|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Kokios tautos etninė muzika tau labiausiai patinka?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2005 m. sausio 21 d. 12:29:18
2005 m. sausio 20 d. 23:21:03
2005 m. sausio 1 d. 00:21:35
2004 m. gruodžio 4 d. 19:00:36
2004 m. gruodžio 4 d. 14:05:44
_nevermind_ >> Kodėl sakai, kad nėra melodingumo. Viskas priklauso nuo atlikimo. Jeigu groja ir dainuoja profesionalai, tai ir skambės gražiai.
O viduramžių muzikantų muzika visai įdomi.
2004 m. gruodžio 4 d. 10:38:43
2004 m. gruodžio 3 d. 20:10:22
Bet vis tiek mano požiūris vertas primityvumo titulo iš dalies. Pastebėjau, kad nemažai žmonių šiais laikais žiūri į tą muziką (žiūri atgal) ir ja žavisi, klausosi jos, o man dėl to viduje atsiranda šiek tiek pasipriešinimas. Būtent pasipriešinimas dėl to, kad nenoriu daryti taip, kaip jie. Bet tai nereiškia, kad nemėgstu tos muzikos tik dėl to, kad ją taip mėgsta kiti. Tai tiesiog yra pašalinis efektas. Iš tikrųjų man ta muzika nepatinka dėl to, kad nepatinka. Nematau ten nieko, kas mane trauktų.
Pastebėjau, kad šiais laikais žmonės labai žavisi apskritai muzika, kurioje yra bent kažkokių etninių motyvų. Mano brolis su savo klasiokais dabar yra "pasinešę ant" gitarinės metalo ar roko muzikos su etniniais elementais: Obtest, Skyforger, Atalyja, Žalvarinis ir panašiai. Kažkodėl kai matau, kaip jie kalba apie tą muziką, man susidaro jausmas, kad jiems patinka ta muzika, nes ji yra, kaip jie mėgsta sakyti, "pa-prikolu". Jie apskritai yra tokie "prikolistai", mėgsta visokius "bajerius". Bet broliui ta muzika, matyt, rimtai patinka. Visgi esu super kvailas, nes niekaip nesuvokiu, kodėl patinka: man vis atrodo, kad patinka jam todėl, kad "pa-prikolu". Toks jausmas, kad patinka dėl to, kad tokia tema, kad anti-pop, o ne dėl to, kad rimtai patiktų tie visi senoviniai dalykai. Nežinau... Jam net labai patiko Bathory "Nordland", kai pasakiau, kad ten kažkur girdisi prajojant žirgas. Ir jie labai pasinešę ant Dissimulation "Tamsių naktį...". Nesuprantu to. Rimtai jaučiuosi kaip tamsuolis iš viduramžių...
2004 m. gruodžio 3 d. 19:15:10
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. lapkričio 14 d. 22:55:58
2004 m. lapkričio 14 d. 22:42:48
2004 m. lapkričio 14 d. 22:34:49
2004 m. lapkričio 14 d. 10:40:30
2004 m. lapkričio 12 d. 19:46:25
https://www.javlb.org/oktetas/pempel.html
2004 m. lapkričio 10 d. 14:42:02
2004 m. lapkričio 9 d. 22:12:15
2004 m. lapkričio 9 d. 21:41:54
Nors tu tautu nemegstu bet ju uztraukimai tai
2004 m. lapkričio 9 d. 21:31:47
2004 m. lapkričio 9 d. 21:00:33