Indų žavi,lietuvių,rusų,afrikos genčių ir indėnų genčių....
kuri laika buvau "uzsikabliaves ant" Mercan Dede (turkas, gyvena Kanadoj, puikiai derina elektronika su turku ethno, konkreciau, sufi (islamiskojo misticizmo) muzika ir poezija):
Neseniai buvau koncerte, kur Saulius Petreikis grojo įvairių šalių muziką, tai buvo wow... Kiekviena šalis turi tą specifinę - būtent savo - nuotaiką, braižą.
Pastaruoju metu daugiausiai baltų (lietuvių/latvių) etno muzikos klausau, ji šiame etape ir artimiausia, ir gražiausia atrodo.
Keltų jau minjėjau - labiausiai man patinka jų tokia "šviesi gaida", net nežinau, kaip čia žodžiais ir nupasakoti : )
Persų, armėnų, indų, portugalų - daugybę... O dar indėnų muzika... afrikos tautų... Atradinėju atradinėju.
''Yeah, rock n roll is fast, y'know. If all goes according to plan, I could be in rehab next Thursday! Tuesday week, I'll be living on an island with a small Indian boy.''
2015 m. rugpjūčio 21 d. 17:23:31
Man labai patinka airių (keltų), indų, turkų, gruzinų... Dar tikiuosi atrasti daugiau.
2013 m. gruodžio 19 d. 18:19:08
Indų žavi,lietuvių,rusų,afrikos genčių ir indėnų genčių....
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2013 m. gruodžio 18 d. 07:41:11
kuri laika buvau "uzsikabliaves ant" Mercan Dede (turkas, gyvena Kanadoj, puikiai derina elektronika su turku ethno, konkreciau, sufi (islamiskojo misticizmo) muzika ir poezija) :
https://www.youtube.com/watch?v=jo_mohlpWuA&list=RDFO-2YDOqsj8
ir experimental-ethnic-electronica - zmogus-mysle - Muslimgauze :
https://www.youtube.com/watch?v=mC-g5I-QsH4&list=RDVifkeZZgHgA
2013 m. gruodžio 5 d. 11:10:22
Išvis etno (world) music yra kažkas TOKIO.
Neseniai buvau koncerte, kur Saulius Petreikis grojo įvairių šalių muziką, tai buvo wow... Kiekviena šalis turi tą specifinę - būtent savo - nuotaiką, braižą.
Pastaruoju metu daugiausiai baltų (lietuvių/latvių) etno muzikos klausau, ji šiame etape ir artimiausia, ir gražiausia atrodo.
Keltų jau minjėjau - labiausiai man patinka jų tokia "šviesi gaida", net nežinau, kaip čia žodžiais ir nupasakoti : )
Persų, armėnų, indų, portugalų - daugybę... O dar indėnų muzika... afrikos tautų... Atradinėju atradinėju.
2013 m. gruodžio 5 d. 10:04:34
Persu ethno
2011 m. sausio 2 d. 23:33:41
2010 m. spalio 3 d. 21:08:21
2010 m. rugpjūčio 26 d. 11:55:32
2010 m. rugpjūčio 25 d. 14:17:41
2010 m. rugpjūčio 25 d. 13:32:15
2010 m. rugpjūčio 22 d. 14:48:59
Graikų, žydų. Tiesiog prikelia iš mirties
2007 m. rugpjūčio 21 d. 20:54:55
2007 m. rugpjūčio 2 d. 14:21:36
2007 m. liepos 30 d. 21:30:06
Lietuvių, bet ne visos, kaip ir japonų bei indų.
2007 m. liepos 30 d. 20:07:10
2006 m. rugsėjo 26 d. 20:55:42
2006 m. rugsėjo 26 d. 00:32:41
2006 m. rugsėjo 25 d. 21:12:44
2006 m. rugsėjo 25 d. 21:06:51
2006 m. rugsėjo 25 d. 20:59:25