Nevermind, aš puikiai suprantu, kad klausosi žmonės šių laikų atlikėjų, o ne originalo, sugroto prieš, kaip sakei, 500 metų. To originalo išgirsti jau neįmanoma, kadangi tada dar nebuvo įrašymo technologijų. Tai dabar klausotės dabartinių atlikėjų, kurie groja muziką, paremta tais dalykais iš praeities. Aš tai suprantu ir tame savo pasisakyme neprieštaravau šitoms mintims.
Būsiu patriotė. Labiausiai patinka lietuvių liaudies dainos. Patinka dainuoti sutartines, nes dažniausiai gauni dainuoti lengvą tekstą.
_nevermind_ >> Kodėl sakai, kad nėra melodingumo. Viskas priklauso nuo atlikimo. Jeigu groja ir dainuoja profesionalai, tai ir skambės gražiai.
O viduramžių muzikantų muzika visai įdomi.
na siaip negative creep, kai kuriu saliu dabartiniai atlikejai atlieka daians etniniais motyvais, tai nereiskia kad reikia klausytis muzikos kurtos pries 500 metu, o del to paprikolu tai nzn, man ir patika zalvarinis
Esu tamsuolis, primityvas, todėl mano protas dar nepasiekė (ir kadangi esu toks tamsus, tikiuosi, kad ir nepasieks) to lygio, kai pradeda žavėtis senąja tautos muzika. Bet ar kartais jie ir nebuvo tamsuoliai ir primityvai, lygintant su šiuolaikiniais žmonėmis? Iš dalies taip, iš dalies - ne. Todėl čia nėra ko ginčytis ir įrodinėti "tiesų". Bet ta muzika buvo kelias į šiuolaikinę muziką, po to muzikos teorija ir žinios buvo tobulinamos, dabar mes turime profesionalią muziką. Tie senoviniai "muzikantai" neturėjo jokių teorinių žinių apie muziką, kūrė pagal tai, kaip mokėjo patys iš savo pirminių pojūčių. Todėl aš nesu linkęs taip aukštinti tos muzikos. Ir manau, tų, kuriems nepatinka ta etninė muzika, neverta vadinti primityvais, visgi.
Bet vis tiek mano požiūris vertas primityvumo titulo iš dalies. Pastebėjau, kad nemažai žmonių šiais laikais žiūri į tą muziką (žiūri atgal) ir ja žavisi, klausosi jos, o man dėl to viduje atsiranda šiek tiek pasipriešinimas. Būtent pasipriešinimas dėl to, kad nenoriu daryti taip, kaip jie. Bet tai nereiškia, kad nemėgstu tos muzikos tik dėl to, kad ją taip mėgsta kiti. Tai tiesiog yra pašalinis efektas. Iš tikrųjų man ta muzika nepatinka dėl to, kad nepatinka. Nematau ten nieko, kas mane trauktų.
Pastebėjau, kad šiais laikais žmonės labai žavisi apskritai muzika, kurioje yra bent kažkokių etninių motyvų. Mano brolis su savo klasiokais dabar yra "pasinešę ant" gitarinės metalo ar roko muzikos su etniniais elementais: Obtest, Skyforger, Atalyja, Žalvarinis ir panašiai. Kažkodėl kai matau, kaip jie kalba apie tą muziką, man susidaro jausmas, kad jiems patinka ta muzika, nes ji yra, kaip jie mėgsta sakyti, "pa-prikolu". Jie apskritai yra tokie "prikolistai", mėgsta visokius "bajerius". Bet broliui ta muzika, matyt, rimtai patinka. Visgi esu super kvailas, nes niekaip nesuvokiu, kodėl patinka: man vis atrodo, kad patinka jam todėl, kad "pa-prikolu". Toks jausmas, kad patinka dėl to, kad tokia tema, kad anti-pop, o ne dėl to, kad rimtai patiktų tie visi senoviniai dalykai. Nežinau... Jam net labai patiko Bathory "Nordland", kai pasakiau, kad ten kažkur girdisi prajojant žirgas. Ir jie labai pasinešę ant Dissimulation "Tamsių naktį...". Nesuprantu to. Rimtai jaučiuosi kaip tamsuolis iš viduramžių...
