ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. sausio 5 d. 20:08:37
undinke rašė: kekse raitosi ant masinos
pritariu
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. sausio 4 d. 18:47:59
baisu ziuret..neisivaizduoju kaip taip galima.tame video neiziuriu nei idejos,nei jokios minties....eilinis pasivoliojimas lovoje....fui
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
na negaliu lyginti su Brown'o tikraja versija sios dainos, nes niekad negirdejau....o siaip man patinka si versija, kuria atlieka britney ir klipas neblogas..
By angels, but I call
Them my best friends...
[img]http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/engel/engel023.gif[/img]
mano manymu, daina kwaila, nes ji labai newykusiai ja perdainawo, o klipas jau wis geriau nei kokie sokiai jos ar dar ka, ir ji neryskai matosi tai yra super zjb
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. vasario 19 d. 12:44:58
2005 m. sausio 11 d. 18:12:44
2005 m. sausio 8 d. 18:37:01
2005 m. sausio 5 d. 20:08:37
kekse raitosi ant masinos
pritariu
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. sausio 5 d. 10:06:59
2005 m. sausio 5 d. 10:02:06
2005 m. sausio 4 d. 18:50:23
Sita daina yra Bobby Brown =) Turiu ta daina =) daug gereu negu Britnes.. O klipas tai ishvis tyliu=/
Rimtai?Nznojau...
2005 m. sausio 4 d. 18:47:59
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. sausio 4 d. 16:50:52
2004 m. gruodžio 27 d. 15:36:54
2004 m. gruodžio 27 d. 00:58:18
2004 m. gruodžio 25 d. 16:52:20
2004 m. gruodžio 25 d. 16:33:39
O klipas tai labai fainas
2004 m. gruodžio 25 d. 14:55:28
2004 m. gruodžio 21 d. 20:33:19
2004 m. gruodžio 11 d. 18:08:56
2004 m. gruodžio 11 d. 16:11:31
2004 m. gruodžio 10 d. 19:38:24
2004 m. gruodžio 10 d. 16:45:55