip per praeitas varzybas, viskas bus ... Pasiekus dugna lenviau atsispirti, manau po 2 pralaimejimu butu labai puiku atsispirti ir sutraiskyt tuos italus
Rytoj Žalgiris versus Scavolini.
! !! Smith'as Scavoliniui padėti negalės, kaip turbūt visi jau žinot
Žalgiriui ši trauma yra didelis +as. Nors negerai džiaugtis kitų traumom...Bet per pirmas rungtynes vien Smith'as ir buvo didžiausia problema.
Sėkmės vyrams ryt..
Pastarąsias kelias dienas neatidarė man diskusijų, tai negalėjau pareikšti savo nuomonės apie ketvirtadienio rungtynes... tai va... Šiaip puikus mačas buvo, tikrai labai patiko, tik labai gaila dėl rezultato. ŽALGIRIS buvo vertas laimėti tą vakarą, vertas pergalės dar labiau nei Barcelona, o kažkokia nesamonė išėjo... taip tikrai neturėjo baigtis. Ir tik vienas taškelis, vienas prakeiktas taškelis... Jau tada geriau pralaimėti žinant, kad tikrai blogiau žaidei ir neturėti tokios nuoskaudos, negu praleimėti žinant kad žaidei tikrai gerai. O per paskutiniąsias sekundes iš vis neturėjau kur dėtis, visa virpėjau iš nervų ir emocijų, o jau viskam pasibaigus ilgai jutau, kur yra mano širdelė, jinai daužėsi kaip pašėlus...
gaila kas sabas is esmes tik teoriskai yra komandoje.
mane vakar ziauriai uzkniso tas duenesas. blin laukinis kazkoks, perauges,plaukuotas. fe, slykstus.klasiokai paporino kad jis specialiai nesalina plauku kad nieks nenoretu jo gint
aj ta va, grizkim prie zalgirio. tiesa pasakius kad ir kaip noreciau tiket,kad eurolyga laimes zalgiris (ach tas patriotizmas),jam nebus taip lengva pereit jau i kita tura.
manau eurolyga laimes CSKA
Nu as jau nebesitikiu...ispradziu sake viena pergale,vienas pralaimejimas,po to kuo sunkiau tuo geriau, dabar jau dvi pergales o pato du pralaimejimai.....kai tik stipresni varzuvai tai ir nebepavyksta ju iveikti....
Z- vakar buvo vertas pergales, daug labiau nei barca, vien del to kovingumo kuri parode labai liudna, kad tas vienas metimas sudauze pergale... siaip ar taip rungtynes buvo nuostabios, nuostabus Salenga ir nuostabus noras laimeti, kurio deja nepakako...zalgiris tesia savo savotisku tradciju virtine, tik dabar bus taip : 2rungtynes laimesim, 2 pralaimesim
ech, tiktai 1 taškelis. bet rungtynės buvo labai gražios. Šalengą ant rankų reikėtų nešioti, aišku, jei būtų išlošę. O teisėjus ant kryžio. Tiek grybų per vienerias rungtynes nesu matęs. Baudas skirstė visems iš eilės, nesvarbu ar tu subaudavai ar ne. biški Beardas silpnokai lošė. O Andriuškevičius tai malačius.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2005 m. sausio 26 d. 17:37:56
2005 m. sausio 26 d. 17:36:26
kas ydejo coto nuotrauka juk jis parsidavelis iskeite ZALGIRI y pinigus o siaip tai italams sakes gaus stipriai
Galvok ką rašai apie Cotą! !! Krepšininku amžinai nebus ir reikia užsidirbt ateičiai...Per tokius neina net minčių normaliai reikšt
2005 m. sausio 26 d. 17:36:02
2005 m. sausio 26 d. 17:27:12
ShitInYourHead>> blyn, kaip mane tokie asilai/vištos nervina
2005 m. sausio 26 d. 17:21:21
2005 m. sausio 26 d. 17:08:41
2005 m. sausio 26 d. 14:51:52
2005 m. sausio 26 d. 14:48:42
2005 m. sausio 26 d. 14:45:48
2005 m. sausio 26 d. 14:38:22
2005 m. sausio 25 d. 20:41:16
2005 m. sausio 25 d. 15:55:41
! !! Smith'as Scavoliniui padėti negalės, kaip turbūt visi jau žinot
Žalgiriui ši trauma yra didelis +as. Nors negerai džiaugtis kitų traumom...Bet per pirmas rungtynes vien Smith'as ir buvo didžiausia problema.
Sėkmės vyrams ryt..
2005 m. sausio 22 d. 11:49:44
2005 m. sausio 21 d. 21:47:10
Gaila...
Ai aš optimistė. ..
2005 m. sausio 21 d. 17:02:25
mane vakar ziauriai uzkniso tas duenesas. blin laukinis kazkoks, perauges,plaukuotas. fe, slykstus.klasiokai paporino kad jis specialiai nesalina plauku kad nieks nenoretu jo gint
aj ta va, grizkim prie zalgirio. tiesa pasakius kad ir kaip noreciau tiket,kad eurolyga laimes zalgiris (ach tas patriotizmas),jam nebus taip lengva pereit jau i kita tura.
manau eurolyga laimes CSKA
2005 m. sausio 21 d. 15:25:40
2005 m. sausio 21 d. 15:12:56
2005 m. sausio 21 d. 14:20:22
2005 m. sausio 21 d. 12:21:11
2005 m. sausio 20 d. 22:25:42