Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Rene
2004 m. gruodžio 13 d. 16:52:44
Tokios dainos pirmoj vietoj stovi??? Tai aš oskarą gaučiau

2004 m. gruodžio 12 d. 19:23:12
Pantera >>> pasenusios tavo zhinios...bubblin' nukrito, ir taij yrodymas kad viskas vyksta sazhiningaij, bent jau ish mano puses

2004 m. gruodžio 12 d. 19:09:53
Ashlee mes piktinames ne tik kad jie mums nepatinka ir atsidure 1 vietoj (ir 2 ir 3) bet kad tai neteisybe ir aisku ryskiai nesaziningai balsuota.

Atsakyti
Tik_Ieva
2004 m. gruodžio 12 d. 18:59:48
jeega vel piirma vieta

2004 m. gruodžio 12 d. 16:21:49
va va

2004 m. gruodžio 11 d. 21:40:52
nu jeij pirmoj vietoj taij gal ne shoodas

2004 m. gruodžio 11 d. 13:58:36
nu krc uzknisa tokie shudai 1ose vietose

Atsakyti
Ashlee
2004 m. gruodžio 10 d. 21:26:38
vaje vaje, kaip zmones nervinas, kad kazkas atsidure pirmoj vietoj, kas jiems nepatinka.... man irgi daug kas nepatinka, bet as nesipiktinu, o einu ir balsuoju uz tuos, kuriuos megstu

Atsakyti
[Twister]
2004 m. gruodžio 10 d. 20:25:28
durniu daina nors jos dar negirdejau

2004 m. gruodžio 10 d. 20:08:31

2004 m. gruodžio 10 d. 16:16:25
prasta sita ju daina....

2004 m. gruodžio 10 d. 15:32:28
nezhinau ash asmenishkaij juos garbinu, nu aijshq ash jau juos nesveijkai juos meegstu, bet man geraij ir man nusispjaut ka kiti galvoja

2004 m. gruodžio 10 d. 12:37:36
blue fanu jauciu yra labai daug ,bet nesuprantu kodel visos neislenda ir ju negarbina.juk visi taip aver ant britney o kai jos daina atsidure 1oje vietoje oooho kiek tada fanu pasirode ir mum ragus lauzyt norejo

2004 m. gruodžio 9 d. 19:42:18
taijp ash daviau atitinkamai 5,4,3 balus, del to kad man tos daijnos taijp ir patinka ir nematau chia problemos shiaijp taij yra kaip yra ir nieko dabar nepakeeisit...laukit sekmadienio

2004 m. gruodžio 9 d. 19:26:50
ne ne ne ne ne ne!!!!!!!!!!! Nesamone!!!! Blue stinks!!!!! Sto bal mazhes mergytes po 10 nick'u susikure ir balsuoaj nx
Die bitches die!!!!! go to hell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2004 m. gruodžio 9 d. 17:49:23
tai dw pasisakykit visi kurie uz visas tris blue dainas atidavet atitinkamai 5, 4 ir 3 balus? jau vien uz pirma vieta turejo pvz 25 zmones duoti po 5 balus. zodziu nesigilinam bet esu 200% isitikines kad tai padaryta neshvariu keliu.
pavyduolius?.. ko man pavydeti? pasistenges ir ash galeciau tokia afera padaryti bet nematau tixlo tershtis su tokiais dalykais ir dziaugtis kad mano megstamos dainos pirmauja tope. kokia man ish to nauda?..

2004 m. gruodžio 9 d. 15:29:23
booten va dar viena prisipazhino kad balsavo uzh blue, jeigu musu,"aktyvischiu" faniu yra 5-6 taij nereijshkia kad daugiau niex uzh juos nebalsuoja!

davaij mergos nepasiduokit kita savaijte balsuokit taijp pat aktyviai kaijp ir praeita savaijte ir nekreijpkit y tuos pavyduolius demeseio

2004 m. gruodžio 9 d. 08:38:53
Ar ne per daug fimu prisiziurejot, kad aferistais mus apsaukiat????????
„Blue“ fanu yra labai daug, ir todel ju dainos visada pirmose vietose!

