Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
2005 m. kovo 26 d. 14:33:53
Iškilus neaiškumams, apsilankykite https://www.eurokdj.com/. Įvedę "Snap!" į search engine, kurį rasite skiltyje ENCYCLOPAEDIA, rasite viską, ką norite žinoti apie Snap! (istorija, diskografija, singlus ir t.t.)
1990 metais Snap! išleido albumą, bet jis vadinosi "World power" ir jame buvo 10 danų:
01.The power
02.Ooops up
03.Cult of Snap
04.Believe the hype
05.I'm gonna get you (To whom it may concern)
06.Witness the strength
07.Mary had a little boy
08.Blasé blasé
09.Only human
10.The power (Jungle fever mix)
... taigi, tai dar vienas music.lt nesusipratimas, bet kaip minėjau:"Klysti žmogiška" ir aš taisau šias klaidas...
Programuoti ir daryti su sistemomis JavaScript ir mySQL as dar nemoku. Mokykloj ir veliau mokiausi tik kaip pele tvirtai desine laikyti, procesoriu, ekrana ijungti ir matematikos, statybos programas turbopascal bei autocad ivaldyti.
Gerai, dirbau musicui 4 metus be atlygio kasdien. Pildziau duombaze. Kazkas gyveno is populiarumo ir reklamos. Ji arba jis turedami 27m gali savanoriauti iki begalybes. Bet kai tu 30+nothing tu turi seima negali dirbt apdoroti dizaina be atlygio. Man 69m
Pakeisciau ir pats (po metu) bet reikalingi € o ne tik savasnoras. Reikalingas kompiuteris, minimalus programavimo kursai, minimalus atlygis ir musicas skestu sirdutese
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
2005 m. kovo 26 d. 14:33:53
2005 m. kovo 26 d. 14:30:28
01.The power
02.Ooops up
03.Cult of Snap
04.Believe the hype
05.I'm gonna get you (To whom it may concern)
06.Witness the strength
07.Mary had a little boy
08.Blasé blasé
09.Only human
10.The power (Jungle fever mix)
... taigi, tai dar vienas music.lt nesusipratimas, bet kaip minėjau:"Klysti žmogiška" ir aš taisau šias klaidas...