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
keltu, skandinavu muzika... apskritai - del skandinavu folko pastaruoju metu kone einu is proto... ir dar turiu viena ziauriai kroota gabala is berods 2002 metu eurovizijos - ""sanomi", kur belgai dainavo. jega.
nu seip keltaj (tiksliau airiai atkeliave i amerika) yra truputi dasideje prie roko muzikos, aiskus pagrindini vaidmeni atliko amerikos juodaodziai. o manim vezha taj (tik reikia turet isiinstaliavus real playeri):
Dirty_Sanchez (Užblokuotas)
2004 m. lapkričio 9 d. 21:41:54
Patinka Armenishki Tadzikishki,to regiono kalnieciu uztraukti chorai kanonais dainuojami.Grozis.Tik vyrishki patinka.
Nors tu tautu nemegstu bet ju uztraukimai tai
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. sausio 21 d. 12:29:18
2005 m. sausio 20 d. 23:21:03
2005 m. sausio 1 d. 00:21:35
2004 m. gruodžio 4 d. 19:00:36
2004 m. gruodžio 4 d. 14:05:44
_nevermind_ >> Kodėl sakai, kad nėra melodingumo. Viskas priklauso nuo atlikimo. Jeigu groja ir dainuoja profesionalai, tai ir skambės gražiai.
O viduramžių muzikantų muzika visai įdomi.
2004 m. gruodžio 4 d. 10:38:43
2004 m. gruodžio 3 d. 20:10:22
Bet vis tiek mano požiūris vertas primityvumo titulo iš dalies. Pastebėjau, kad nemažai žmonių šiais laikais žiūri į tą muziką (žiūri atgal) ir ja žavisi, klausosi jos, o man dėl to viduje atsiranda šiek tiek pasipriešinimas. Būtent pasipriešinimas dėl to, kad nenoriu daryti taip, kaip jie. Bet tai nereiškia, kad nemėgstu tos muzikos tik dėl to, kad ją taip mėgsta kiti. Tai tiesiog yra pašalinis efektas. Iš tikrųjų man ta muzika nepatinka dėl to, kad nepatinka. Nematau ten nieko, kas mane trauktų.
Pastebėjau, kad šiais laikais žmonės labai žavisi apskritai muzika, kurioje yra bent kažkokių etninių motyvų. Mano brolis su savo klasiokais dabar yra "pasinešę ant" gitarinės metalo ar roko muzikos su etniniais elementais: Obtest, Skyforger, Atalyja, Žalvarinis ir panašiai. Kažkodėl kai matau, kaip jie kalba apie tą muziką, man susidaro jausmas, kad jiems patinka ta muzika, nes ji yra, kaip jie mėgsta sakyti, "pa-prikolu". Jie apskritai yra tokie "prikolistai", mėgsta visokius "bajerius". Bet broliui ta muzika, matyt, rimtai patinka. Visgi esu super kvailas, nes niekaip nesuvokiu, kodėl patinka: man vis atrodo, kad patinka jam todėl, kad "pa-prikolu". Toks jausmas, kad patinka dėl to, kad tokia tema, kad anti-pop, o ne dėl to, kad rimtai patiktų tie visi senoviniai dalykai. Nežinau... Jam net labai patiko Bathory "Nordland", kai pasakiau, kad ten kažkur girdisi prajojant žirgas. Ir jie labai pasinešę ant Dissimulation "Tamsių naktį...". Nesuprantu to. Rimtai jaučiuosi kaip tamsuolis iš viduramžių...
2004 m. gruodžio 3 d. 19:15:10
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. lapkričio 14 d. 22:55:58
2004 m. lapkričio 14 d. 22:42:48
2004 m. lapkričio 14 d. 22:34:49
2004 m. lapkričio 14 d. 10:40:30
2004 m. lapkričio 12 d. 19:46:25
https://www.javlb.org/oktetas/pempel.html
2004 m. lapkričio 10 d. 14:42:02
2004 m. lapkričio 9 d. 22:12:15
2004 m. lapkričio 9 d. 21:41:54
Nors tu tautu nemegstu bet ju uztraukimai tai
2004 m. lapkričio 9 d. 21:31:47
2004 m. lapkričio 9 d. 21:00:33