Atsakyti
wiciune
2004 m. gruodžio 8 d. 20:24:11
ei tai kiek gi galima, pasidziauget ir gana leiskit ir kitiem i topa, nx
tie blue fanai visai isnaglejo

2004 m. gruodžio 8 d. 19:49:58
AnsweR rašė:
atniva> turint keleta e-mail'u ir kelios blue fanes gali DAUG KA padaryti. tarkim esat 5 aistringos fanes ir susikuriat po 5 nickus. 5 x 5 = 25. vienai blue dainai visos duodat 5, kitai 4, o likusiai 3. atitinkamai ganasi 125 tashkai vienai, 100 kitai ir 75 treciai dainai! zinoma nesakau kad butent taip tixliai ir yra bet stai tau ir irodymas kad kelios blue fanes gali daug nuveikti. kito logishko paaiskinimo nematau kaip kazkokia jau vos ne beiskrentanti is topu daina pakilo i antra ar trecia vieta i prieki uzleisdama dar pora tos pacios grupes dainu. net LP fanai (nors ju tikrai daugiau siame saite negu blue fanu) to pasiekti nesugebejo, taigi paneles ar ne laikas aferas baigti?

Nu aciu uz paaiskininma, matai siuo metu mano protas nelabai ka gali suprasti....... aferas. sorry bet nusijuoksiu xi xi xi xi ..... ok pabaigsim, bet ne nuo manes vienos priklauso.......

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Rob Zombie Rob Zombie
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
13:01 - einaras13
Aš esu vienas iš turinio adminų, tai jei norėsis turėti savo atlikėjo profilį su sukurtų dainų list'u, bio ir pan., galima kreiptis į mane, radęs laiko galėčiau sukurti.
13:00 - einaras13
Tai dabar tiesiog turinio adminai gali sukurti atlikėjo profilį (tokį patį, kokį turi Madonna) Tada sukurti dainų profilius, o juose prisegti linkus į įrašus iš kitų platformų (Spotify, SoundCloud, bandcamp etc.)
12:57 - einaras13
Autorinės kūrybos mp3 įrašų, kaip seniau buvo galima kelti, dabar nėra galimybės kelti, music.lt grotuvas numarintas dar 2014 metais. Tiesiog nėra prasmės konkuruot su SoundCloud, Spotify etc.
01:30 - MemelZY
Madonna nepasens dar kokį amžių, galima duoti ir 100 m.
01:21 - MemelZY
Tai čia dabar keliant muzika apskritai stiprūs reikalavimai matau. 2010 čia kai siautėjau su dainomis, tūkstančiai buvau prikėlęs, lenktyniaudavom su Darka ar kaip jis čia buvo pasivadinęs
00:51 - einaras13
Damn, pasendinau Madonna metais dienos dainos rinkimuose
00:47 - einaras13
Greičiausiai ne. Aš šiais laikais menkai pildau music'o duombazę, bet pats AI muzikos nekeliu į tinklalapį. Kiti adminai, spėju, irgi. Gal kokios pavienės išimtys ir yra. Bet jau realių atlikėjų nespėjam sukėlinėt į duombazę, ką kalbėt apie AI.
00:30 - MemelZY
Tie kurie ten kuria "slopus" net nenutuokia koks stiprus įrankis tai yra, kai tinkamai jį panaudoji pats kuriu ir jau ne vieną kartą asmeniškai buvo siūloma išleisti jas pas prodiuserius . o čia yra kažkur tokia muzika keliama?, norėčiau panaršyti
00:13 - MemelZY
iš dalies pritariu dėl jų, dainų kurios masiškai kraunamos platformose, bet trkim yra ir tikrai rimtu Žvaigždžių kurie pasitelkė AI kurdami šiuo metu visame pasaulyje žinomomis dainomis, tokios kaip Teddy Swims - Lose Control, Zedd, Timbaland ir kiti.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 5843
  Iš viso užsiregistravę: 73817
  Naujausias narys: zhmsnqxerv
  Šiandien apsilankė: 279741